Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Ρεμάλια συμφορουμίτες, σκουλήκια, εντομά, ερπετά, πιγκουίνοι και ουδέτεροι. Ο κύβος ερίφθει. Είπε το μεγάλο ΝΑΙ. Συγχαρητήρια μου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι στα διάλα. Μόνο η δική μου μαμά ενίσχυε την οικονομική δραστηριότητα ζαχαροπλαστείων και φούρνων;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Στην παραπάνω φράση κρύβεται κυρίες και κύριοι το ζουμί της υπόθεσης... Πόσο θα ζήσει το polaris? Δεχόμαστε στοιχήματα μαζί με την καλημέρα σας. Ο νικητής θα κερδίσει το αυθεντικό Prixel 2. ” Λες να μην το καταλάβαμε το υπονοούμενο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω ακόμα το nikel θα έχω κι εσύ θα έχεις αλλάξει άλλα 5.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στο επόμενο κινητό που θα πάρεις θέλω video unboxing.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εμένα με είχαν τρακάρει 3 σε 1 μήνα και είχα ξεμπερδέψει με την ασφάλεια και με τους 3 αμεσα. Μόνο παράπονο πως δεν άλλαξαν τα ψαλίδια μπροστά (αν και θέλανε αλλαγή πριν το δεύτερο μπαμ) και μετά πήγα και πλήρωσα από την τσέπουλα μου για να τα αλλάξω. Κατα τα άλλα δεν μου χρωστάνε ούτε 1€ και ούτε σε δικαστήρια τρέχαμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Από toyota σε toyota πάω εγγύηση μιλάμε. Περνάς την rom εεεεε γυρνάς το κλειδί παίρνει μπροστά. Ούτε factory reset, format data σκύλος ο Ιάπωνας ούτε χιλιοστό δεν τσιμπάει λάδι. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιώργη το αυτοκινητό είναι προσωπική επιλογή του καθενα. Εγώ σαν Θοδωρής γιαπωνέζικο δεν θα επαιρνα ποτε, όχι γιατί δεν είναι καλά αλλά γιατί μετά από τόση ραδιενεργεια που έπεσε εκεί δεν μπορω να ξέρω τι παίζει με τα μέταλλα. Το ότι δεν ακούστη…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ λέω να κοιτάξεις μόνο με ζεόλιθο γιατί δουλεύει ανα πάσα ώρα και στιγμή χωρίς αστεράκια και το κόστος είναι το ίδιο. Σε κατανάλωση ενέργειας τώρα το θέμα είναι πόση υγρασία έχεις κι άρα πόση ώρα θα δουλεύει. Φυσικά το να στεγνώνεις ρούχα μέσα στο σπίτι ..... ε όσο να πεις κοστίζει και σε θέρμανση και σε αφύγρανση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Από Δεκέμβρη μέχρι Μάρτιο είναι 100 μέρες plus. Τώρα αν δεν είναι 100 και είναι 30 ή 40 ή 50 τι να σου πω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να υποθέσω Δεκέμβρη μέχρι Μάρτιο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα την ρίξει ρε. Εκτός κι αν μας προκύψει κι άλλη στραβή αλλά δε νομίζω. Αφυγραντήρα με ζεόλιθο να πάρεις ντουγάνι. Οι με κομπρέσορα λειτουργούν πάνω από τους 20 βαθμους κελσίου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ονειρούπολη. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Υπερπαραγωγή θα κάνω. Σιγά μην αρκεστω σε 2-3 λέξεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οκ. Το πήρα απόφαση. Ξανά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν πειράζει. Είσαι υψηλόμισθός εσύ. Το άντεξες το χτύπημα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

25.50 σε σουβλακερί; Το στον κόρακα... Με τον Μάρκο πήγες;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ που πέρασα έξω από το Jumbo πριν το πάρκινγκ ήταν άδειο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το android θα μείνει για πολλές δεκαετίες ακόμα. Πέφτει πολύ χρήμα λέμε. Τα windows ήρθαν κι έφυγαν σε μια νύχτα. Το ios όσο καλό κι αν είναι είναι πανάκριβό κι εκτός από τα apple funboys έχει και τους αντίστοιχόυς haters. Μέχρι να βγει κάτι καινούριο που θα είναι δωρεάν η google παίζει μπάλα μόνη της. Να γίνει το ios δωρέαν το αποκλείω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@EvangeliaK στείλε στον αρχισκώληξ τα 5 από τα 10 και γράψε αφιέρωση. Να δούμε σε πόσα λεπτα θα ψάχνει για στέγη.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λοιπόν. Στο public τα 10 βιβλία έχουν 10€. Τα 10. Ούτε τα 9 ούτε τα 11. Παρήγγειλα μια δεκαδα για την ανηψιά μου αλλά στην επόμενη για μένα έφαγα άκυρο οπότε ή είναι μόνο στα παιδικά κι απο καθαρή τύχη μου έκατσε ή είναι γενικά σε όλα και μπορείς να πάρεις μόνο μια δεκάδα ανα account.