Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα λαέ τσι τρύπας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα κόσμε. 1) Το επίτιμο έφυγε και τώρα το χαίρεται άλλος. 2) Αν και το μαγαζί είναι πλησίον του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε αντελήφθιν μυρωδιά ή υποψιά γκολ. 3) Το Nikel είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει. Άλλους 12 μήνες θα τους περάσουμε παρέα τουλάχιστον. Αν αντέξει η μπαταρία και 24. Μετά βλέπουμε. Edit: Ξέχασα να σας πω πως σήμερα το βραδάκι θα βρίσκομαι στον Ιερό Ναό Κλεάνθης Βικελίδης οπού θα αναμετρηθούν σε φιλική (λέμε τώρα) αναμέτρηση η ΠΑΕ ΆΡΗΣ με την Ferrari.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πίνω φράπα, βλέπω La Casa de Papel και δίπλα μου το ωραίο mi 6 νιαουρίζει και λέει κράτα με λίγο ακόμα....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βρε Βαγγελά τι αγχώνεσαι; Στην Ω πέσαμε αλλά λεφτά κράτους δε φάγαμε. Και πριν μιλήσετε οι "γνώστες" ψαχτείτε σε ποιους χρώσταγε λεφτά η ΠΑΕ όταν το έκλεισε το μαγαζάκι. Σε ΙΚΑ κι εφορία ούτε 1 λεπτό. Ψαχτείτε όμως. Όχι διάβασα στο Χ site.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν σας κατηγορώ. Μπράβο σας λέω που είχατε τα παντελόνια να το κάνετε πανό.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και φέτος αυτός είναι. Τα χούγια δεν αλλάζουν. Και να σου πω και κάτι μηλαρά; Έτσι και γίνει καμια στραβή και χάσουν από τον Άρη ο Λουτσέσκου θα πάει ΟΑΕΔ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χαχαχαχα. Σαλόνια της Ευρώπης είναι αυτά που γαβροβάζελοι αλωνίζανε για 15-20 χρόνια. Εσείς κι εμείς βολευόμασταν με κανά δυο παιχνίδια το χρόνο σε κάτι Ελβετίες, Ουκρανίες, Αλβανίες κτλ. Μερικές φορές παίζαμε και παραπάνω. Πάντα μα πάντα όμως πηγαίναμε σπίτια μας νωρίς. Γιατί αν θεωρείς επιτυχία το να πας στους 32 ή στους 16 μια φορά στα 10 χρονια να σου ζητήσω και τις υπόλοιπες 15 ομάδες. Πάρτο χαμπαρί. Γατάκια είμαστε. Τώρα αν σε ικανοποιεί να πιστεύεις πως έχεις μεγαλύτερη ομάδα πίστευε το. …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Νεοφώτιστος ήταν κι αύτος που σου έριξε ντόρτι. Ακόμα βάζω το βιντεάκι με περιγραφή Γιώργου Μίνου να λέει ΠΑΟΚ-Αρης 1-4.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν είναι 1000 ή 100 τα διαρκείας αυτό που ξέρω είναι πως κανένας Υπουργός δεν αγόρασε 2-3 χιλιάδες διαρκείας, ούτε κανένας γιός πρόεδρου μοίρασε άλλα τόσα σε φτωχους και άνεργους. Στο φινάλε μονοι μας πέσαμε, μονοί μας ανεβήκαμε και το μόνο άρμα που οδηγάμε είναι το δικό μας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωπα. Ο Πόντιος δεν μιλάει ελληνικά; Αυτό τώρα το μαθαίνω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αραχνιάρη κι όταν κερδίσαμε την Ατλέτικο μέσα έξω τα ίδια έλεγα. Είχαμε μια ομασα με ισπανική βάση η οποία κέρδισε μια επίσης ισπανικη ομάδα. Προσπαθώ να μην έχω 2 μέτρα και 2 σταθμά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ελληνική ομαδα με ρώσο ιδιοκτήτη, προπονητή επίσης ξένο και τουλάχιστον κατά 80% στο αθλητικό κομμάτι επίσης ξένη. Δηλαδή επειδή έχει έναν τερματοφύλακα έλληνα και άλλους 2-3 που βολοδέρνουν μεταξύ πάγκου και χόρτου είναι ελληνικη ομάδα; Ελληνική ομάδα μόνο η εθνική είναι και πάλι έτσι όπως την μπασταρδέψαν με αλβανούς ουτε κι αυτή ειναι 100% ελληνικη. Πες μου πόσα από τα λεφτά που τσιμπάνε οι ομάδες καταλήγουν στην ελληνικη κοινωνιά. Το 90% φεύγει στο εξωτερικό. Πληρώνουμε οι χαζοί nova, εισητή…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άστους κι εσύ. 40 χρόνια περιμένανε να κάνουν νίκη στο ChL. Και μια φορά που πέρασαν στον επόμενο γύρο στα χαρτιά ήτανε. Η μοναδική ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση με 2 ήττες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και να το κάνουν τι 10 πονοκέφαλοι τι 11.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ποτέ δεν έβαλα tempered glass. Μια χαρά είναι το nikelάκι δόξα τον Αλλάχ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν είναι μια καμερα η ζωή ρε. Καλός ο χαβαλές και οι ΦΦΦΦασαρίες αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα. Ξεκώλα Μήτσουλα από το Mi6. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο. Θυμάσαι την φωτογραφια που σου έστειλα απο τις διακοπές μου πέρσι; Ε τόσο χάλια δε νομίζω να είναι. Κι εγώ να φανταστείς είμαι υπερικανοποιημένος με το Nikel. Εσύ αν ειχες nikel θα πηδούσες από Boeing χωρίς αλεξίπτωτο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατί ρε φιλαράκι δε μπορείς να φας τις αγοραστές; Δλδ εμείς οι μανάβηδες κλέφτες θα γίνουμε; Να τρώτε αγοραστές. Άντε μπράβο. Μου βάλατε όλοι 10 γλάστρες στο μπαλκόνι κι έχετε ρημάξει την τοπική οικονομία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μετά από τέτοι κάψα υγραθήκανε... Κατάλαβες; Μητσό δε πιστεύω να χρειάζεσια περαιτέρω οδηγίες εσύ για dispute. Εσύ ο Αρχοντας της ΦΦΦΦΦουστιάς...

• Ελα μαρτυρησε το. Σύνδεσες την μπαταρία του Nissan στο τηλέφωνο.

• Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει και bootloader άστο. Όχι πως είναι δύσκολο αλλά σε βλέπω αρνητικό.