Μπα. Τα ΣΚ πάντα είναι υποτονικα τα πράγματα. Θα πιαστει ο στόχος την Δευτέρα (που εγώ θα λειπω) και θα το δώ την Τρίτη. Το 1ο post στη σελίδα 4.000 ήδη ξέρουμε πιανου είναι. Δε χρειάζεται άγχος ούτε ανταγωνιστικότητα. Στο φινάλε 1000 σελίδες μόνος του τις έγραψε.
Παράθεση από spideman3: “Εμ φυσικά αφού έφερε ισοπαλία η ΠΑΟΚάρα με τον Ατρόμητο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ισοφαρίζει η Ατρομητάρα την Παοκάρα κι εγώ καρφωμένος στο live περιμένω απόδοση 10+ για να καρφώσω 100€. Ποιάνουμε το 87 και η απόδοση είναι στο 9.5. Μια χαρά λέω. Κοπανάω το κατόμπαλό και περιμένω να το δεχτεί. Αμ δε. Ανεβάζει την απόδοση στο 10. Ξαναχώνω εγώ ξανατρώω άκυρο γιατί το πήγε στο 9.75. Ξαναχώνω και βλέπω τραυματισμός παίκτη Ατρομητάρας. Εκεί φρέναρα. …
Μα δεν τον έπαιξα ποτέ για το ελληνικό πρωτάθλημα να κερδίσει. Μια φορά με τον Άρη τον έβαλα να χάσει και πήγε και κέρδισε. Για φέτος δλδ. Γιατί πέρσι τον έβαλα να κερδίσει κι έχασε. Και μάλιστα την μια φορά χωρίς να παιξει κάν.
Καλημέρα συγχωριανοί. Βρήκα αλάνθαστο τρόπο για να μην πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα. Όποτε τον έχω παίξει στοίχημα να κερδίσει πάντα μα πάντα χάνει. 100% επιτυχία λέμε. Ούτε καν Χ.
Αρχνιά μια λύση είναι ο @GR_Macedon. Του το στέλνεις, σου κάνει το test point και στο ξαναστέλνει πίσω. Περι οικονομικών δεν ξέρω τι θα σου πει γιατί μαγαζί έχει ο άνθρωπος αλλά ότι κάνει δουλειά κάνει.