Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μην γράφεις τον αριθμό όπως τον βλέπεις (πχ 02, 03) αλλά σκέτο 2,3 κ.ο.κ.
-
Χρήστο καλημέρα! Αν δεν είσαι root ή δεν έχεις twrp, δεν μπορείς να σβήσεις τα αρχεία στατιστικών της μπαταρίας, καθώς χρειάζονται δικαιώματα υπερχρηστη στο φάκελο data/system.
-
Redmi Pro rom help
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Η πιο πρόσφατη XTRV Stable για το Redmi Pro είναι η => androidfilehost.com/?fid=11410963190603890449 και η πιο πρόσφατη Developer αυτή => androidfilehost.com/?fid=11410963190603892049 Για να πας από Stable σε Developer, θα πρέπει να κάνεις Factory Reset μέσω του TWRP. Υπάρχει και δοκιμαστική Port από το Nikel εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=710187#post710187
-
Καλημέρα. Η εφαρμογή είναι δοκιμασμένη. Θα μπορούσες να μου πεις τι σφάλματα λαμβάνεις; Ποιά rom έχεις;
-
Τότε πρέπει να βρεις PC ή να περάσεις άλλη xtrv. Αυτές είναι οι επιλογές σου.
-
Αν θες δωστου το με αυτήν τη ROM που έχεις. Απλά κάνε factory reset και wipe internal storage από το twrp για να του το δώσεις καθαρό.
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Παράθεση από Alexis1991: “@MIUI_ART βάζω μια φώτο από το about phone, νομίζω είναι global official.. Στο κατάστημα όταν είχα πάρει τηλέφωνο μου είπανε ότι στείλανε china version, υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω κάπως και μόνος μου;; ” To κινητό σου σύμφωνα με τον κωδικό και σύμφωνα με αυτό => xiaomi-miui.gr/community/index…i-Note-5-Versions-Whyred/ είναι Κινεζική έκδοση αλλά με Official Global ROM η οποία δεν μπήκε φυσικά εργοστασιακά αλλά εκ των υστέρων.