Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 413.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
charlie2alpha - - Mi Band
ΜήνυμαΤο δικό μου Redmi Note 5 πάντως δεν εμφάνισε τέτοια συμπτώματα με τη νέα έκδοση του Mi Fit.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παιδιά, όχι... δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό συνέχεια... 26 ώρες σερί πάνω στον υπολογιστή για μια ένδειξη μπαταρίας πάνω σε ένα ρολόι, δεν αξίζει τέτοια ταλαιπωρία για ένα γκατζετάκι των 25 ευρώ και εγώ προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω πιόνι κανενός ξένου δάκτυλου και να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον οποιοδήποτε για χάρη του. Το ξέρετε ότι στην 2.0.0.4 περάσαμε ένα είδος εξετάσεων; Ε όχι... Από δω και πέρα θα περιμένουμε να βγαίνει το αντίστοιχο mod από τον…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasme: “Παιδιά καλησπέρα φοράω την 10.0.6.0OEACNFH stable και βλέπω στο updater την V10.0.9.0.OEACNFH πατάω να την κατεβάσει και λέει είμαι είδη up to date. Πρέπει να την κατεβάσω χειροκίνητα και να την περάσω δεν θα έχω αυτόματες ενημερώσεις;” Κλασική περίπτωση δοκιμαστικής stable, αυτές ή τις βάζεις αμέσως ή συνήθως χάνονται. Αν βγει ως κανονική stable θα την πάρουν όλοι, μαζί κι εσύ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lio Iptamenos: “4G πιάνω κανονικά! όσο για το άλλο που είπες δεν έχω ιδέα.. :P” Να στο πω πιο απλά τότε: το να πιάνεις 4G σου είναι άχρηστο για κλήσεις. Πρέπει να πιάνεις καλό 3G ή 2G για κλήσεις.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
ΜήνυμαΕννοείται μπράβο στους devs μας αλλά κίτρινη κάρτα στην Huami, το bug με την αυτόματη ζώνη ώρας προφανώς παραμένει και για εμένα θα είναι κάπως εκνευριστικό μια και θα ταξιδέψω εξωτερικό σε λίγες μέρες κι άλλη δουλειά δεν είχα να ασχολούμαι να αλλάζω την ζώνη ώρας μόλις βγαίνω απο το αεροπλάνο κάθε φορά. Θα μπει στο αυτόματο κι ας μη σώσει και δείξει ποτέ καιρό.
-
Παράθεση από yiatsou: “Άστο dhcp. Είτε η forthnet δεν υποστηρίζει δεύτερο session με τα ίδια credentials είτε το router της forthnet δεν υποστηρίζει pppoe passthrough. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και τα δύο ισχύουν για την ακρίβεια, αυτά τα Thomson δεν έχουν passthrough αλλά και να είχαν η Forthnet δεν επιτρέπει πάνω από ένα PPPoE session εδώ και χρόνια. Μόνο με bridge mode θα παίξει σωστά.
-
ΜήνυμαΤελείως οτι να ναι δηλαδή. Δε καίγομαι για νέα έκδοση, απλά θα ήθελα να φτιάξουν τα bugs. Αλλά δεν είναι στο χέρι μας αυτό.
-
ΜήνυμαΒγήκε Mi Fit 3.5.4.1 απ' ότι είδα στο apkmirror
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyman: “Θα το κανω παιδια!!Ευχαριστω! Στον κωδικο για vowifi δεν βγαζει τπτ παντως οταν το παταω..” Αν δε βγάζει τίποτα ίσως να μην υποστηρίζεται ακόμα στην έκδοση MiUI που έχεις. Στο δικό μου Note 5 με Global Beta ROM δουλεύει κι εμφανίζει την επιλογή. Άγνωστο αν δουλεύει όμως μια και δεν έχω πια Cosmote να κάνω δοκιμές.
-
Παράθεση από NasDriver: “Βάλε στις ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > περιοχή > χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα εμφανιστεί και το face ID Νέοι κανονισμοί προσωπικών δεδομένων GDPR... ” Δεν αρκεί αυτό, η Xiaomi δε δίνει το Face unlock παρα μόνο σε πολύ συγκεκριμένες χώρες όπως Ινδία, Ινδονησία, Ρωσία και λίγες ακόμα. Εγώ επέλεξα Ρωσία για το Note 5 μου και ξεμπέρδεψα.
-
Παράθεση από Talliron: “Καλησπέρα... Τις θέλω τις αναδυόμενες... Έχω κάνει τις ρυθμίσεις... Με εξυπηρετεί να εμφανίζονται και θέλω. Ο τρόπος είναι εντελώς λάθος σε σχέση με το προηγούμενο. Λόγω δουλειάς και εκ πείρας, ο προηγούμενος ήταν πιο εύχρηστος... Bug όμως πως θα βρω... Έχω κάνει σάρωση ασφαλείας κτλ... Πως αλλιώς? ” Πρόσεχε με τις ειδοποιήσεις, το Note 5 έχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το Note 4, τρέχει Android 8.1 Oreo. Αυτό σημαίνει οτι στις επιλογές ειδοποιήσεων των εφαρμογών υ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΣτο play store εμφανίστηκε η έκδοση 3.5.3. Φαντάζομαι με bug fixes, άγνωστο τι και πως.
-
-