SSD έχω δει κι έχω βάλει πολλά. Το χειρότερο μακράν του δεύτερου με ποσοστό αστοχίας υλικου 100% είναι τα OCZ. Κανένα δεν άντεξε πάνω από 3 χρόνια. Ένα Samsung μας άφησε χρόνους την Μ. Παρασκευή του 2014 (δυστηχώς δεν επήλθε και η ανάσταση 2 μέρες μετά) κι από κει και πέρα τα kingston όσο φτηνα κι αν είναι δουλεύουν απροβλημάτιστα εδώ και χρόνια όλα. Τώρα ίσως να υστερούν κάτι λίγο σε επιδόσεις αλλά δε μαμεις. Εκτός Benchmark πραγματική διαφορά δε βλέπεις αλλού.
Εκείνον τον δρόμο στην Κρήτη τον οδήγησα με ένα Vitara. Εβαλα την τετρακίνηση και πραγματικά απόλαυσα την διαδρομή. Είναι η δυσκολότερη από τις εύκολες διαδρομές που έχω οδηγήσει. Ξεπερνάει σε δυσκολία την Κατάρα και την Καστανιά αλλά είναι όντως μικρή.
Έχει κιμωλία και πινακάκι. Αποθηκεύει τις πληροφορίες σε στικάκι και μετά διαβάζωντας ο κάτοχος το κείμενο αναλαμβάνει να δώσει την είκονα όπως την φαντάζεται.
Μέρα και η σημερινη... Πριν από λίγο έμαθα πως χθες σκοτώθηκε ένας πρώην συνάδελφος και φίλος στη Κω. Μήνα είχε δεν είχε που παντρεύτηκε. Προσοχή στους δρόμους παιδιά. Δεν είναι πίστες, ούτε οι απεναντί προσέχουν πάντα.