Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εμένα με είχαν τρακάρει 3 σε 1 μήνα και είχα ξεμπερδέψει με την ασφάλεια και με τους 3 αμεσα. Μόνο παράπονο πως δεν άλλαξαν τα ψαλίδια μπροστά (αν και θέλανε αλλαγή πριν το δεύτερο μπαμ) και μετά πήγα και πλήρωσα από την τσέπουλα μου για να τα αλλάξω. Κατα τα άλλα δεν μου χρωστάνε ούτε 1€ και ούτε σε δικαστήρια τρέχαμε.
-
Παράθεση από spideman3: “Από toyota σε toyota πάω εγγύηση μιλάμε. Περνάς την rom εεεεε γυρνάς το κλειδί παίρνει μπροστά. Ούτε factory reset, format data σκύλος ο Ιάπωνας ούτε χιλιοστό δεν τσιμπάει λάδι. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιώργη το αυτοκινητό είναι προσωπική επιλογή του καθενα. Εγώ σαν Θοδωρής γιαπωνέζικο δεν θα επαιρνα ποτε, όχι γιατί δεν είναι καλά αλλά γιατί μετά από τόση ραδιενεργεια που έπεσε εκεί δεν μπορω να ξέρω τι παίζει με τα μέταλλα. Το ότι δεν ακούστη…
-
Εγώ λέω να κοιτάξεις μόνο με ζεόλιθο γιατί δουλεύει ανα πάσα ώρα και στιγμή χωρίς αστεράκια και το κόστος είναι το ίδιο. Σε κατανάλωση ενέργειας τώρα το θέμα είναι πόση υγρασία έχεις κι άρα πόση ώρα θα δουλεύει. Φυσικά το να στεγνώνεις ρούχα μέσα στο σπίτι ..... ε όσο να πεις κοστίζει και σε θέρμανση και σε αφύγρανση.
-
Το android θα μείνει για πολλές δεκαετίες ακόμα. Πέφτει πολύ χρήμα λέμε. Τα windows ήρθαν κι έφυγαν σε μια νύχτα. Το ios όσο καλό κι αν είναι είναι πανάκριβό κι εκτός από τα apple funboys έχει και τους αντίστοιχόυς haters. Μέχρι να βγει κάτι καινούριο που θα είναι δωρεάν η google παίζει μπάλα μόνη της. Να γίνει το ios δωρέαν το αποκλείω.