Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από teddukos94: “Καλησπέρα. Μόλις έκανα ενημέρωση το mi 6 και με το που ανοιξε, μου κρασάρουν όλες οι εφαρμογές. Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ!!! ” Ποια ROM είχες και σε ποια πήγες ?

• Να του απαντήσεις να παραμείνει. Και πάλι όμως υπάρχει περίπτωση σε κάποιο OTA update η Xiaomi να κάνει τα δικά της. Με επίσημη ROM δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

• Παράθεση από theopan: “Δεν ξέρω αν αυτά τα modules του Magisk μπορούν να φλασάρονται μέσω TWRP απλά και να δουλεύουν το ίδιο σε κάποιον π.χ. που χρησιμοποιεί SuperSU. ” Όχι δεν μπορούν να δουλέψουν έτσι. Φλασάρονται από TWRP μεν αλλά αν δεν βρουν Magisk στη συσκευή δεν κάνουν τίποτα.

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Όχι βέβαια, δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν έχεις το original recovery της Miui.Θα λαμβάνεις OTA Updates όταν είναι διαθέσιμα από την Xiaomi. ” @MIUI_ART έχει cofface twrp περασμένο. Για αυτό τα ανέφερα αυτά. ” Ουδέποτε είχε το cofface TWRP για το nikel, feature για OTA survival.

• Παράθεση από george.var: “παιδια καλημέρα!!Τι μπορεί να φταίει και το σύστημα έχει τόση κατανάλωση?Και από το διάγραμμα φαίνεται κάτι μου ξυπνάει το κινητο ” Μια ακόμα καλή εικασία είναι ότι φταίει το...Facebook. Εδώ και κάποιες εκδόσεις ROM, η Xiaomi εγκαθιστά ως εφαρμογές συστήματος τις παρακάτω εφαρμογές: Facebook App Installer Facebook App Manager Facebook Services ...ανεξάρτητα αν η κύρια εφαρμογή του Facebook είναι εγκατεστημένη ή όχι από το χρήστη. Οι εφαρμογές αυτές βοηθούν ώστε το faceb…

• Πολύ καλά νέα. Προφανώς το MIUI 10 απαιτεί νέο port της Gcam, κάτι που βέβαια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.

• Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Πότε θα βγεί επιτέλους η stable ; Πέρασα την dev , αλλά είναι χάλια... Κρασάρει και σε εκνεύριζει ολη αυτή η αστάθεια... ” Πέρασες dev πάνω από stable χωρίς factory reset ? Κακώς.

• Παράθεση από aboulafia: “Καλημέρα και πάλι, Από σήμερα είμαι έτοιμος να ξεκλειδώσω τον bootloader μιας και πέρασαν οι ώρες της αναμονής. Θα του περάσω την ελληνική ΡΟΜ γιατί με την διαχείριση της μπαταρίας έχει πρόβλημα με αυτή που έχει τώρα. Ότι και αν έχω κάνει από τα παραπάνω την ρουφάει με το μπουρί της σόμπας την ενέργειά της. Στο διαταύτα τώρα, αυτή είναι η ΡΟΜ για το τηλέφωνό μου? xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip ” Προσωπική μου άποψη πέρνα την τελευταία ελληνική de…

• Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σε πολλές περιπτώσεις (και σίγουρα στο MIUI 10 ισχύει αυτό), ΔΕΝ αρκεί πλέον η ενεργοποίηση του Camera2 API για να δουλεύουν σωστά εφαρμογές κάμερας 3ων κατασκευαστών και φυσικά η Google Camera. Στις πρώτες ROM της έκδοσης 10, η Xiaomi είχε αφαιρέσει βιβλιοθήκες (lib*.so αρχεία) από την κάμερα που είναι απαραίτητες για να δουλέψει σωστά το Camera2 API. Σε κάποια φάση είχε πάρει το μάτι μου κάποια μηνύματα στο xiaomi.eu ότι οι βιβλιοθήκες αυτές επανεμφανίστηκαν (μάλλ…

• Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Περιμένω το redmi note 5 να μου έρθει από ελληνικό μαγαζί. Δεν γνωρίζω αν έχει global η όχι. Έχω δει ότι η global σε κάτι βίντεο review έρχεται με θήκη δώρο μέσα. Εάν δεν είναι global δεν θα την έχει; Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας ότι η Global version μιας συσκευής θα έχει μέσα κάποιο δώρο. Η Xiaomi την δίνει με τα απολύτως απαραίτητα (δηλαδή φορτιστή). Από εκεί και πέρα τα όποια "δώρα" εξαρτώνται από την εκάστοτε πολιτική του πωλητή/μαγαζιού. Πάμε στο ζουμί. Αν δεν …

• Δεν έχει κυκλοφορήσει MIUI 10 για το Hennesy και ούτε πρόκειται. Η συσκευή δυστυχώς έχει μπει στο τέλος των ενημερώσεων.

• Παράθεση από Moneytarey: “Ναι, λάθος έκφραση από μεριάς μου, η μπαταρία έχει φουσκώσει εδώ και λίγο καιρό, απλά παρατήρησα και ότι με την 10 τις τελευταίες μέρες πως πέφτει ακόμη πιο εύκολα η μπαταρία. Να την πάω για αλλαγή ή δεν αξίζει θεωρείτε; ” Να την πας ΑΜΕΣΑ για αλλαγή. Φουσκωμένη μπαταρία μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στη συσκευή ή ακόμα και σε εσένα τον ίδιο (κίνδυνος να σκάσει πχ κατά την φόρτιση).

• Παράθεση από Germak: “Υπαρχει και αλλος τροπος Κωστα ποιο ευκολος. Σε οποιαδηποτε ρομ υπαρχει μεσα η version του bootloader. το arb εχει σχεση άρρηκτη με τον bootloader και την version του. Για να δουμε τη version του bootloader ανοιγουμε απο οποιαδηποτε rom εχουμε με το notepad++ το xbl.img και ψαχνουμε να βρουμε το incrimental number του bootloader. Αν λοιπον ειναι ιδιο με αυτο της προηγουμενης rom που φοραμε το ειμαστε κομπλε. Τη δεδομενη στιγμη εχουμε Android 8 loader = 1 Android 9 loader = …

• Παράθεση από elma: “Εκανα τελικα και format data και ολα καλα, ευχαριστω για την βοηθεια. Μπορειτε να μου απαντησετε και για τα παραπανω; ” Ισχύει αυτό που λέει ο Δημήτρης. Η εκτίμησή μου (προσοχή μιλάμε για εκτίμηση και όχι κάτι σίγουρο) είναι ότι όλες οι Xiaomi συσκευές που έχουν μείνει στο Marshmallow, δηλαδή οι : kate, kenzo, land, markw, nikel, omega, prada, rolex δεν θα πάρουν άλλη έκδοση MIUI. Θα μείνουν στην τελευταία stable/developer του 10 όποια και αν είναι αυτή (κάποια στιγμή του χρό…

• Παράθεση από ipankas: “Από τη δικιά μας να περάσω την άρωμα ή την απλή xtrv; ” Και οι 2 δουλεύουν, απλά στην aroma έχουν θέματα οι έξτρα εφαρμογές, μπορεί να μην περαστούν και καθόλου. Οπότε ουσιαστικά ότι θες εσύ. Απλά εγώ προτείνω οτιδήποτε extra θες να περάσεις (έστω και root manager) να το κάνεις χειροκίνητα μέσω TWRP.

• Παράθεση από elma: “Μονο αυτο ή και format data; ” Μόνο αυτό, με την παραδοχή ότι είχες κάνει έστω μια φορά format data από τότε που έβαλες την XTRV και ΔΕΝ έχεις γυρίσει ποτέ σε επίσημη ROM από τότε.

• Παράθεση από ipankas: “Έχω περάσει την Pixel Experience android 9 για την εμπειρία. Αν γυρίσω στην miui 10 με fastboot rom θα έχω πρόβλημα; Έχω anti 4 αν παίζει κάποιο ρόλο ” Όχι δεν θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα.

• Ανανεώθηκε η λίστα.

• Παράθεση από spideman3: “Κάποιες stable τις αποδεσμεύουν δοκιμαστικά σε κάποιους χρήστες και βλέπουν αν είναι απροβληματιστη η rom ή όχι. Δες τι λένε στο νήμα της συσκευής σου στο en.miui.com πρώτα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακριβώς. Αυτό γίνεται λίγο πολύ σε όλες τις stable όλων των συσκευών. Είναι οι γνωστές nightly ROMs.

• Παράθεση από knight666: “@MIUI_ART Άρα εάν αποφασίσω να περάσω κάποια ρομ εκτός της ελληνικής κοινότητας είναι κάτι σαν Ρωσική ρουλέτα... Μπράβο στην Google & στην Xiaomi. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια φίλε μου. ” Αν η ROM είναι βασισμένη στο MIUI μπορείς να βρεις την αντίστοιχη επίσημη fastboot έκδοση, να την κατεβάσεις και αφού την αποσυμπιέσεις να ανοίξεις το flash_all batch αρχείο και εκεί υπάρχουν κάποιοι έλεγχοι από την ίδια την Xiaomi σε ότι αφορά το ARB νούμερο, με αποτέλεσμα να…