Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 907.

• Telegram: Contact @whyredupdates. Θα βρεις τα πάντα

• Παράθεση από angarato_surion: “Τωρα που η arrowos 12 για το redmi note 5 proπεθανε σε ποια rom λετε να παω ; ” aicp ......αν δουλευει έχουν καλή λειτουργία λόγω lineage αλλά έχουν περισσότερες ρυθμίσεις από αυτήν .......evolution x.....nusantara.....pixel plus....έχει πολλες

• δούλεψε το orange fox για recovery το έκανα στην 12.5.7 για Redmi note 7και όλα εξελίχθηκαν τέλεια δούλευει άψογα από τότε...

• Xiaomi Redmi Note 7

em56464 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Δες το γράφει πανω

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Όλα τα επιλέγεις για εγκατάσταση μέσω magisk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Στις ρυθμίσεις του magisk λέει κάπου hide magisk κάτι τέτοιο ενεργοποίησε το και κάτω δεξιά γράφει επεκτάσεις και 3χει επιλογή να εγκαταστήσεις και από τον αποθηκευτικό χώρο οπότε επέλεξε το αρχείο που σου έστειλα και εγκατάσταση θα κάνεις επανεκκίνηση και θα είναι έτοιμο το module θα σου στείλω και το busybox και το audio modification σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις διάφορα για μουσική χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα το ένα στο άλλο

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Εγκατάσταση module κανονικά στο παλαιότερο magisk που σου έστειλα υπάρχει στις επεκτάσεις του magisk αν το πληκτρολόγισης στο βγαζει..

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Απεγκατεστησε το magisk εγκατέστησε ένα παλαιότερο π.χ 20.4 η 21 κάνε hide το magisk εγκατέστησε το magisk hide props config και όποια άλλη επέκταση θες επανεκκίνηση την συσκευή ελεγχος σίγουρα θα περνάει τον έλεγχο μετά μπορείς να το κάνεις αναβάθμιση και ενεργοποιώντας το deny list του zygisk που υπάρχει κανείς deny όποιος εφαρμογές θες ειδικά τις τραπεζικές ......αν το κάνεις σωστά θα δουλεύει αψογα εγώ το έχω με την xtrv stable την τελευταία του φόρουμ και το έκανα όπως σου περιγράφω........

• --- ---Μετά την τελευταία αναβάθμιση που έγινε στο Redmi note 8 pro δεν μπορώ να συνδεθώ στον υπολογιστή ενώ πριν γινόταν πανευκολα έβαλα drivers με την εφαρμογή της κοινότητας αλλά τίποτα...τελικά μάλλον δεν βλέπει καθόλου το USB με την τοποθέτηση του καλωδίου δεν υπάρχει ένδειξη ότι έγινε μια οποιαδήποτε σύνδεση στον υπολογιστή.....ξέρει κάποιος κάτι να βοηθήσω τον φίλο;;

• Mi 11 ultra downgrade

em56464 - - Mi 11 Ultra (Star)

Μήνυμα

Παράθεση από 11 ultra s: “To MIUI 13 china version δεν έχει ελληνικά σαν γλώσσα και επίσης κολλάει σε πολλές εφαρμογές. Πριν είχα MIUI 12.5 global και δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά επειδή το κινητό είναι κινεζική έκδοση είχα ξεκλειδώμενο το bootloader με αποτέλεσμα να μη μου δουλεύει το Google pay που το χρησιμοποιώ συχνά σαν εφαρμογή. Γι'αυτό τώρα ψάχνω μια λύση να έχω ένα πλήρως λειτουργικό κινητό αν είναι εφικτό. Αλλιώς θα το πουλήσω ” Εγκατεστησε magisk αν είσαι ξεκλειδωτος και με το deny li…

• Παράθεση από sotsp: “όλα είναι ρυθμισμένα όπως πρέπει. Το περίεργο είναι ότι όταν η συσκευή είναι στο miui η συσκευή αναγνωρίζεται κανονικά. Στην διαχειριση συσκευών στα windows είναι όλα κανονικά και αν δωσω και την εντολή adb devices όσο είναι stand by το τηλέφωνο μου βλέπω κανονικά και τον αριθμό. Όταν μπαινω σε fast boot μου εμφανίζει μόνο το list of devices attached χωρις το νούμερο και δεν δέχεται καμία εντολή μέσω cmd, όπως φαίνεται και στην εικόνα παραπάνω. Νομίζω ότι θα το παρατήσω όπως…

• Δοκιμασε να κάνεις απεγκατασταση στους drivers και ότι σχετικό επενεκινηση υπολογιστή εκκινηση με χωρίς την ψηφιακή υπογραφή των windows (πρώτη επιλογή)και εγκατάσταση όλων των σχετικών σε αυτή την κατάσταση για καλό και για κακό απενεργοποίησε παντελώς ότι έχει σχέση με antivirus και δες μήπως κάτι συμβαίνει...

• Ειδέες αν στο λογαριασμό Xiaomi έχει διαγραφεί η συσκευή και έχει ενεργοποιηθεί η καινούργια;δες αν δεν γίνει κάτι support Viber για βοήθεια με περιγραφή του τι συμβαίνει..!!

• Παράθεση από topmar: “Καλημέρα, κουφό το ζήτημα όμως.... Γιατί να βγάλει τέτοιο κόλλημα το Viber; Μιλάμε για κάρτα SIM με 10 επαφές όλες κι όλες, τόσες είχε στο τηλέφωνο του το παιδί. Ακόμα και αν έστειλε σε όλες τις επαφές μήνυμα, 10 μηνύματα τον χαρακτηρίζουν spam τον αριθμό; Αναγκαστικά θα κοιτάξω να αλλάξω κάρτα κινητού-νούμερο. Το ζήτημα είναι να δω εάν το έχει πάθει κι άλλος αυτό, μήπως και βγάλω άκρη. Ποιος μου λέει ότι δεν θα γίνει το ίδιο και στο νέο νούμερο;; POCO X3 Pro via Tapatalk ”…

• Παράθεση από mioui: “δεν παω απο developer αλλά απο stable σε stable. απο xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V11.3.4.0.PFCCNXM_v11-9.zip σε xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11.zip. αλλά από ότι διάβασα καί σε αυτήν τη περίπτωση θά χρειαστεί format data σωστά; και το backup τών εφαρμογών είναι άχρηστο με λίγα λόγια. ” Μπορεις και με το migrate backup θέλει root και στην επαναφορά εγκατάσταση οποσδήποτε το magisk .διάβασε σχετικά πριν το δουλέψεις και μπορείς να επιλέξε…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Πέρασε την. Ξαναβάλε μετά το magisk μόνο ” Ολα τέλεια δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής με την χρήση που κάνω εγώ δεν βλέπω κάτι έχει και κάποιες παραπάνω δυνατότητες όπως που εμφανίζει τις υπηρεσίες στο παρασκήνιο και ειδοποιεί γενικά η 12.5.7.0 είναι άψογη.....σε ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις σου και για την βοηθεια σου όσο αφορά την rom και για το recovery είναι άψογα.... και πιστοποιημένα ..!!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Κι εγώ την τρεναρα πολύ την αλλαγή, να βγουν κάνα 2 εκδόσεις μπας και κάτσει η stable από πάνω, αλλά είχε θεματακια και τελικά έπεσε format και ξαναστήσιμο. ” Τελικα πέρασα την 12.5.3.0 ξανά και όλα δουλεύουν μόνο με magisk 23 χωρίς όλα τα άλλα που λέγαμε πριν safety net κ.λ.π.....βλεπω μια 12.5.7.0 να την περάσω με τον updater η δεν αξίζει να μείνω με την 12.5.3.0..!!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράξενο. Με την τελευταία xtrv στο 7αρι και στο 9αρι μου λειτουργεί κανονικά. ” Ευχαριστώ πολύ πάντως πολύτιμη η βοήθεια σου .........το canary APK απλά το τρέχω η πρέπει να απενεργοποιήσω το magisk 23 πρώτα;

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “ακολουθησε τον παρακατω οδηγο. Safetynet Fix ” Με πολύ προσοχή τις οδηγίες αλλά δεν δουλεύει....μήπως να εγκαταστήσω και το canary APK του magisk;

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Safetynet σε περνάει? ” Μολις δοκίμασα μου βγάζει .....,η πιστοποίηση απετυχε......