Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SeRGiOPaOk4: “υπαρχει καποιος τροπος να το δημιουργησω μεσω USB στο PC γιατι δεν εχω τοσο χωρο στην SD? και αν εινα ιευκολο να μου πεις και ποια ρομ να βαλω γιατι χανεσαι με τοσες επιλογες.. :)” Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή σου αφού ενεργοποιήσεις το usb debugging και πάρε ότι θέλεις στο PC.
-
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με Greeklish διότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ και επιπρόσθετα είναι δυσανάγνωστα. Ίσως θα πρέπει να κάνεις Format Data και μετά Reboot Recovery στο twrp να ξαναπεράσεις μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού τη ROM ξανά γιατί μετά το Format θα χαθεί και να την φλασάρεις. Επίσης πριν το format data θα πρέπει να μεριμνήσεις για backup διότι ότι περιέχει η εσωτερική μνήμη του κινητού θα χαθεί.
-
Καλημέρα. Ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος; Μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο; Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Αν είναι ξεκλείδωτος θα μπορούσες να μπεις σε fastboot mode και να μπουταρεις ένα twrp ώστε να πάρεις τα δεδομένα που θες. Επίσης αν θυμάσαι να έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging, θα μπορούσες να τραβήξεις τα αρχεία στο PC με adb pull. Σε κάθε άλλη περίπτωση, γίνεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και χάνεις τα δεδομένα.
-
twrp redmi 4a
ΜήνυμαΜπορείς να πατήσεις επάνω στον μεγεθυντικό φακό, να γράψεις cmd και να ανοίξεις το κλασικό παράθυρο εντολών. Εναλλακτικά αν χρησιμοποιήσεις το powershell βάλε πριν την εντολή το: .\ Δηλαδη .\fastboot flash recovery recovery.img
-
Αναβαθμιση
ΜήνυμαΗ rom που έχεις είναι πολύ παλιά και σε κάθε περίπτωση θέλει να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας γιατί θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου και δεδομένου ότι έχεις ξεκλείδωτο bootloader, θα περνούσα πρώτα μια επίσημη fastboot rom Android 6.0 με miflash χωρίς να κλειδώσω τον Bootloader. => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Μετά θα ακολουθούσα αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) για να πε…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Με ποιο κινητό ακολουθείς τον οδηγό; γιατί κατέφυγες σε αυτόν τον οδηγό; Σε τι κατάσταση είναι το κινητό;
-
Θα μπορέσεις να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις ακριβώς;