Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Όχι έχεις δίκιο. Με μπέρδεψε το προηγούμενο μήνυμα για το device critical. Είναι κλειδωμένος.
-
Το μήνυμα που λαμβάνεις σημαίνει ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Δοκίμασε και με ένα usb hub μπας και λειτουργήσει με τον ryzen.
-
Δεν θα έχεις θέμα με το update απλά οι απενεργοποιημενες εφαρμογές θα επανέλθουν. Λογικά όσον αφορά το video θα σε ρωτάει με ποιο πρόγραμμα θες να ανοίξει, αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου.
-
"Σκαει" το Gboard
ΜήνυμαΑν δεν σου δουλέψει η εκκαθάριση δεδομένων κατέβασε άλλο keyboard από το play store μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
-
"Σκαει" το Gboard
ΜήνυμαΣυμβαίνει σε πολλούς. Εγώ το είδα σήμερα σε santoni συναδέλφου. Έκανα εκκαθάριση και δείχνει να επανήλθε. Άγνωστο όμως για πόσο.
-
Μόλις θυμήθηκα. Έχει θέμα το facemoji με το εργαλείο. Δες στο μήνυμα #266 πως θα το απεγκαταστησεις. Εν τω μεταξύ εγώ το κοιτάζω.
-
OK θα το κοιτάξω. Μπορείς να δεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής το όνομα της;
-
Με τις άλλες εφαρμογές έχεις το ίδιο θέμα ή μόνο με αυτήν;
-
Με ποιο twrp;
-
1. Μπορείς φυσικά να γυρίσεις σε full stock κατάσταση αν φλασάρεις μια fastboot rom και κλειδώσεις τον bootloader. Το unlock tool ναι μεν κρατάει κάποια δεδομένα, αλλά αυτά καταγράφονται στους Servers της xiaomi και δεν έχει πρόσβαση κανείς τρίτος. 2. Υπάρχει φυσικά. Δες τα link της υπογραφής μου. 3. Δεν μπορείς να βάλεις eu ρομ όπως και καμιά custom rom αν δεν έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader.