Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σου παραθέτω οδηγίες που είχα γράψει παλιότερα για άλλα μέλη με το ίδιο τηλέφωνο. Η ελληνική xtrv ROM είναι μονόδρομος για το Redmi Note 3 (Hennessy), καθώς το συγκεκριμένο κινητό κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και μόνο με China ROM (Κινεζικά και Αγγλικά). Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγείς από την unofficial ROΜ! smile.png Με βάση λοιπόν αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) θα κατεβάσεις και θα φλασάρεις την τ…
-
Προσπάθησε να βάλεις και να βγάλεις με μια σχετικά απότομη κίνηση τα ακουστικά. Κάνε και μια επανεκκίνηση και δες αν έστρωσε.
-
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ναι ναι το ... live υπενθυμιστήρι μου, να σαι καλά Μάκη... Ο χορευταρας μας, όταν σκάει μύτη ωραίο φύλο, φωνάζει πάντα τον μη όντω, τι κολλημα κ αυτό!! (Hidden Content)” Είχε αποθηκευτεί λάθος στην πρόβλεψη του πληκτρολογίου...