Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μας έχει σκίσει αυτή η κρυπτογράφηση της επίσημης...
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
BanditGR - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από nick1967: “Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, η συσκευή με eu clobal ανοίγει σε 15 δεύτερα και όχι σε ένα λεπτό ούτε ενάμιση. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καταρχήν η xiaomi.eu ROM ουδέποτε ήταν Global. Βασιζόταν και βασίζεται σε κινέζικο source και μάλιστα της κινέζικης developer. Τώρα αν όντως εννοείς αυτή την ROM (που είναι πλέον δηλαδή σε Android P) και βελτιώσαν τους χρόνους, μακάρι να έγινε, καθώς έτσι είναι και το σωστό, εγώ πάντως άλλα διαβάζω σ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αραχνια, δε δικαιολογείται τόση ώρα σε κάθε εκκίνηση. Ένα format data μέσα από το twrp θα τον φτιάξει ... μάγκα!! ” Απλά θα χάσει τα δεδομένα του χωρίς λόγο με format data. Μια χαρά δικαιολογείται ο χρόνος. Η τελευταία .eu dev για το Dipper είναι σε Pie αν θυμάμαι σωστά, και όλοι μα ΟΛΟΙ όσοι την έβαλαν αναφέρουν χρόνους boot ανάμεσα σε 1 και 1 μιση λεπτό. Απλά τα έχει κάνει μαντάρα η Xiaomi στο Android P σε αυτές τις αρχικές ROM.
-
Παράθεση από amavroudis: “@Kefalas99 και για όποιον ενδιαφέρεται: Εδώ είναι το ένα για τον x20 Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega Και εδώ για τον x25 Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega @BanditGR δεν τα βάζεις για ευκολία στην αρχή του νήματος ή σε ένα ξεχωριστό; ” Θα τα βάλω όταν είναι έτοιμα. Θέλουν μια αλλαγή για Magisk.
-
Παράθεση από Kefalas99: “@BanditGR Μπορείς τότε να μου στείλεις το σύνδεσμο για τα σκριπτάκια που έγραψε ο @lefesta ότι έχεις βγάλει, έψαξα σε προηγούμενα ποστ αρκετά και δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ. ” Εδώ: Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega Προσοχή, το mod είναι μόνο για XTRV είτε χωρίς root, είτε με supersu. Δεν θα δουλέψει (ή μάλλον θα δουλέψει εν μέρει) με Magisk εγκατεστημένο. Έχω κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για το nikel, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να τις περάσω στα script-ακια…
-
Παράθεση από Kefalas99: “Καλησπέρα, τρέχω την 8.9.20.Έχω θεματακι με την μπαταρία όπως και οι περισσότεροι. Βρήκα στο XDA Developers κάποια tweaks που εγγυόνται βελτιστοποίηση της μπαταρίας για το Redmi Pro. Ωστόσο δεν ξέρω αν αυτά είναι συμβατά με αυτήν την Ρομ που φοραω. Θα ηταν καλη ιδέα να τα δοκιμάσω σε αυτή την ρομ ή υπάρχει περίπτωση να γίνει brick ; [Guide] Battery Problems Fix |Deep Sleep Fix… | Xiaomi Redmi Pro ” Να ΜΗΝ τα βάλεις. Υπάρχουν πράγματα μέσα στο prop που θα κάνουν την μπατα…
-
Παράθεση από xnikos: “μια στιγμή, την πιστοποίηση του Play Store που την βλέπουμε? στις ρυθμίσεις του κάτω-κάτω λέει πιστοποίηση του Play Protect ” Αυτή είναι. Μην δίνεις σημασία στην ονομασία.
-
Παράθεση από xnikos: “@BanditGR η πιστοποίηση του play protect μπορεί να έχει σχέση με αυτά που αναφέρω στο post 230? ” Ναι φυσικά, απλά μην μπερδεύουμε το Play protect, το οποίο είναι ένα εργαλείο του Play Store που ελέγχει τις εφαρμογές για την ύπαρξη malware, με την πιστοποίηση του Play Store (λόγω Safetynet). Δεν έχουν σχέση αυτά τα 2 πράγματα.
-
Παράθεση από gung: “Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.αλλα δεν μπορώ να καταλάβω αν το magisk είναι καλύτερο από το supersu και γιατί στην xtrv υπάρχει το Supersu Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι καλύτερο σαφέστατα το Magisk καθώς προστατεύει την ακεραιότητα του συστήματος. Ο τρόπος βέβαια με τον οποίο το κάνει αυτό ίσως να μην είναι ο πιο "συμβατός" με παλαιότερες εφαρμογές. Στην XTRV υπάρχουν και οι 2 root managers, ώστε ο χρήστης να επιλέγει να εγκαταστήσει αυτ…
-
Παράθεση από vasilhs: “Για mi 5 πάντως που προσπάθησα πάλι δεν βγάζει πιστοποίηση. ” Δε νομίζω ότι έχουμε περάσει ακόμα στο Mi5 τις απαραίτητες αλλαγές. Ο @gkalen ίσως γνωρίζει περισσότερα.
-
Παράθεση από bomberb17: “Καλησπέρα σε όλους, σε ένα Redmi 6 που έχω με επίσημη global 9.6 ROM (όπως ήρθε από το gearbest χωρίς να την πειράξω καθόλου, ούτε ξεκλείδωτο, ούτε root κλπ), τελευταία βγαίνουν παντού διαφημίσεις, ακόμα και σε όταν ανοίγω το τηλέφωνο. Είναι πάρα μα πάρα πολύ ενοχλητικές!! Υπάρχει τρόπος να τις απενεργοποιήσουμε εύκολα χωρίς να μπω σε διαδικασίες root, αλλαγή rom κλπ; Έχω δει κάτι οδηγούς online αλλά δε βοήθησαν.. ” Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις σε όλες τι…
-
Εν πάση περιπτώσει για να μην μακρηγορούμε. Το fix που παρέχουμε στην XTRV για την πιστοποίηση στο Play Store, το παρέχουμε με την παραδοχή ότι στο σύστημα ΔΕΝ υπάρχει κανένας root manager εγκατεστημένος. Και όχι μόνο εμείς αλλά και όσοι άλλοι παρέχουν τέτοιου είδους λειτουργικότητα σε μια custom ROM. Είναι εύλογο ότι δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν ο εκάστοτε χρήστης θα χρησιμοποιήσει root manager όπως ο supersu ή το Magisk ή οτιδήποτε άλλο βγει αύριο μεθαύριο. Κάτι τέτοιο θα …
-
Παράθεση από gung: “Έχω κάνει εκκαθάριση για ροοτ μάνατζερ (τι εννοείς)έχω supersu Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το φαντάστηκα ότι θα είχες supersu. Μήπως έχεις και adaway ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Περιοχή (region) δεν έχει στις china rom αν θυμάμαι καλά. ” Καλά θυμάσαι. Διαφορετικά δεν θα ήταν...China
-
Παράθεση από gung: “Σε mido δεν πιστοποιητε η συσκευή στο google play με την καινούργια rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις κάνει εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του Play Store ? Έχεις root manager εγκατεστημένο και αν ναι ποιον ?
-
Παράθεση από Stathis Stathis: “Μου ζητάει και κωδικό το twrp και δεν βλέπει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.Απο sd παίζει κανονικά . ” Λογικό. Έχεις κρυπτογραφημένο /data partition λόγω της επίσημης ROM και το TWRP που έχεις περάσει δεν υποστηρίζει αποκρυπτογράφηση. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που έχεις θέματα με την XTRV (αλλά όχι και 100% σίγουρο). Το σωστό θα ήταν να κάνεις ένα format data μέσω TWRP ώστε να σπάσει η κρυπτογράφηση, ΑΛΛΑ αφού πρώτα έχεις πάρει backup εφαρμογές και οτιδήποτε …