Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από lefesta: “προσπαθω να το περασω αλλα τιποτα ρε παιδια... ” Το πρόβλημά σου είναι η τελευταία εντολή που θα πρέπει να γίνει: fastboot boot C:\adb\twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img Δεν θα χρειαζόταν καν να βάλεις το C:\adb μπροστά από τις εντολές που έδινες μέσω fastboot αν είχες ανοίξει το command prompt κατευθείαν μέσα από τη διαδρομή C:\adb. Αντ αυτού, εσύ τρέχεις τις εντολές μέσα από τη διαδρομή C:\Users\lefteris, οπότε αν δεν προσδιορίσεις ακριβώς το που βρίσκεται κάθε αρχείο σ…

• Παράθεση από makislog: “Γιατί όμως έπαθε αυτό που έπαθε κατά την εγκατάσταση του xposed, και μάλιστα σε 2 χρήστες; ” Γιατί δεν υπάρχει xposed που να δουλεύει σωστά σε MIUI 10 εκτός ίσως από μία συγκεκριμένη έκδοση για συγκεκριμένη συσκευή και Android version. Ο προγραμματιστής δε του Xposed αναζητείται από το Γενάρη. Θα πρότεινα σε όλους όσους έχουν εγκαταστήσει Magisk ως root manager και θέλουν να πειραματιστούν με modules χωρίς τον κίνδυνο bootloop, να εγκαταστήσουν ως module πρώτα αυτό: [Tool…

• Παράθεση από VAG-ZAG: “Το Magisk μου ζητάει να κάνει ενημέρωση στη νέα έκδοση... Την κάνω ή όχι, όπως ίσχυε παλιά για τον SU? ” Δεν ισχύει ότι για το supersu, μιλάμε για root managers διαφορετικής φιλοσοφίας. Την κάνεις άφοβα (θα χρειαστεί και ένα reboot για να φορτωθεί εκ νέου το πατσαρισμένο boot image).

• Παράθεση από bas13bou: “Οταν βγει rom για το xiaomi redmi note 6 pro θα βγει και καποιος οδηγος για να περασουμε την νεα rom οπως και το αντιστοιχο twrp για την συσκευη? ” Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος οδηγός για το Note 6. Πρόκειται για συσκευή με SnapDragon και όλες οι ROM περνιούνται με τον κλασσικό τρόπο φλασαρίσματος μέσω TWRP (κατά προτίμηση μετά από format data από την επίσημη ROM). TWRP θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βάλουμε στη ROM. Για όλα αυτά όμως θα ενημερωθείτε όταν γνωρίζουμε και εμεί…

• Παράθεση από leotzian: “@BanditGR γιά δώσε μου τα φώτα σου μην κάνω καμμιά πατάτα Είπα νά βάλω MIUI 10 λέω δεν αναβαμίζω και το TWRP επ' ευκαιρεία εχω το 3.1.0-1 της κοινότητας και είδα οτι για το nikel εχει βγεί η 3.2.2-0 την περνω από την παλιά recovery install ---> σε recovery partition, ξεκινάει κανονικά σε 3.2.2-0 αλλά ζηταει κωδικό πάτησα πίσω διάβασα τίς οδηγίες σας και λέι format data οτι τα σβήνει ολα στην εσωτερική μνήμη, ( κάτι που δεν το θέλω με τίποτε ) οποτε πέρασα μέσω fastboot fl…

• Ναι έχω βάλει το 10αρι από τις αρχές που κυκλοφόρησε, με Magisk 17.3. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Από την ROM που βρίσκεσαι τώρα πάντως και επειδή η XTRV έχει ήδη αλλάξει 2 φορές source, καλό θα ήταν να γίνει ένα factory reset.

• Δεν έχει γίνει τίποτα με το xposed και σε αυτή τη χρονική φάση δεν υπάρχει και λόγος να πιστεύουμε ότι θα γίνει. Τα τελευταία σημεία "ζωής" ο developer τα έδωσε τον Ιανουάριο του 2018. Σε ότι αφορά το supersu πάλι έχει σταματήσει να αναπτύσσεται και αυτό με επίσημη ανακοίνωση από την Chainfire και τον ίδιο του δημιουργό του. Πέρα από αυτό, το αν αξίζει να περάσεις σε MIUI 10 είναι καθαρά δικό σου θέμα. Όπως σε όλες τις εκδόσεις MIUI υπάρχουν κάποια καλά πράγματα και κάποια όχι και τόσο καλά ή αδ…

• Παράθεση από thanasisk: “Εγω που το απενεργοποίησαν δεν είδα αλλαγή. Πάλι δεν μου κάνει εγκατασταση τις εφαρμογές εκτός playstore ” Πετάει κάποιο μήνυμα ? Να φανταστώ ότι έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή εγκατάστασης εφαρμογών από άγνωστες πηγές καθώς και την επιλογή για εγκατάσταση μέσω USB (στις επιλογές για προγραμματιστές).

• Παράθεση από Kostas Kiriakidis: “μια ερωτηση παιδια αν περασω απο πανω την 10 και καθαρισω μονο της cache θα εχω προβλημα? ” Αν είχες πρώτα εγκατεστημένη developer, το πιθανότερο είναι να έχεις προβλήματα και force close εφαρμογών ναι. Η σωστή λύση είναι το factory reset.

• Παράθεση από almichael: “Είχα το ίδιο θέμα με 2-3 εφαρμογές εκτός store μετά το update στην 8.11.8 και τελικά απενεργοποιώντας το play protect του store εγκαταστάθηκαν κανονικά. Βέβαια προϋποθέτει να μην ενεργοποιηθεί ξανά η σάρωση του play protect για εφαρμογές εκτός store. Δεν γνωρίζω αν δουλεύει γενικώς αυτός ο τρόπος, αλλά στο chiron δούλεψε. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό ακριβώς φαίνεται να είναι το θέμα αν και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε το Play Protect να …

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Αν υπάρχει dummy.img για το sakura, το πιθανότερο είναι να το βρείτε σε κάποια τελευταία fastboot ROM.

• Παράθεση από vabene73: “@sisois μα μόλις είχα κάνει εγκατάσταση το twrp και από fastboot κρατώντας vol up +power μπήκα στο β twrp πρώτον μου ζήτησε pin μόλις πάτησα cancel μπήκα στο μενού αλλά εκεί δεν υπήρχε ούτε το zip dolby που είχα βάλει πριν αλλά δεν αναγνώριζε τίποτα κιόλας δηλαδή τη μνήμη του τηλεφώνου δεν την έβλεπε, επίσης γιατί πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι την official rom? Εκτός αυτού αφού δε βλέπει τίποτα απ ότι έχω βάλει μέσα στο τηλέφωνο για αυτό απογοητυεθηκα και το παράτησα ” …

• Παράθεση από gaiosgf: “ολα καλα στο mido αλλα γιατι μετα απο καθε αναβαθμιση (xtrv) πρεπει να ξαναστηνω το φυλλομετρητη απ την αρχη; χανει ολες τις ρυθμισεις και τους σελιδοδεικτες. ” Γιατί ο φυλλομετρητής είναι εφαρμογή συστήματος και σε κάθε ROM ξαναφλασάρεται εκ νέου, οπότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να χαθούν δεδομένα. Καλό θα είναι να κρατιέται backup από την εφαρμογή είτε μέσω MIUI backup είτε Titanium Backup αν υπάρχει πρόσβαση root.

• Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς να έχεις official rom με twrp και magisk. Μη τρελαθούμε! Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να περάσω Dolby σε official rom, αυτό περιμενω να επιβεβαιώσει κάποιος που γνωρίζει. @NasDriver; @George Kaggelaris; @geoanto555; ” Εξαρτάται από το Dolby port και πως έχει καθορίσει αυτός που το κατασκεύασε το πως μπορεί να εγκατασταθεί. Το παλιό dolby (για Android < 8 ) μπορούσες (και μπορείς ακόμα αν δεν κάνω λάθος) να το φλασάρεις μέσω TWRP. Δεν γνωρίζω αν τα Oreo Dolby ports είν…

• Παράθεση από amavroudis: “Αν έκανες restore δες στο about phone ποια rom έχεις. Πιθανότατα να έχεις την παλιά... ” Αυτό ισχύει μόνο αν έγινε restore (και) το /system partition. Σε καμία άλλη περίπτωση. Όπως και να έχει, ειδικά όταν αλλάζει source χρειάζεται FR.

• Δεν υπάρχει MIUI 10 ROM για Hennesy και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Δυστυχώς η συσκευή πάει για τέλος υποστήριξης.

• Από πάνω με απλό wipe των caches.

• Παράθεση από flytouch1111: “Περασα σήμερα την xtrv arωma 8.11.1 στο redmi pro. Και σήμερα μου έκανε πολλά κολλήματα στην εγκατασταση, καθε φορά επανεκκίνηση και κάθε φορά κόλλημα σε άλλο σημείο. Το ίδιο μου έκανε και στην προηγούμενη ρομ και στην προ-προηγουμεν. Σε εκείνη έκανα και καθαρή εγκατάσταση καθώς είχα μήνες να κάνω αναβάθμιση και στήσιμο από την αρχή. Σήμερα δε από τις πολλές προσπαθειες κατά λάθος τα έκανα όλα wipe και ευτυχώς είχα back up από την προηγούμενη φορά και ήταν μικρή η ζημ…

• Παράθεση από tzemam: “Καλημέρα μπορούμε εάν δημιουργήσουμε δεύτερο χώρο στο κινητό ο ένας να είναι με root και ο άλλος όχι; ” Φυσικά και όχι.

• Παράθεση από Kefalas99: “Παιδιά το κινητό της αδερφής μου έχει την miui 10 eu. 10.1 stable που είναι από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Xiaomi.Μπορώ να την κάνω root με το magisk/supersu που έχουν μέσα στο πακέτο zip οι ελληνικές μας miui ή θέλει άλλη έκδοση magisk/supersu ? ” Μια χαρά μπορείς.