Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του Αποστόλη. Πρόκειται για το Redmi S2.
-
Σε ποια ROM;
-
Δεν έχει σχέση το viber
-
Οκ καινούργιο φρούτο αυτό χεχε! Θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία.
-
Οι εφαρμογές Facebook είναι ήδη μέσα. Το Mi Cloud δεν βγαίνει.
-
Δεν έχω το κινητό. Καλύτερα να σου προτείνει κάποιος που το έχει.
-
Μπορείς. Κάποιες από αυτές θα χρειαστεί να τις βάλεις στο magisk hide ώστε να λειτουργήσουν σωστά.
-
Να είσαι καλά!
-
1) Ναι 2) Ναι απλά θα πρέπει μετά από κάθε αναβάθμιση να κάνεις εκ νέου root. 3) Εφόσον έχεις ξεκλείδωτο bootloader και παραστεί η ανάγκη για χρήση της εγγύησης, κλειδώνεις ξανά τον bootloader και επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έτσι δεν φαίνεται κάποια παρέμβαση.
-
Το είδα το μήνυμά σου. Απλά ψάχνω λίγο να δω τι παίζει με τη συγκεκριμένη εφαρμογή γιατί υπάρχουν πολλοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και δεν μπορούν να την απεγκαταστήσουν.
-
@manikgrc com.mipay.miwallet.in είναι το package name; Για δοκίμασε πάλι, άλλαξα κάτι. @Costas Raitsos δοκίμασε για Facemoji και πες.
-
Ναι σε ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Δώσε μου το όνομα του apk να το φροντίσω.
-
Προστέθηκε και το Mi Pay (India) που εμπεριέχεται στις νέες Global Roms. Επιλογή 20 στις εφαρμογές Xiaomi. Τα λινκ στην πρώτη σελίδα ενημερώθηκαν.
-
Όχι την παραπάνω εντολή σε adb shell. ΑΚΥΡΟ δεν είδα καλα! Thanx @paylos mavroeidis!! com.mipay.miwallet.in Επανέρχομαι με updated εφαρμογή!
-
Δώστε κάποιος αυτό που σας ζήτησα να το φτιάξω αν και υποπτεύομαι πως θα ονομάζεται το package.
-
Α δεν είναι συστήματος;
-
Όσοι έχετε το MiPay δώστε μου μια λίστα να δω πως το έχει μέσα. adb shell pm list packages και δώστε μου σε ένα text αρχείο ή paste εδώ το αποτέλεσμα.