Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 413.

• Μήπως έχεις Q-TELCOM κι αυτό που βγάζει είναι στιγμιαία ειδοποίηση για ROAMING? Το έχω δει να συμβαίνει σε συσκευή γνωστού μου (όχι Xiaomi) αυτό.

• Προσωπική άποψη, αν μιλάνε για ξεκλείδωτο bootloader είναι πρακτικά σίγουρο ότι το κινέζικο είναι στο οποίο έχει περαστεί η Global ROM. Διαφορετικά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να είναι ξεκλείδωτο.

• Σε MiUI συνήθως όλοι με τον stock μένουν. Σε AOSP based υπάρχουν διάφορες επιλογές, καλύτερα να μας πεις για ποια ROM ενδιαφέρεσαι.

• Magic WormHole

charlie2alpha - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “καλημέρα, Κοιτάξτε κάτι ωραία τυπάκια που έχουν σκάσει μύτη, να δούμε πόσοι θα την πατήσουν άραγε με τα fantezi ονόματα και τα "γνήσια" ανταλλακτικά. Xiaomi Service Hellas, Mi Service Greece, Xiaomi Service Greece ” Πολύς κόσμος. Δεν ασχολούνται όλοι όσο οι περισσότεροι εδώ μέσα και χειρότερα ακόμα, ο πολύς ο κόσμος είναι αφελής στο τι βρίσκει και διαβάζει στο internet. Κολλητός φίλος μου έλεγε οτι έχει εναν γνωστό που έχει φτιάξει κουτσομπολίστικο site στο οποίο βάζει copy …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα. Ακόμα στον πρώτο καφέ...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Phone Miui

charlie2alpha - - MIUI Store

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “καλησπερα ,επειδη δεν γινετε εγκατασταση στο S7 αυτα τα APP απο την MIUI πο προσπαθω να περασω, και βλεπω οτι το κατεχεις το αθλημα τι ειναι αυτα τα Apis ????Που μας εγραψες ,αν μπορεις να με βοηθησεις να βρω ακρη πως θα δουλεψουν ...ευχαριστω ” Δυστυχώς δε γίνεται να δουλέψουν. Μια απλή επεξήγηση του τί είναι το API εδώ. Συνοπτικά. η εφαρμογή τηλεφώνου της XIaomi "πατάει" πάνω σε άλλες λειτουργίες του MiUI οι οποίες δε μεταφέρονται απλά με ένα apk αρχείο. Ούτε καν η εφαρ…

• RE:

charlie2alpha - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Agelosalex: “Καλησπέρα Σε RN3 KENZO γύρισα πίσω στην 8.7.3 πιστεύοντας ότι φταίει η Rom που οι υπολογιστές μου δεν αναγνώριζαν το τηλέφωνο. Τελικά αποδείχθηκε ότι δυσλειτουργούσε η πλακέτα φόρτισης την οποία και άλλαξα. Για να επιστρέψω στην 8.9.20 θέλω factory reset η απλά διαγραφή των cash?” Δε χρειάζεται FR εκτός αν παρατηρήσεις κάποια δυσλειτουργία.

• XTRV google camera

charlie2alpha - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Λογικά ναι, αλλά είναι και θέμα συσκευής. Στο Redmi Note 4 με MiUI 10 δεν δουλεύει η Google camera με κανέναν τρόπο. Σε άλλες συσκευές δουλεύει.

• Η ίσως με OTG αν το υποστηρίζει, να συνδέσεις δηλαδή ένα φλασάκι στο κινητό στο οποίο έχεις βάλει μέσα το αρχείο που χρειάζεσαι.

• Παράθεση από echaosad: “Σήμερα το βράδυ ξεκλειδώνω και περνάω Global developer. Ήθελα όμως να ρωτήσω. Πρέπει να φλασαρω και fastboot? Γενικά πότε φλασαρουμε fastboot rom Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε developer μπορείς να πας και μέσω του updater πλέον, δοκίμασέ το.

• Για να βλέπουμε την κατάσταση του camera 2 API εγώ χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή από το Google Play: details?id=de.weis.camera2probe

• Παράθεση από demosthenes7: “Καλησπέρα γίνετε να βάλουμε την gcam σε mia2 lite για hdr+ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λογικά γίνεται αν είναι ενεργό το camera API 2. Αν όχι κοιτάς πως γίνεται να το ενεργοποιήσεις πρώτα.

• @Firem@n κι εγώ τα ίδια βγάζω, ηλιοβασιλέματα και τοπία γενικώς! Βοηθάει και περιοχή μας, έτσι ανοιχτά που είναι. Για HDR εγώ προτείνω να το αφήσεις στο Auto, οι άλλες ρυθμίσεις το κρατούν πάντα ενεργό κι αυτό δεν είναι καλό.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα. Καλή βδομάδα και καλό μήνα.

• Mi A2 Δεν κλείνει η οθόνη

charlie2alpha - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από charlie2alpha: “Μαντέψτε ποιος το κάνει σωστά... ” H google? Προτιμώ να ΕΧΩ εγώ την επιλογή και όχι να επιλέξει άλλος για εμένα.. Τώρα αν δεν γίνεται η δουλειά του φίλου με το "ποτέ" είναι άλλο θέμα. ” Προφανώς η Google. Αν βάλω ποτέ, περιμένω να μην κλείνει η οθόνη ποτέ. Επιλογή μου!

• Mi A2 Δεν κλείνει η οθόνη

charlie2alpha - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Απ' ότι βλέπω όλες οι συσκευές με MiUI δεν τηρούν τη ρύθμιση "ποτέ" ενώ η συσκευή με καθαρό Android το κάνει. Μαντέψτε ποιος το κάνει σωστά...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Οι ασύρματοι πρέπει να ελέγχονται από την FIA κι όχι από τις ομάδες. Η επικοινωνία μεταξύ πολότων - ομάδας να αφορά μόνο ρυμθίσεις του μονοθεσίου, είσοδο στα πιτ και τυχόν ποινές ή αιτήσεις οδηγών. Σε κάθε άλλη περίπτωση να απαγορεύεται. Αυτό το χάλι κάνε στην άκρη να περάσει ξεφτυλίζει το άθλημα.” Το νερό κύλισε στ' αυλάκι χρόνια τώρα, όταν αποφασίστηκε ότι τα team orders είναι ΝΌΜΙΜΑ. Επί εποχής Schumacher νομίζω αλλά με επιφύλαξη.

• Πρόβλημα με το viber

charlie2alpha - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Video κλήση, άρα ενεργοποιείται το μεγάφωνο και μιλάς από απόσταση. Τέτοιο πρόβλημα υπήρχε στο Redmi Note 4 και ήταν καθαρά πρόβλημα λογισμικού, ο αλγόριθμος για το echo cancellation ήταν εντελώς χάλια ρυθμισμένος. Άρχισε πάλι τις χαζομάρες η Xiaomi? Έχει δοκιμάσει άραγε κανείς άλλος να μιλήσει με ανοιχτή ακρόαση με το συγκεκριμένο μοντέλο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Με 50 πόντους διαφορά, τη Ferrari σε αποσύνθεση και το Vettel να φαίνεται να μην το 'χει μόνο με αυτοκτονία το χάνει ο Hamilton. Τα team orders ξενέρωσαν κόσμο πάλι αλλά δε νομίζω να έπεσε και κανείς απ' τα σύννεφα.