Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 907.

• Xiaomi Redmi Note 7

em56464 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Κρατάς πατημένο το vol+ ? Βγάλε και την θηκη αν έχεις, πολλές φορές εμποδίζει στο σωστο-σταθερο πάτημα του κουμπιού. ” Τελικα όλα καλά απλά δεν ξέρω γιατί ο συνδυασμός πλήκτρων έπαιζε ρόλο δηλαδή δοκίμασα να βάλω το twrp 3.5.....και όταν κράτησα πατημένο και το volume +στο τελος μου έδειξε ότι μπουταρει στο system πάλι οπότε πριν προλάβει πατάω power και volume + κάνει μια στιγμιαία δόνηση ξανά ανοίγει και μπαίνει recovery μετά όλα δουλεύουν σωστά εγκατέστησα το zip του ora…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Αν βάλεις custom recovery τότε θα γίνει αυτόματα το patch. Πέρασε το orange fox. Στην αρχή αποσυμπίεσαι το αρχείο που θα κατεβάσεις και πάρε από μέσα το recovery.img για να κάνεις την διαδικασία. Όταν τελειώσει και μπει στο orange recovery θα κάνεις εγκατάσταση όλο το zip. ” Αυτο έκανα με τον δεύτερο τρόπο αλλά μόλις δώσω την τελική εντολή αντί για recovery μπουταρει στο σύστημα...σαν επανεκκίνηση κάτι και το recovery χωρίς εγκατάσταση..

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Με την v23 θα είσαι οκ. Θα πρέπει να patchαρεις χειροκίνητα όμως το boot.img μιας και είσαι με official. ” Δοκίμασα και τα δυο recovery που έχει για lavender ενώ δείχνει ότι ολοκληρώθηκε μπουταρει στο σύστημα και όχι στο recovery..

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Με την v23 θα είσαι οκ. Θα πρέπει να patchαρεις χειροκίνητα όμως το boot.img μιας και είσαι με official. ” Μέσω recovery γιατί θα βάλω custom recovery και ίσως το orange που υποστηρίζει OTA... γίνεται έτσι;

• Παράθεση από chrisnik: “Οκ κ εγω απο εκει το πηρα οποτε εισαι ξεκλειδωτος!! Μολις τσεκαρεις γραψε μια εδω αν ειναι να το ξεκλειδωσω κ εγω asap αν σου δουλευει! Ειχα μεινει στα παλια εγω οτι οταν ξεκλειδωνες το nfc δεν δούλευε. Μπορει να κανω λαθος κ μακαρι να κανω δλδ!!! ” Με ενημέρωσε ο scarbodyman ότι ρύθμισε το nfc στο τηλέφωνο και δουλεύει κανονικά .....έκανε δοκιμή συναλλαγή......και γι'αυτό σε ενημερώνω ..

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ξέρει κάποιος ποιο magisk δουλεύει με ξεκλειδωτο RN7 και official global 12.5.3.0 stable?

• Παλιά σταθερη

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από em56464: “πήκα εκεί που μου είπε ο @amavroudis αλλά χάθηκα και δεν βγάζω ακρη γι'αυτό έγραψα μήπως κάποιος εχει τον συνδεσμο ” Μπορείς να δεις και εδώ >> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Hongmi-Redmi-1S/#files >> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Hongmi-Redmi-1S/#files ” Ευχαριστώ οι σύνδεσμοι δουλεύουν τέλεια μόλις την κατέβασα την ρομ της κοινότητας μένει να εγκατασταθεί................ ερευνώντας εάν κάποιος ενδιαφέρεται παραθέτω σύνδεσμο και για την τελε…

• Παλιά σταθερη

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από em56464: “Που ακριβώς μπορώ να βρω stable τελευταία της κοινότητας για τηλέφωνα όπως το Redmi 1s Armani; ” Που την ξέθαψες την συσκευή βρε ??? ” Ηταν του scarbodyman η πρώτη του μόλις είχε βγει και ο @Bodai μας βοήθησε να περάσουμε την δικιά μας ρομ απλά κάπου την έχασα την τελευταία σταθερή της κοινότητας για να την περάσω να διαγραφούν διαφορά από το Armani μπήκα εκεί που μου είπε ο @amavroudis αλλά χάθηκα και δεν βγάζω ακρη γι'αυτό έγραψα μήπως κάποιος εχε…

• [GUIDE][venus|star|mars] How to install Xiaomi.eu ROM for Xiaomi MI11 / Pro / Ultra | Xiaomi European Community | MIUI ROM Since 2010

• Θα δω μόλις έρθει ο γιος σπίτι θα δω σαν αρχή για το λουκετακι που λες.......το δείχνει και το lavender που ξεκλείδωσα εχθές..

• Παράθεση από chrisnik: “Σας ευχαριστω πολυ!!! Ηλπιζα μήπως το εχω πιο πριν αλλα με τις γιορτες κλασσικα... Με φτιαξατε!! @scarbodyman λογικα σου ηρθε ξεκλειδωτο με την global. Εχεις τσεκαρει αν σου δουλευει nfc? Εγω μαλλον θα το κρατησω με την κινεζικη ρομ για να δουλεύουν αυτα. Ειδικα nfc δεν το αλλαζω με τπτ... ” Δουλεύει κανονικά το NFC το δουλεύω όχι δεν τσεκαρα για ξεκλειδωμα αλλά αν κρίνω από την αναβάθμιση που πήρε λογικά είναι κλειδωμένο αλλιώς νομίζω τα ξεκλείδωσα χάνουν την OTA αναβάθμ…

• Παλιά σταθερη

Μήνυμα

Που ακριβώς μπορώ να βρω stable τελευταία της κοινότητας για τηλέφωνα όπως το Redmi 1s Armani;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Για lavender .....Redmi note 7 ποιο recovery προτείνεται για miui αλλά και custom rom.... να μην αλλάζω recovery κάθε φορά........ γιατί μόλις ξεκλείδωσα ένα που θεωρούσαν ότι δεν δουλεύει.. ........magisk ..ποιο χρειάζεται ......γιατί θα μείνω με την stock rom τις γιορτές και βλέπω μετα και ξέρω ότι δεν μπουταρει χωρίς magisk

• Παράθεση από chrisnik: “Εσεις που το εχετε ειστε ευχαριστημένοι? Απο ρομ τι εχετε? Φωτο? Ερχεται κ το δικο μου σε πρασινακι Δεθτερα Τριτη!!! ” Το έχει ο γιος μου scarbodyman για την κοινότητα το παρήγγειλα με global τώρα πρόσφατα μες τον μήνα εννοώ είχε πάει αναβάθμιση απλά σούπερ χωρίς μέχρι στιγμής μουρμούρα από τον γιο που με το παραμικρό .....μου έκανε αυτό...μου έκανε το άλλο ....με το καλό και θα το ευχαριστηθείς είναι σίγουρο..

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Αν περάσεις με το mi flash μια fastboot rom και κλείδωμα μπουταρεις κανονικά ρυθμίσεις για προετοιμασία και ξαναξεκλειδωνεις από ότι ξέρω μετά δεν έχει αναμονή ξεκλειδώνει αμεσα.........μήπως λέω έχει μπλοκ κάτι......

• Δοκίμασες και με απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής των windows?

• Παράθεση από Dim1trisNtaf: “Καλησπέρα.¨Εχω την τελευταία έκδοση των Windows 10 pro.Παρ'όλο που μπουταρα το laptop σε λειτουργία απενεργοποιημένο έλεγχο ψηφιακής υπογραφής.Μου βγάζει οτι πιθανόν εχει ιο Ή δεν έχω δικαιώματα για να ανοίξει η εφαρμογή ” παραχώρησε δικαιώματα κααπενεργοποιησε ότι έχει να κάνει με το antivirus απενεργοποίησε την ψηφιακή υπογραφή εγκατέστησε και μετά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. ...έτσι το αντιμετώπισα με το Dr.web security space.....

• Παράθεση από babis sdrallis: “Καλημερα Συγχαρητήρια για τηνπολυ καλη δουλειά! Για τις παραπάνω Roms ποιο πακλετο GApps προτείνετε? Σας Ευχαριστω ” 1. Στις Ρομ του φόρουμ υπάρχουν τα Google Gapps δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα πακέτο.........στο τηλέφωνο που αναφερεσαι γράφω στο μήνυμα 67 τι έχω βάλει επάνω και δουλεύει απροβληματιστα ......κοίτα στις Ρομ για παλαιότερες συσκευές..!!

• Παράθεση από Skyros7: “Γειά χαρά. Μία ερώτηση.... Υπαρχή κρυφός χωρος που αποθηκεύεις φώτο βίντεο με κωδικό? Βλέπω το δεύτερος χωρος αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω από τον ένα χώρο στον άλλον φώτο η βίντεο....? Καμία ιδέα..? ” Εχει και στις φωτογραφίες της Google αν θέλεις με κωδικό και αθέατες από όποιον μπει καταλάθος η εσκεμμένα στο τηλέφωνό σου..!!

• @almichael δες το μήνυμα 1093 σελίδα 92 έχει φωτό από την κάρτα ελέγχου του καταστήματος για το τηλέφωνό που λέγαμε