Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι πηγή της ελληνικής οικονομίας και βασικός πυλώνας πολιτισμού. Αντί αυτού είναι πηγή παραγωγής εγκληματικότητας, διαχωρισμού των ελλήνων σε βόρειους, νότιους, βρόμικων, καθαρών κτλ. Το αποτέλεσμα; Καθόμαστε στη μιζέρια μας και ανάλογα τι μας συμφέρει μπορεί να δούμε πέναλτί, οφσάιτ, κίτρινη, κόκκινη ή πράσινη κάρτα. Πραγματικά πιστεύει κάποιος πως αν υπήρχε το VAR χθες θα άλλαζε κάτι; Πόσες και πόσες φορές σε αυτές τις εκπομπες της Κυριακής έχουμε δε…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτός είναι ο λογος που κανένα VAR εδώ δε θα μας σώσει. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε μη τους πειράζετε. Με μείον ξεκίνησαν. Κρίμα είναι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άντε να γυρίσουν οι πολλοί για να πάμε κι εμείς οι εκλεκτοί.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήτσουλα το SSD δεν είναι αναβάθμισή. Είναι το βασικότερο όλων στον υπολογιστή. Και 50 πυρήνες να έχεις και 300GB Ram στα 3.000.000.000Ghz αν έχεις μηχανικό σκληρό δεν τραβάει το μηχάνημα. Το δένει το πικ απ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα πολιτισμένα καφράκια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στο Πλαίσιο έχει διαγωνισμό για Mi 8. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας μήπως και γίνει κανα θαύμα .

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας σκλήκια. Ο άλλος έκανε 1 post και κέρδισε ένα Redmi 5. Ο Μήτσουλάς με τα 16.000+ τι έπρεπε να πάρει; Τον γαλαξία;

• Magic WormHole

Μήνυμα

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=krxrDesmdO8 Εξαιρετικά αφιερωμένο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

7.2 έχω νιώσει επι 90 δευτερολεπτα στην Καμπουλ. Εκείνο ήταν ωραίο κούνημα. Ευτηχώς δεν μας άφησε κουσούρι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απόψη έχω και για τον σεισμό στην Χιλή.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θέλεις να πεις τίποτα; Μήπως σε έβαλε καμία τύπισσα να μου το πετάξεις απόξω απόξω ότι θέλει γάμους;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Επειδή έχω δει γυμνασιόπαιδα με τηλέφωνα 1000€ δε σημαίνει πως συμφωνώ κιόλας. Δυστηχώς είμαι της παλιάς σχολής. Επειδή ο γείτονας πήρε Ferrari δεν θα πάρω κι εγώ. Όποιος δε μπορεί να κάνει κουμάντο 2 12χρονα μετά πληρώνει iphone.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και βέβαια είναι πολλά. Πρώτον έχει πάνω από 50% πιθανότητα να το σπάσει τους πρώτους 6 μήνες. Αν το πρώτο του τηλέφωνο κάνει 100€, το δεύτερο ή το εικοστό δεύτερο πόσο θα κάνουν; Του 50ρικου και πολύ είναι. Βασικά πάρα πολύ είναι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε 11χρονο 100€ smartphone? Ας του βρούνε ένα THL ή Cubot ή Elephone με κανα 50ρικό. Ελεός δλδ. Τετράδια, θρανία και τον κώλο της Ελενίτσας θα φωτογραφίζει. Ας μη τα βλέπει σε HD οθόνη.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Eγώ είδα το Barcelona Verder και το σκορ το έμαθα μετά που πήγα στο ξενοδοχείο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν μπει ομίλους εκεί να δεις ξεφούσκωμα. 2 αγώνες τη βδομαδα είναι μανίκι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Vaggelis74: “Παράθεση από spideman3: “Γκολ γκολ γκολ και βλέπω έναν αετό με οχτώ Κεφάλια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μαγνήτες δίπλα από τα δοκάρια θα βάλετε και στον επαναληπτικό; Πέρα από την πλάκα έχετε δεμένη ομάδα για τα Ελληνικά δεδομένα και δεν βλέπω πως μπορεί να μην πάρει πρωτάθλημα φέτος Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πέρα από την πλάκα έχει όντως καλή ομαδα ο ΠΑΟΚ. Το κακό είναι πως είναι πιο έτοιμη από τι πρέπει για Αύγ…

• Τι να πω.... Περίμενε μηπως μπει κανεις από το βαρύ πυροβολικό.