Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ναι δοκιμασμένες.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Τελικά το mail δεν αφαιρείται;” Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Θέλω να αφαιρέσω δύο προγράμματα της xiaomi mi 6 global (mail & browser) που μου δημιουργούν προβλήματα στα αντίστοιχα της google... πιστεύετε θα λυθούν κάποια προβλήματα, οπως με ειδοποιήσεις η link που ανοίγουνε σε browser της xiaomi η θα έχω κρασαρίσματα μετά...” Και γιατί δεν βάζεις ως default browser τον chrome να τελειώνεις;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από OthonD: “Αδέλφια μου ατσήδες πουλιά, στο Redmi Note 7 είχαμε απόλυτη επιτυχία, σε MI A3 που έχω βάλει στο μάτι θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα; Υποθέτω πως ναι, αλλά θα ήθελα και την απάντηση κάποιου που να το έχει δοκιμάσει σε Android One συσκευή.” Δεν υπάρχει διαφορά. Οι εφαρμογές είναι το θέμα.
-
Και σε άλλη θύρα usb.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Καλημερα.Να φανταστω εννοεις το κολπο με το καλωδιο” Όχι. Test point σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξεις την πλάτη του κινητού και να βραχυκύκλωσεις δύο ακροδέκτες.
-
Για αυτόν το λόγο έχω βάλει και τις δυο επιλογές. False positive
-
Παράξενο πρόβλημα όντως... Θα ρίξω μια ματιά.
-
Όχι είσαι κομπλέ. Αρκεί να έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader.
-
Για αρχή άλλαξε καλώδιο και θύρα usb.
-
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών;
-
Υπάρχει περίπτωση αστάθειας, ειδικά βγάζοντας τις συγκεκριμένες εφαρμογές της xiaomi. Θέλει testing. Αν θες σου λεω τις εντολές που πρέπει να δώσεις, αλλά δρας με δική σου ευθύνη.