Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 907.

• Και σωστή αναγνώριση μιλιαμπερ σε σχέση με την στοκ και καλά που είχα βάλει...

• Παράθεση από kos25k: “Λίγο που το εψαξα δε βρήκα κάτι να λένε που να αξίζει έναντι της stock. ” Ψάξε και τις υποτιθέμενες στοκ γιατί εξωτερικό τις θεωρούν ότι χειρότερο γιατί δύσκολο να είναι στοκ μην εξαπατά σε από το λογότυπο το έπαθα και έμαθα.........στον markw έχω δεύτερη την nohon μετά από και καλά στοκ 1 χρόνο κοντά τώρα μέχρι και 10 ώρες οθόνη έχω δει και παραπάνω πρόσφατα...........τώρα επιλογή σου είναι...

• Παράθεση από DMaxian: “Καλημερα Αρχικα να ευχαριστησω @geoanto555, @amavroudis κ ολη την παρεα που βοηθησε 'Εκανα την διαδικασια συμφωνα μ' αυτον τον οδηγο Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) κ περασα μονο TWRP γιατι δεν εχω XTRV δικη μας με την εντολη fastboot getvar anti αποτελεσμα παιρνω 4 Εγκατασταση magisk manager k μετα magisk απο TWRP Ανοιξε κανονικα Μπηκα magisk manager, k ζητησε επανεκκινηση για να ρυθμισει καποιες λεπτομερειες κατα την επαεκκινηση εμπαινε μονο του μονο fas…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

@stazzy....... unofficial twrp 3.4.1 Root Xiaomi Poco F2 Pro - twrp unofficial Root Xiaomi Poco F2 Pro Android 10/11 using TWRP and Magisk - Android Infotech

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

@stazzy.......... youtu.be/NjEELyqwLng

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από stazzy: “Αισθάνομαι ξανά μετά από πολύ καιρό λίγο... χαμένος... Ξεκλειδωσα το poco f2 pro πριν από λίγο, αλλά στην πρώτη σελίδα δεν έχει κάποιο link για twrp για το κινητό. Τι χάνω; Ευχαριστώ! Edit: Να βάλω αυτό; TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI ? ” Download And Install TWRP on Xiaomi Poco F2 Pro

• xiaomi redmi pro

em56464 - - Κανονισμοί λειτουργίας

Μήνυμα

Παράθεση από john64: “καλησπερα σε ολους εχω προβλημα με το κινητο xiaomi redmi pro μετα απο επενεργοποιηση της εφαρμογης xiaomi system απο το google playstore protect που μου εβγαζε μυνημα οτι ειναι επικυνδινη δεν επανεκινει με τιποτα και κολαει στο logo mi ευχαριστω εκ προτερον οποιον μπορει να μου πει τι να κανω.. ” Έλεγχο αν είναι ξεκλειδωτο αλλιώς περνά twrp recovery την xtrv stable του φόρουμ και οκ έφτιαξα έτσι ενός συναδέλφου και δουλεύει σφαίρα εδώ και κάμποσους μήνες αλλιώς βάλε από fa…

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από chrisska1969: “Για Black Shark 3 παίζει τίποτα σε TWRP και σε ρομ? Ευχαριστώ! ” Ψάξε telegram...

• Ράγισε η οθόνη στο πάνω μέρος... Αξίζει να την αλλάξω η παίρνω άλλο κινητό? Παράθεση από nifitsa_kakia: “Δουλεύει κανονικά. Δεν έχει κάποιο θέμα ” Ελλάδα παίζει από 75 ευρώ κοίτα και dragontt η ttdragon δεν θυμάμαι συγγνώμη..!!!

• Παράθεση από makislog: “Ναι, απλά extract το κάνω. Η διεύθυνση του φακέλου που δημιουργείται είναι C:\adb και μέσα περιέχει 4 αρχεία (adb, fastboot και 2 application extensions). Όμως δεν θα έπρεπε ο φάκελος του adb να δημιουργείται από το script του George Kaggelaris; Εμένα δεν μου έφτιαξε κανέναν φάκελο στον C. ” Το πρόγραμμα του George έχει να κάνει με τους drivers άλλο το adb έτσι δείχνει με τα 4 η 5 αρχεία δεν το θυμάμαι ακριβώς απλά από adb ανοίγεις εντολές cmd και προχωράς στην εγκατάστασ…

• Παράθεση από makislog: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Ανοίγουμε παράθυρο εντολών (CMD) ως διαχειριστές και πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή: “adb reboot bootloader” και πατάμε enter ” Γεια! Κάπου εδώ το χάνω.Βλέπω ότι στον C δεν έχει δημιουργηθεί ο φάκελος adb, παρότι στο device manager βλέπω κανονικά τη συσκευή μου (mi 10T lite) σύμφωνα με τις οδηγίες. Το δημιούργησα μόνος μου μέσω ενός αρχείου zip που βρήκα σε άλλον οδηγό. Ο φάκελος fastboot ομως δεν έχει δημιουργηθεί, παρότι στο script λ…

• Παράθεση από kos25k: “Όμως θυμάμαι είχε ένα θέμα, μετά το restore όλα καλά μεν,αλλα δεν ερχόταν ειδοποιήσεις από εφαρμογές,παρα μόνο όταν τις άνοιγες.Δε ξέρω αν το διόρθωσαν..Εγώ τι κάνω:Με το migrate δημιουργώ zip backup μόνο όλα τα apks και όταν φλασαρω νέα rom,φλασάρω και αυτό το zip και τέλος.Αλλα μετά θέλουν μία-μία σετάρισμα οι εφαρμογές.. ” Επιλέγεις και σε όποιες θέλεις να σώσει και data στις επιλογές του migrate .........τις όχι τόσο κρίσιμες αστες εάν θελεις να κατέβουν βάση του αντιγρ…

• Μετά την εγκατάσταση και το πέρασμα με την νέα επιλογή των ryzen drivers στην επιλογή 2 επανεγκατάσταση της ψηφιακής υπογραφής και στο tower pc με ryzen επεξεργαστή αλλά και όπου το δοκίμασα κρασαρει και σβήνει η εφαρμογή μετά από πολλές προσπάθειες το κατάφερα χρησιμοποιώντας την παλιά εφαρμογή....μήπως το παρατήρησε και κάποιος άλλος;

• Telegram: Contact @update4pro Open Gapps Platform: ARM64 Android: 10.0 opengapps.org/

• Παράθεση από teobitoulas: “Ήθελα να σβήσω γενικά τα πάντα να το στήσω απο την αρχή απλά δεν ξέρω τι πήγε λάθος και δεν περάστηκαν τα αρχεία του φακέλου. Τα υπόλοιπα ευτυχώς έγιναν κανονικά backup. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και το migrate backup υποστηρίζει και android 11 εύκολο στην χρήση..

• Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από kos25k: “Αα μάλλον έκανε format data (που πατάς χειροκίνητα yes) Εκείνο ναι τα σβήνει όλα.Ποτέ δε το πειράζω αυτό,παρά μόνο wipe system,data,caches ότι rom και να βάλω.. ” Και πάλι έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μην σβήνει την εσωτερική μνήμη sd (δεν είμαι σίγουρος έχω καιρό να το κάνω) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με format data αν κάνεις reboot recovery σου βγάζει πληροφορία ότι δεν υπάρχει τίποτα εγκατεστημένο στις cus…

• Παράθεση από angarato_surion: “εγω να πω την λαηθεια με το καθαρο magisk στο android 11 δεν εφαγα bootloop. Απλα το touch id σταμαμτησε να δουλευει στην σταθερη εκδοση στην winbank εφτιαξε στην canaryκαι ξανα χαλασε οταν εκανα ενημερωση στην τελευτια εκδοση της arrow και δεν εφτιαξε οταν εβαλα το magisk canary... ” selinux enforcing or permissive?γιατί κάποιες με permissive βγάζουν τέτοια θεματακια το τηλέφωνό γράφει στο google ότι πιστοποιήθηκε;

• Έκανα μια έρευνα μέχρι στιγμής τα ζητήματα safety net μόνο με canary έκδοση του magisk λύνονται η και moded magisk όπως στη syberia με σταθερό magisk μέχρι boot loop προβλήματα είδα στα φόρουμ...

• Παράθεση από dedalos: “Όσοι έχετε πρόβλημα με τις εφαρμογές τραπεζών και magisk κάντε μαζί με το magisk hide και μετονομασία της εφαρμογής σε οτιδήποτε θέλετε εκτός από την λέξη magisk και τα παράγωγά της. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” υπάρχει κάποιος οδηγός πώς γίνεται αυτή η αλλαγή γιατί δεν το έχω καταλάβει;

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Θέλει το τελευταίο... ” Εννοείς την 2 επιλογή η κατάλαβα λάθος;