Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
mi fit Ελληνικό.
ΜήνυμαΔες εδώ => Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Παράθεση από Giannos98: “αυτό με τα κενα το εκανα τιποτα παλι το εκανα με stock update και περιμενω από anti 4 se 4 παω se 10.0.1 stable από 8.9.20 beta” Βάλε πιο καθαρή φωτό να δούμε τη διαδρομή της ρομ.” Αν την κατεβάσεις στο κινητό, φαίνεται καθαρά.
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΑν δεν υπάρχει στο νήμα του @geoanto555 με τα twrp, θα το βρεις μέσα στο zip της ROM, στο φάκελο recovery.
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΜε twrp φυσικά. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΔεν είναι ενεργοποιημένο το ARB στη συσκευή σου οπότε μπορείς να προχωρήσεις στο φλασάρισμα της xtrv.
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΠως ελέγχουμε αν στη συσκευή μας έχει ενεργοποιηθεί το Anti Rollback (ARB)
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΦυσικά και θέλει twrp. Έχεις κάνει έλεγχο arb και σου έβγαλε κάποια τιμή;
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΜπορείς να περάσεις την ελληνική ROM!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ωραίος! Ευχαριστούμε!