Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το Mi drop είναι εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων μεταξύ τηλεφώνων της xiaomi. Δεν ενδείκνυνται να γίνει εφαρμογή συστήματος ο Chrome κατά τη γνώμη μου. Αν θες να το κάνεις πάντως, γίνεται με το Titanium Backup.
-
Παράθεση από duc: “Φίλε μου καταπληκτικό το πρόγραμμα σου, αν μπορούσες να προσθέσεις να αφαιρούνται και εφαρμογές της Microsoft (word κ.λ.π) από τα τηλέφωνα θα ήταν Ότο καλύτερο, και πάλι όμως ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια. ” Οι εφαρμογές της Microsoft είναι εγκατεστημένες ως εφαρμογές συστήματος και δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις;
-
Κάνε κι εσύ το ίδιο με παραπάνω, μόνο που αντί για video βάλε talkback και στείλε αποτέλεσμα.
-
Παράθεση από Mankon7: “Φανταστικό εργαλείο...έχω το mi8 και το καθάρισα τελείως, αλλά θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα. Το lens από Google και το mi video δεν μπορώ να τα σβήσω και επίσης όταν έκανα την οθόνη προς τα πάνω άνοιγε αυτόματα ο mi browser και τώρα ανοίγει μια λευκή καρτέλλα. Υπάρχει δυνατότητα να βάλω στην θέση του τον chrome; Ευχαριστώ ” Καλημέρα. Θα σε παρακαλούσα να κάνεις το εξής για να δω τι συμβαίνει με το Mi Video. Αφού συνδέσεις το κινητό σου στο PC και ενεργοποιήσεις το USB Debug…
-
Θα το κοιτάξω αύριο το πρωί παίδες και θα σας ενημερώσω ανάλογα
-
Στο swipe προς τα πάνω λειτουργεί to Global search. Δε νομίζω να μπορείς να βάλεις Chrome. Όσον αφορά το Mi Video ίσως υπάρχουν 2 εκδόσεις ανάλογα με τη ROM (Global ή China). Θα το κοιτάξω.
-
Θα το κοιτάξω.
-
Μα ούτως ή άλλως Γιάννη τις safe έχω βάλει.
-
Παράθεση από g7maks: “Γιώργο βάλε και το Android Accessibility Suite ” Έτοιμος!
-
Παράθεση από sonymegas: “η εφαρμογη δουλευει τελεια και σε κινητα που δεν εχουν xiaomi ευχαριστουμε για το app μονο βαλτε το google play games και το google news ” Προστέθηκαν Google News και Google Play Games. To ενημερωμένο link, όπως πάντα στην πρώτη σελίδα του τρέχοντος νήματος!
-
Ανεβάζω εδώ το καθαρό Batch αρχείο για όποιον θέλει να αισθάνεται ασφαλής! Dropbox - BRT.bat
-
Τι να προσέχουν βρε; Απλές εντολές ADB Shell σε Batch αρχείο είναι και compiled σε εκτελέσιμο αρχείο με το Batch to EXE converter! Μην τρελαθούμε κιόλας! Αν φοβάστε, βγάλτε το Batch αρχείο από το exe και τρέξτε το μέσω CMD.
-
False positive... Βάλτο στην λίστα με τις εξαιρέσεις (exceptions)
-
Φαίνεται σα να υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Τα προγράμματα οδήγησης είναι σωστά εγκατεστημένα; Επίσης άλλαξε θύρα usb να μην είναι usb 3.0 και επίσης αν μπορείς δοκίμασε και με άλλο καλώδιο. Υπάρχει στο χώρο άλλος υπολογιστής;
-
Μπορείς να δοκιμάσεις να του περάσεις μία fastboot rom με spflash tool.
-
Οκ αν και μπορείς να κάνεις decompile το exe. Θα σου στείλω με την πρώτη ευκαιρία.
-
Γιάννη εμένα ρωτάς; Ναι λείπουν κάποιες εφαρμογές.
-
Δεν το έχω δοκιμάσει σε Android Pie αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει διαφορά.