Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Θα πατήσεις Cancel ώστε να βγεις στην κεντρική οθόνη του TWRP και μετά θα πας Εκκαθάριση -> Format data. Προσοχή, αυτή η διαδικασία ισοδυναμεί με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή και θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή συμπεριλαμβανομένου ρυθμίσεων, εγκατεστημένων εφαρμογών καθώς και οτιδήποτε υπάρχει στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο όπως φωτογραφίες, ήχους, μουσικά αρχεία κτλ. Συνιστάται πριν το κάνεις να έχεις μεριμνήσει ώστε να κρατήσεις αντίγραφα των στοιχείων αυτών που σε ενδι…

• Παράθεση από ktzir: “Παιδιά, μήπως μπορεί κάποιος να μας απαντήσει τι γίνεται με την αναβάθμιση (σχετικό screenshot του agmg λίγο παραπάνω.) Ευχαριστώ. ” Καθαρά οπτικό bug. Εφόσον έχετε περάσει την τελευταία XTRV και αυτό εμφανίζεται ευκρινώς στο Σχετικά με το τηλέφωνο, μη του δίνετε σημασία. Θα το δει ο @MIUI_ART

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από teofril: “Τα έκανα όλα και όταν πάω να περάσω την twrp μου βγάζει το μήνυμα : error cannot load ενώ μου έχει αναγνωρίσει κανονικά το κινητο στο fastboot devices. Δοκίμασα διάφορα όπως το να αλλάξω θύρα usb του υπολογιστή και restart. Έχετε καμία ιδέα; tinypic.com/m/k9x8ag/2 ” Η ιδέα που έχουμε είναι να ΜΗΝ χρησιμοποιείς το Powershell των Windows για αυτές τις δουλειές. Έχει ελαφρώς διαφορετική σύνταξη σε ότι αφορά τις εντολές που δίνεις και θα μπλέξεις χωρίς λόγο. Άνοιξε ένα κανονικ…

• Παράθεση από amavroudis: “Επειδή δεν έχουν miui... ” Πιο σωστά επειδή μπορεί ο προμηθευτής/εταιρεία κατασκευής να έχει μεριμνήσει ώστε να παρέχει εφαρμογές συστήματος (στο εκάστοτε οικοσύστημα Android της ΧΨΖ εταιρείας) που να εναρμονίζονται με τις τελευταίες δεσμευτικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο MIUI, επειδή πρόκειται για αμιγώς κινέζικο οικοσύστημα, κάποιες εφαρμογές όπως τα Θέματα, η stock/system εφαρμογή του καιρού, το face unlock κτλ δεν εναρμονίζονται πλήρως με το GDPR με αποτέλεσ…

• Παράθεση από petros79: “Αυτό εννοούσα. Δεν υπάρχει του μόνο ρυθμίσεις μου δίνει την δυνατότητα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάτι δεν έχει πάει καθόλου καλά στην εγκατάσταση του Magisk. Για να το αντιμετωπίσουμε με καθαρό τρόπο θα τα βγάλουμε όλα και θα τα ξαναβάλουμε. Κάνε απεγκατάσταση την εφαρμογή του Magisk Manager με το χέρι. Μετά θα κάνεις reboot σε περιβάλλον recovery (TWRP). Θα κατεβάσεις και θα φλασάρεις μέσω TWRP αυτό το αρχείο. Μετά θα πατήσεις Επανεκκίν…

• Παράθεση από Mike Bersekeros: “Παράθεση από agmg: “Εγώ έχω αυτό στο Nikel... Έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην αναβάθμιση αλλά τίποτα... Μόλις πατάω "λήψη" βγάζει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη... Φοράω την 8.11.15 ” Ισχύει. Εγώ την πέρασα manual, αφού την κατέβασα, από το σύνδεσμο του email. ” Όντως ισχύει αυτό το bug για nikel. Θα το δούμε.

• Παράθεση από demakhs: “στο twrp είναι πολύ μικρή η κατανάλωση ενέργειας...σχεδόν μηδενική! ” Αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Αντίθετα όταν φλασάρεται μια ROM η CPU δουλεύει σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και η κατανάλωση είναι σημαντική. Εξαρτάται από τι κάνεις. Η σωστή απάντηση λοιπόν είναι ότι το TWRP χρησιμοποιεί πυρήνα (kernel) που είναι ελαφρώς διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιεί η ROM όταν ολοκληρωθεί το system boot. Επίσης στο TWRP δεν χρειάζεται να φορτωθούν οδηγοί για αισθητήρες (πέ…

• Παράθεση από petros79: “ΟΚ περασα τον φακελο του φιλου γεωργιου ,εβγαλε το twrp του φορουμ με τα κοκκινα γραμματα κτλ,πηγα tools ειπα κανε ρουτ ολα κομπλε,αφου ανοιξε πηγα magisk και το δειχνει εγατεστημενο ζηταει ενημερωση αλλα δεν κανω τπτ ,ελα ομωσ που δεν εχει τα modules???Τι ξεχασα αραγε??? ” Τα modules τα έχεις εγκαταστήσει ? Πήγαινε στις Λήψεις του Magisk και εκεί θα βρεις όλα τα modules και μπορείς να επιλέξεις τι θες να εγκαταστήσεις.

• Σεταρισμα redmi note 4X 4/64

BanditGR - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Σωστή είναι η εκτίμηση για Nikel.

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Ερώτηση ατόμου που δεν έχει τη συσκευή. Αφού στο anti βγάζει κενό στο getvar, γιατί προσπαθούμε να περάσουμε dummy ? Αν η συσκευή δεν έχει πάρει νούμερο ARB και άρα δεν έχουν κλειδωθεί οι fastboot εντολές που σχετίζονται με το φλασαρισμα, δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα να περάσει TWRP με "ορθόδοξο" τρόπο, με απλό δηλαδή φλας στο recovery partition. Edit: Άκυρο, μόλις είδα ότι αποτυγχάνει με μήνυμα rollback downgrade. Η λύση είναι μάλλον dummy από fastboot ROM

• Παράθεση από VAG-ZAG: “Με αυτό εδώ τι κάνω αδέρφια μου? ” Πας στις ρυθμίσεις του Magisk και θέτεις το κανάλι ενημερώσεων σε Δοκιμαστικό από Σταθερό. Βλέπεις η τελευταία σταθερή έκδοση είναι πράγματι η 17.1, αλλά εσύ έχεις εγκαταστήσει (προφανώς μέσω της ROM), νεότερη έκδοση, δοκιμαστική όμως δηλαδή developer. Μια χαρά είσαι και μάλιστα θα πρότεινα να βάλεις και την 17.3.

• Παράθεση από M@nos: “Επαναφέρω αυτό το θαμμένο θέμα επειδή έχω μια απορία. Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα να ξαναδώ στην συσκευή μου (Santoni) να λειτουργεί η gcam, επέστρεψα σε αυτή την ρομ που ήταν και η τελευταία που δούλευε. Οταν την πέρασα εγκατασταθηκαν και οι εφαρμογές της Google (duo, photos, Google music, κ.α) και μέσω του titanium τις έσβησα. Παρατήρησα ότι στην λίστα των εφαρμογών (μέσα στο titanium) υπάρχουν και άλλες εφαρμογές συστήματος όπως πχ τρεις τέσσερις που έχουν να κάνουν με το F…

• Παράθεση από dhmlaz: “Για να μην υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο που δεν υπάρχει beta αυτήν την βδομάδα για το Redmi Pro (HMPRO) ΜΆΛΛΟΝ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟς ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΩΝ, με έκδοση beta, αφου οι Κινέζοι για λόγους ιδιοτέλειας δεν φρόντισαν να δώσουν στην συγκεκριμένη συσκευή αναβάθμιση έστω ένα σκαλί παραπάνω για την έκδοση android. υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για χρήση της συσκευής, που αμφιβάλλω εαν θα υπάρξει απόσβεση αφού δεν ειναι δυνατή η εκμετάλευση της έκδοσης miui 10 στο σύνολό της. ” Που…

• Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα δυστυχώς το τηλέφωνο λαγκαρι του κέρατά (άστα να πάνε ίσως και 15-20 sec να ανοίξει ένα app) στο adway έδωσε ρουτ στο titanium ακόμα περιμένω.... ανίχνευση για superuser... Οπότε μάλλον θα κάνω εγκατάσταση με format data ή μόνο με FC, ρωτάω για να έχω έτοιμο USB otg, επίσης να βάλω την άρωμα 8.11.8 η την απλή Xtrv? Επίσης θα προσπαθήσω να βγάλω σε βίντεο την εγκατάσταση ώστε αν έχει error να τα δείτε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα …

• Παράθεση από giannnis12: “Προσοχή όχι το τηλέφωνο στις τσέπες του παντελονιού ειδικά στην πίσω. ” Ακούς Ανέστη ?

• Παράθεση από LoukG: “Χαζή ερώτηση, αλλά υπάρχει τρόπος (χωρίς root) να πάρω το αρχείο που περιέχει τις αναφορές προς τα favorites στην stock εφαρμογή της MIUI; ” Δεν αποθηκεύονται σε απλό αρχείο τα favorites στον stock MIUI browser αν αυτό ρωτάς, αλλά ακόμα και αν αυτό συνέβαινε, φυσικά θα χρειαζόσουν root.

• Παράθεση από lefesta: “Για δοκίμασε και αυτό... twrp_whyred_3.2.3-2_miui-hellas.img Αν πετύχει, τις ευχαριστίες στους @BanditGR , @NasDriver,geoanto555 καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ε ναι λοιπον τα καταφερα....βεβαια απειδη τρογωμουν περασα και την 8.11.8 xtrv alla στην εγκατασταση αρχισε να βγαζει πολλα κοκκινα σε ερορ αλλα περασε ,εβαλα και magisk με την δευτερη ισωσ το super user να καθεται καλυτερα η ισως ξαναφλασαρισμα απο την αρχη...α δεν μου εκανε επαναφορα απο mi cl…

• Dolby και supersu πρέπει να ξαναφλασάρονται μετά από κάθε νέα ROM καθώς εγκαθίστανται στο /system partition που επαναγράφεται μετά από κάθε νέα εγκατάσταση ROM. Μοναδική εξαίρεση υπάρχει για εκδόσεις του Dolby που έχουν εγκατασταθεί ως Magisk modules, εκεί δεν χρειάζεται επανεγκατάσταση του Dolby αν δεν έχει γίνει fc. Και μιας και μίλησα για Magisk, ναι και αυτό πρέπει να φλασάρεται μετά από νέα ROM, ώστε να πατσάρεται κάθε φορά κατάλληλα το boot image και να μπορεί να αποκτά root πρόσβαση ο χρή…

• Λίγο υπομονή @lefesta. Δοκιμάζει ο Γιώργος να φτιάξει ένα με το τελευταίο source να το δοκιμάσουμε και αυτό.

• Παράθεση από Argiris Supersajan: “καλησπέρα αυτές οι stable rom έχουν ελληνικό μενού και σε τι διαφέρουν από τις xtrv στην άλλη λίστα [Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές που δεν είναι stable??? ” Έχουν κανονικά ελληνικό μενού απλά μπορεί να μην έχουν τις τελευταίες αλλαγές και ενδεχόμενες επιδιορθώσεις λαθών που έχουν οι developer XTRV ROMs.