Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Η τελευταία xtrv Stable είναι.
-
Και για το νέο σου κινητό το ίδιο θα κάνεις. Θα κατεβάσεις και θα τρέξεις το exe αρχειάκι! Πες ότι το κατεβατό είναι ένα λεπτομερές εγχειρίδιο χρήσης
-
Παράθεση από manpit: “καλησπερα μολις παρελαβα το MI μου NOTE 3...τι μου προτεινεται να κανω ενημερωση???κανονικα η????? ” Μεταφέρθηκε το μήνυμά σου εδώ. Έχει έρθει με επίσημη Global Stable MIUI 9. Κάνε έναν έλεγχο στον bootloader πρώτα: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Δεν την φλασάρει διότι λογικά έχεις κλειδωμένο Bootloader. Σε fastboot mode μόνο με ξεκλείδωτο bootloader φλασάρουμε με miflash. Ίσως χρειαστεί να φλασάρεις σε edl mode με test point αλλά ας το δει και ο @geoanto555 αν έχει λίγο χρόνο να μας πει και αυτός τη γνώμη του.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΑπενεργοποίησε και ενεργοποίησε ξανά το find device μέσα από το κινητό μπας και στρώσει.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΚανονικά θα έπρεπε να μην σου βγάζει ότι δεν μπορεί να το στείλει. Μήπως δεν έχει μέσα η κάρτα μονάδες για αποστολή SMS;
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΠροσπαθεί να στείλει SMS για να ενεργοποιηθεί η sim για το find device.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΈχει την Άγγλο Κινεζική Stable ROM που έχει μόνο Αγγλικά και κινεζικά. Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να βάλεις μια Global Rom που έχει και Ελληνικά ή ακόμη ακόμη και την ελληνική rom του φόρουμ. Δεν βλέπω κάτι σχετικά με τη Sim στο screenshot.
-
Διορθώθηκε το Link της πρώτης σελίδας.
-
Λίγη υπομονή είμαι εκτός τώρα. Μέσα στην ημέρα θα διορθωθεί.
-
Καλημέρα. Θα πρέπει να βάλεις μια επίσημη ROM με αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) καθώς αυτή που ήδη έχεις είναι μαϊμού!
-
Χρόνια πολλά και καλώς να παραλάβεις.
-
Πάρε το κινητό με το καλό και θα δούμε εκείνη τη στιγμή τι rom θα έχει και σε τι κατάσταση θα είναι ο bootloader ώστε να πράξουμε ανάλογα