Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Miui 10
ΜήνυμαΈχει ήδη βγει σε developer ROM.
-
Και για μετάβαση σε Global (αν και εφόσον βγει κάποτε) θα πρέπει να ξεκλειδώσεις. Βέβαια δεν ξέρω με τα νέα τερτίπια της Xiaomi αν θα μπορέσεις να περάσεις Global ROM σε Κινεζικό κινητό. Με τις τελευταίες εξελίξεις (ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !) είναι επικίνδυνο και μπορεί κατά μεγάλο ποσοστό να καταλήξεις σε brick. Η λίστα με τις συσκευές που είναι επικίνδυνες για Brick μετά από αλλαγή ROM (China/Global). - News from Xiaomi Miui Hellas …
-
Καλημέρες! Θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader. => Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) Μετά μπορείς να αλλάξεις ROM. Προσοχή όμως! Επειδή το εν λόγω κινητό έχει ενεργοποιημένο το Anti Rollback Policy, θα πρέπει να βάλεις ROM με τo ίδιο ή μεγαλύτερο ARB number, αλλιώς θα μπρικαρει. Για να δεις το δικό σου ARB level, μπαίνεις σε fastboot mode και δίνεις την εντολή fastboot getvar anti.
-
Αναβάθμιση MI 5s
ΜήνυμαΑν και βλέπω diagnostic mode στη Διαχείριση συσκευών, προσπάθησε να μπεις σε fastboot mode και ακολούθησε τον οδηγό που ανήρτησε ο @NasDriver Δες πρώτα όμως πως αναγνωρίζει το κινητό στη Διαχείριση συσκευών.
-
Αναβάθμιση MI 5s
Μήνυμα@strase o bootloader είναι ξεκλείδωτος;