Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Η αυριανή έκδοση θα έχει LinkedIn και Flipboard
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikmanol1: “Καλησπερα , Ετρεξα το προγραμμα και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εντοπιζει το cecho.exe .. Καποια βοηθεια για το πως να το αποκτησω ? Σας ευχαριστω πολυ” Μη δίνεις σημασία σε αυτό αν έτρεξες μόνο μόνο το bat. Διακοσμητικό είναι Αλλιώς τρέξε το exe.
-
Αν δεν υπάρχει πολύ απλά θα σου βγάλει αυτό το μήνυμα. Δεν υπάρχουν όλες οι εφαρμογές σε όλα τα κινητά παιδιά.
-
Παράθεση από g7maks: “Κάτσε γιατί δεν έχω ασχοληθεί και πολύ Πως το τρέχω μέσα από αυτό?Παράθεση από George Kaggelaris: “Το τρέχεις μέσα από c:\adb;” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν έχεις εγκαταστήσει drivers μπαίνει αυτόματα.
-
Το τρέχεις μέσα από c:\adb;
-
Έκανες αυτό που σου ζήτησα; Θέλω το αποτέλεσμα
-
Οκ θα το κοιτάξω.
-
Άστο είναι φυσιολογικό...
-
Ερώτηση ήταν
-
Δεν μου απάντησες όμως... Οι εφαρμογές που ζητάς είναι system apps;
-
Είναι εφαρμογές συστήματος και δεν απεγκαθίστανται απευθείας;
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Βαλε και το Facebook έχει άλλες δύο εφαρμογές που πάνε μαζί του... system και install...κάπως έτσι... ” Έρχεται...
-
Προστέθηκε το Google Lens, και 4 εφαρμογές της Microsoft (Word, Excel, OneNote, Powerpoint). Διορθώθηκε και το πρόβλημα με το MiVideo. (Δοκιμάστε και πείτε μου).
-
Ναι πρέπει να είσαι rooted!