Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Businessman: “Official νομίζω.” Χμ... Κινεζική έκδοση κινητού με Global Rom. Πρόσεχε μην κλειδώσει ο Bootloader γιατί θα πέσεις σε brick. Έτσι το πήρες το κινητό ή εσύ ξεκλείδωσες τον Bootloader;
-
Ωραίος Αντώνη!! Εξαιρετικός και εκτενής οδηγός!
-
Redmi Pro rom help
ΜήνυμαΣωστά τα λες. Αν θες βάλε το νεότερο twrp πάρε backup με αυτό και μετά βάλε τη νέα rom.
-
Redmi Pro rom help
ΜήνυμαΕίναι αρκετά παλιά η ΡΟΜ που έχεις και δεν το γλυτώνεις το Factory Reset για να πας σε νεότερη ROM. Κι εγώ έτσι θα έκανα για να το στήσω από την αρχή να είμαι σίγουρος. Οπότε πάρε backup, και ξεκίνα τη διαδικασία!
-
Όταν μιλάμε για WiFi, η ονομαστική μέγιστη ταχύτητα εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Και εξηγούμαι. Η ταχύτητα του WiFi επηρεάζεται άμεσα από την ποιότητα του σήματος (εμβέλεια, απόσταση κ.α.), από την ποιότητα του πομποδέκτη, του router ή της κάρτας Wi-Fi, από τα εμπόδια και τους τοίχους, από την οπτική επαφή WiFi router και τερματικού κ.α. Ως εκ τούτου για να επιτευχθεί η μέγιστη ταχύτητα, θα πρέπει να ισχύουν οι ιδανικές συνθήκες. Το ότι αυξήθηκε η ταχύτητα του Internet, δεν σημαίνει ότι αυξ…
-
Αλλού είναι το πρόβλημα. Στη Διαχείριση Συσκευών το αναγνωρίζει σωστά.
-
Πολύ παράξενο. Σε usb 2.0 δεν θα έπρεπε να το κάνει. Καλώδιο άλλαξες είπαμε;
-
@ManosSk το laptop σου έχει μόνο θύρες USB 3.0;
-
Μήπως έχεις AMD Ryzen;