Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Κι επειδή ξαναπουλάς εσύ το τηλεφωνο πρέπει να πουλήσουμε εμεις νεφρό; Ρε εσύ 1000% αγοράζεις με 1€ και πουλας με 1+.....

• Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω την εντυπωση πως το καλόδιο των ακουστικών το χρησιμοποιεί σαν κεραία οπότε με ασύρματα ακουστικά δεν θα δουλέυει. Σου λέω και πάλι πως έχω την εντύπωση κι όχι την βεβαιότητα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ρεμάλια μου. Υπάρχει κανείς που να μπορεί και να θέλει να δώσει αίμα; Χρειάζομαι 7 φιάλες. Εμείς στεγνώσαμε οικογενειακός λόγο μια θειάς που μας άφησε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήτσο ή είσαι άντρας ή δεν είσαι. Τι φλούφλικα πράγματα είναι αυτά; Χτύπα το χέρι κάτω και πες ο άντρας μίλησε και ήθελε να πάρει τηλέφωνο. Στο φινάλε όπως είπε και μια σοφή, ή τηλέφωνο θα άλλαζα ή γυναικά. Κι ευχαριστώ να λες που πήρα τηλέφωνο κι όχι την Ρουσλάνα.

• Τα 3ευρά τα δίναμε για κανα 6μηνο. Μετά από καντήλια, καταγγελίες, μη παραλαβές και διάφορα τέτοια ωραία το σταματήσανε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτό δοκιμασμένο με υπολογιστή. Τον αγοραζα εγώ με τα λεφτά του άλλου. Τον κρατούσα μια βδομάδα και μετά του τον έδινα δώρο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Σώπα κ προσπαθώ να σεταρω το τι βι μποξ. Το 1+6 προς το παρόν είναι κρυμμένο στο ντουλάπι....μετά το τι βι μποξ, πως να παρουσιάσω κ καινούριο κινητό στην γυναίκα, με λες? ” Πες πως θα παραγγείλεις ένα τηλέφωνο για έναν φίλο στη Θεσσαλονίκη, (την αφεντια μου δλδ) και μετά από 1 βδομάδα που θα έρθει (χρόνο ρεκόρ) πες πως δεν μπορούσα να περιμένω και πήρα Iphone απότε αυτόν τον κουβά στον χαρίσα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το είδα το πρώι και δε μπόρεσα να αντισταθώ.

• Σε μένα σε 5 λεπτα ειναι στο 92%. Μέχρι το μεσημέρι έχει πάει στο 65% και καπου στις 23.00 το βράδυ είναι στο 4-5% οπότε πάει στον τοίχο.

• Μια χαρά είναι. Κανένα πρόβλημα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κι ο παπάρας ο μπάτσος δεν πήρε 15.000€ για μια μικρή χάρη; Εγώ θα τα παντελόνιαζα. Στο φινάλε χάρη στο ασφαλιστικό σύστημα θα έκανα. Δεν θα έπαιρνε σύνταξη ποτέ και θα δούλευε μέχρι τα 120.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αφησε τον ΕΝΦΙΑ και ΔΕΗ απληρωτα. Η ΔΕΗ είναι κάπου 2.500 όλα μαζί. Αυτά θα τα πλερούα όποιος τσιμπήσει το σπίτι που μάλλον δεν υπάρχει διαθήκη οπότε θα δούμε. + Άλλα 1700€ η κηδεία μας τίναξε τα μπουριά η θεία. Πρόταση γάμου τώρα μετά τα 40. Δε μπορούσε κι αυτη να αντέξει άλλες 2 μέρες.... ΠΑΟΚ δεν είναι, ούτε και θα μπορούσε να είναι. Καντάδα είχα προγραμματίσει για τον Γεναρη που μας πέρασε αλλά τελικά δεν το έκανα. Είχε ψοφόκρυο και τα χλμ ήταν πολλά. Ευχές, χορούς και πρόλογους όσους θέλετε…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ας μην είναι πληρωμένα από μένα κι ας είναι κι από τον Τσίπρα ή τον Δήμο Κω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τύψεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μας τέντωσε η θεία. Ευτήχως πρόλαβα και πήρα το δαχτυλίδι γιατί μετά από αυτά που άκουσα θα έκοβα ένα σύρμα και θα έδενα πάνω χαλίκι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήτσο αν έρθουμε Κω για γαμηλιο ταξίδι θα έχουμε ξενοδοχείο κούτρα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι να κάνω ρε παιδιά. Με έχει φάει η Εθνική οδός. Εδώ και 2 χρόνια έχω γράψει 150.000χλ πήγαινε έλα. Ρίσκο δεν έχει η ερώτηση. Μόνο που τελικά αναβάλεται λόγο θανάτου θείας. Καλά το είχα οργανώσει αλλά μας την έφερε η θεία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ρεμάλια φίλοι μου. Μεγάλη μέρα η αυριανή. Θα πέσει πρόταση γάμου. Καλή μου επιτυχία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οι εποχές είναι ζόρικες. Ο καθένας που έχει ένα μαγαζί προσπαθει να το κρατήσει με νύχια και με δόντια. (Γνώμη μου πάντα) αν κάνουν καλή δουλειά δε βλέπω κάτι το μεμτό. Προσπαθούν να κέρδίσουν από το ήδη αναγνωρισμένο band name της Xiaomi.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μεροκάματο βγάζουν οι άνθρωποι. Τι σε πειράζουν;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “χα χα χα χα χα χα χα βρήκα ένα με 160 ευρώ, 6/64 black global ενός μηνός από gearbest με θήκη και tempered. θα τον στείλω για έλεγχο στον άλλο μεσάζωντα, στα...βόρεια... νονέεεεεεεεεεεε ( @osalonikios ) ακούς μπρε, τώρα όμως δε θα πάρεις, θα δώσεις φράγκα κ θα μου κάνεις δώρο τα μεταφορικά εεε?? ” Γιατί πότε πήρα φράγκα και δεν το θυμάμαι;