Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 413.
-
Μήπως έχεις Q-TELCOM κι αυτό που βγάζει είναι στιγμιαία ειδοποίηση για ROAMING? Το έχω δει να συμβαίνει σε συσκευή γνωστού μου (όχι Xiaomi) αυτό.
-
Ξεκλείδωτος bootloader
ΜήνυμαΠροσωπική άποψη, αν μιλάνε για ξεκλείδωτο bootloader είναι πρακτικά σίγουρο ότι το κινέζικο είναι στο οποίο έχει περαστεί η Global ROM. Διαφορετικά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να είναι ξεκλείδωτο.
-
Παράθεση από vanni: “καλημέρα, Κοιτάξτε κάτι ωραία τυπάκια που έχουν σκάσει μύτη, να δούμε πόσοι θα την πατήσουν άραγε με τα fantezi ονόματα και τα "γνήσια" ανταλλακτικά. Xiaomi Service Hellas, Mi Service Greece, Xiaomi Service Greece ” Πολύς κόσμος. Δεν ασχολούνται όλοι όσο οι περισσότεροι εδώ μέσα και χειρότερα ακόμα, ο πολύς ο κόσμος είναι αφελής στο τι βρίσκει και διαβάζει στο internet. Κολλητός φίλος μου έλεγε οτι έχει εναν γνωστό που έχει φτιάξει κουτσομπολίστικο site στο οποίο βάζει copy …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Phone Miui
ΜήνυμαΠαράθεση από c3250nik: “καλησπερα ,επειδη δεν γινετε εγκατασταση στο S7 αυτα τα APP απο την MIUI πο προσπαθω να περασω, και βλεπω οτι το κατεχεις το αθλημα τι ειναι αυτα τα Apis ????Που μας εγραψες ,αν μπορεις να με βοηθησεις να βρω ακρη πως θα δουλεψουν ...ευχαριστω ” Δυστυχώς δε γίνεται να δουλέψουν. Μια απλή επεξήγηση του τί είναι το API εδώ. Συνοπτικά. η εφαρμογή τηλεφώνου της XIaomi "πατάει" πάνω σε άλλες λειτουργίες του MiUI οι οποίες δε μεταφέρονται απλά με ένα apk αρχείο. Ούτε καν η εφαρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Agelosalex: “Καλησπέρα Σε RN3 KENZO γύρισα πίσω στην 8.7.3 πιστεύοντας ότι φταίει η Rom που οι υπολογιστές μου δεν αναγνώριζαν το τηλέφωνο. Τελικά αποδείχθηκε ότι δυσλειτουργούσε η πλακέτα φόρτισης την οποία και άλλαξα. Για να επιστρέψω στην 8.9.20 θέλω factory reset η απλά διαγραφή των cash?” Δε χρειάζεται FR εκτός αν παρατηρήσεις κάποια δυσλειτουργία.
-
Παράθεση από echaosad: “Σήμερα το βράδυ ξεκλειδώνω και περνάω Global developer. Ήθελα όμως να ρωτήσω. Πρέπει να φλασαρω και fastboot? Γενικά πότε φλασαρουμε fastboot rom Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε developer μπορείς να πας και μέσω του updater πλέον, δοκίμασέ το.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από charlie2alpha: “Μαντέψτε ποιος το κάνει σωστά... ” H google? Προτιμώ να ΕΧΩ εγώ την επιλογή και όχι να επιλέξει άλλος για εμένα.. Τώρα αν δεν γίνεται η δουλειά του φίλου με το "ποτέ" είναι άλλο θέμα. ” Προφανώς η Google. Αν βάλω ποτέ, περιμένω να μην κλείνει η οθόνη ποτέ. Επιλογή μου!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Οι ασύρματοι πρέπει να ελέγχονται από την FIA κι όχι από τις ομάδες. Η επικοινωνία μεταξύ πολότων - ομάδας να αφορά μόνο ρυμθίσεις του μονοθεσίου, είσοδο στα πιτ και τυχόν ποινές ή αιτήσεις οδηγών. Σε κάθε άλλη περίπτωση να απαγορεύεται. Αυτό το χάλι κάνε στην άκρη να περάσει ξεφτυλίζει το άθλημα.” Το νερό κύλισε στ' αυλάκι χρόνια τώρα, όταν αποφασίστηκε ότι τα team orders είναι ΝΌΜΙΜΑ. Επί εποχής Schumacher νομίζω αλλά με επιφύλαξη.
-
Πρόβλημα με το viber
ΜήνυμαVideo κλήση, άρα ενεργοποιείται το μεγάφωνο και μιλάς από απόσταση. Τέτοιο πρόβλημα υπήρχε στο Redmi Note 4 και ήταν καθαρά πρόβλημα λογισμικού, ο αλγόριθμος για το echo cancellation ήταν εντελώς χάλια ρυθμισμένος. Άρχισε πάλι τις χαζομάρες η Xiaomi? Έχει δοκιμάσει άραγε κανείς άλλος να μιλήσει με ανοιχτή ακρόαση με το συγκεκριμένο μοντέλο;