Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@George Kaggelaris Γιώργο χρησιμοποιείς Xiaomi router με το extender;” Ναι Αποστόλη. Το Mi WiFi Router 4A
-
Κοίταξε, εγώ για τη δουλειά που το θέλω (chromecast στην TV του δωματίου για Netflix) και για τα κινητά μια χαρά κάνει τη δουλειά του χωρίς αποσυνδέσεις. Αν η απόσταση από το WiFi router είναι πολύ μεγάλη ή έχει πολλά εμπόδια σίγουρα θα έχεις απώλειες. Όχι μόνο με το συγκεκριμένο αλλά με όλα τα WiFi repeaters. Εγώ θα σκεφτόμουν και τη λύση του Powerline για εναλλακτική.
-
Ευχαριστούμε πολύ και μπράβο σου για την προσπάθεια!
-
Υπάρχουν δύο εφαρμογές. Το Mi Wallet και το Mi Pay (India). Εσύ ποιο αφαίρεσες; Το com.mipay.wallet.id είναι το Mi Wallet.
-
Αυτό θα σου έλεγα στο επόμενο μήνυμα! Σωστός!
-
Αν το κάνεις χειροκίνητα, το βγάζει; Source Code (5 lines)Μετά από κάθε εντολή πατάς enter.
-
Παράθεση από tanalia: “Φίλε Γιώργο, μήπως είδες το θέμα με τη διαγραφή του φυλλομετρητή; Παράθεση από tanalia: “Καλησπέρα, σε mi mix 2s δεν μου σβήνει τον φυλλομετρητή. Εμφανίζει Failure [-1000]. Δοκίμασα Mi service και youtube και τα έσβησε κανονικά. ” ” Μπορείς να αναπαράξεις το πρόβλημα και να ανεβάσεις εδώ screesnhots να δω;
-
Θύμισε μου ποιο είναι το θέμα με το Mi Pay ;
-
Από το apk name. com.android.browser VS com.mi.globalbrowser.