Παράθεση από spideman3: “Σήμερα δεν ξέρω αλλά δεν έχω κέφι για τίποτα αυτό το τετράμπαλο δεν χωνεύεται καθόλου. Ψυχολογία υπό του μηδέν ” Ευτυχώς που έπεσε ο Πρίγιοβιτς προχθές και πήρατε 3 πονταλάκια. Αλλιώς και η βαθμολογία σας υπό του μηδενός θα ήταν.
Έλα βρε αραχνια μ κλαις. Είχαμε σκοπό να οργώσουμε την Τούμπα εμείς κατα τον Φλεβάρη-Μάρτη αλλά εντάξει. Δεν είναι σωστό. Κρίμα είστε. Θα σας ρίξουμε μόνο ένα τεμάχιο άντε 2 το πολύ. Οκ?
Καλημέρα ρέμαλοι. Αραχνιά μη μασάς ρε. Εσύ χάσει κερδίσει ο ΠΑΟΚ σήμερα στη δουλειά είσαι. Για την καζούρα γίνοντε όλα. 4 χρόνια μας ρημάξατε στο δούλεμα για τα τρακτέρ. Τζάμπα την βγάζετε σήμερα με μόνο 4 γκόλ.
Καλημέρα και δε πειράζει ρε. Πλαστικό, μέταλο και γυαλί είναι. Δεν τρέχει τίποτα. Αν σε παρηγορεί το δικό μου έπεσε πριν κι έχει κάνει μια περίεργη στάμπα στην οθόνη. Αλλά δε μασάω.Θα το κρατήσω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα του 19.
Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Ανοιχτό λογισμικό είναι κι ο καθένας μπορεί να προσθέτει και να αφαιρεί. Δεν συμφωνώ πως για να μπορώ να προσθέσω ή να αφαιρέσω χαρακτηριστικά της ROM θα πρέπει να είμαι VIP. 1.5 χρόνο VIP ήμουν έχω κάνει και Donate. Δεν ειναι θέμα κόστους. Θέμα αρχής είναι. Είμαι στραβόξυλο. Τι να κάνω. Ο καθένας όπως την βρίσκει.
Προσωπικά διαφωνώ με το καθεστώς του VIP. Ναι να μην έχεις διαφημίσεις, ναι να συμμετέχουν σε κληρώσεις μόνοι αυτοί, ναι να μπορούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά κάποια θέματα του foroum, αλλά να χρειάζεται να είσαι VIP για να έχεις πρόσβαση σε open source λογισμικό το βρίσκω άκυρο.
Με TWRP στην 8.8.3 πετούσε συνεχώς ένα σφάλμα στην οθόνη. Την έκανα και εγκατάσταση με FR αλλά εκτός του ότι άργησε κανα μισάωρο παραπάνω για να την περάσει είχε το ίδιο πρόβλημα. Τελικώς πέρασα μια miui 9 fastboot και μετά από πάνω την 8.8.3 αλλά έκανα λαμακία και ξαναέβαλα την EU. Nandroid δεν έχω καρδιά μου.
Ήρθε χθες αναβάθμιση από Xiaomi EU με αποτέλεσμα να έχει ένα μικρό μπρικάρισμα. Μετά από λίγη τυρράνια με το TWRP κι ενώ φως δεν έβλεπα του πέρασα μια Fastboot κι έστρωσε. Για κανένα λόγο μη περάσετε την 8,8,23. Θα τρεχετε.