Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν μπορείς να επαναφέρεις επιλεκτικά τα δεδομένα των εφαρμογών από το twrp backup, αν αυτό είναι που ρωτάς. Το restore από twrp επαναφέρει ολόκληρα τα partitions. Όσον αφορά τη μετάβαση σε νέα ROΜ, αν πρόκειται να πας από Stable σε Developer (ή και το αντίστροφο) αρκεί ένα factory reset ή wipe στα Dalvik Cache, Cache και Data. Μετά όμως θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή.
-
Ναι έχω πρόβλημα με το Google Drive. Θα το ανεβάσω στο Dropbox και θα αλλάξω το Link.
-
Ειρήνη και Γιώργο ευχαριστούμε! Ως είθισται, ζωγραφίσατε πάλι!!
-
Και εκπρόσωπος και αντιπρόσωπος!
-
H Google είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει όλα τα αρχεία που έχω μαζέψει στο drive και είναι σχετικά με τη Xiaomi, σε flagged for abuse! Εξ΄ου και το πρόβλημα με το broken link. Αναρωτιέμαι ποια terms έγιναν τώρα violate που τόσο καιρό δεν συνέτρεχε λόγος!! Τέλος πάντων... Το λινκ της πρώτης σελίδας διορθώθηκε.
-
Θα το κοιτάξω παίδες εντός της ημέρας. Εν τω μεταξύ κατεβάζετε το από εδώ μέχρι να φτιάξω το Link στην πρώτη σελίδα. Dropbox - xdi_1.0.3.exe
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ναι η ROM είναι Unofficial. Όχι δεν πρέπει να κάνεις κάποια άλλη ενέργεια πριν. Αν είναι ξεκλειδωμένο με unofficial τρόπο, όταν φλασάρεις την fastboot θα κλειδώσει.
-
Εφόσον έκανες ήδη τον έλεγχο και είσαι ξεκλείδωτος, θα πρέπει πρώτα να περάσεις μια επίσημη Fastboot ROM με MiFlash και με ενεργοποιημένη την επιλογή Flash All And Lock, ώστε να καθαρίσει το κινητό από τα σκουπίδια της ανεπίσημης ROM και να επανέλθει σε εργοστασιακή κατάσταση. Αυτό μπορείς να το κάνεις με αυτόν τον οδηγό => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Μετά από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να ξεκλειδώσεις εσύ ο ίδιος εκ νέου τον bootloader, εάν επιθυμείς …
-
H ROM που έχεις είναι unofficial - πειραγμένη ή κοινώς μαϊμού στην καθομιλουμένη! Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και κάνε τον εξής έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τώρα, μετά το format, όλα οκ;