Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Θα το κοιτάξω.
-
Παράθεση από vanni: “Με την αφαίρεση του email έχουμε κάνει κάτι γιατί δεν το αφαιρεί ” Ποιο mail;
-
Παράθεση από Costas Raitsos: “Καλησπέρα! Όλα καλά με την εφαρμογή την έσβησα! Απλά έχω ένα άλλο θέμα σήμερα που κατέβασα ξανά το εργαλείο μου το εμφανίζει στο PC κάπως παράξενα και δεν ξέρω το λόγο Πρώτη φορά μου το κάνει! ” Διορθώθηκε. Ο Δαίμων του τυπογραφείου!
-
Παράθεση από Costas Raitsos: “Γίνεται να προστεθεί και αυτή η εφαρμογή στη λίστα; ” Προστέθηκε. Δοκίμασε και πες μας!
-
Όχι δεν είναι fastboot rom αλλά recovery. Εδώ είσαι => beryllium_global_images_V11.0.5.0.PEJMIXM_20191022.0000.00_9.0_global_995dc65d42.tgz
-
MIUI ROM Latest Downloads | Xiaomi Firmware Updater
-
mi max 3
ΜήνυμαΑρχικά γράψε ελληνικά διότι τα Greeklish είναι δυσανάγνωστα και απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Ποια ROM έχεις; Έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader;
-
Έχεις συνδέσει το κινητό απευθείας σε usb θύρα; Προσπάθησε να το συνδέσεις σε usb hub.
-
Για να παίζει σε άλλο μηχάνημα πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά στον πρώτο υπολογιστή που δοκίμασες. Δεν φταίει καμία xiaomi...
-
Αυτόν τον driver πάντως πρώτη φορά τον βλέπω. Λες να έχει αλλάξει κάτι στο interfacing των νέων κινητών; Μπορεί. Θα το ψάξω κι εγώ...
-
Βάλε drivers από το πρώτο Link της υπογραφής μου. Επίσης αν έχεις Ryzen PC σύνδεσε το κινητό σε usb hub και όχι απευθείας σε θύρα.
-
Χειροκίνητα όντας root ίσως. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως να σου πω την αλήθεια.
-
Με αυτήν την εφαρμογή όχι.