Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα κόσμε. 1) Το επίτιμο έφυγε και τώρα το χαίρεται άλλος. 2) Αν και το μαγαζί είναι πλησίον του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε αντελήφθιν μυρωδιά ή υποψιά γκολ. 3) Το Nikel είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει. Άλλους 12 μήνες θα τους περάσουμε παρέα τουλάχιστον. Αν αντέξει η μπαταρία και 24. Μετά βλέπουμε. Edit: Ξέχασα να σας πω πως σήμερα το βραδάκι θα βρίσκομαι στον Ιερό Ναό Κλεάνθης Βικελίδης οπού θα αναμετρηθούν σε φιλική (λέμε τώρα) αναμέτρηση η ΠΑΕ ΆΡΗΣ με την Ferrari.
-
Χαχαχαχα. Σαλόνια της Ευρώπης είναι αυτά που γαβροβάζελοι αλωνίζανε για 15-20 χρόνια. Εσείς κι εμείς βολευόμασταν με κανά δυο παιχνίδια το χρόνο σε κάτι Ελβετίες, Ουκρανίες, Αλβανίες κτλ. Μερικές φορές παίζαμε και παραπάνω. Πάντα μα πάντα όμως πηγαίναμε σπίτια μας νωρίς. Γιατί αν θεωρείς επιτυχία το να πας στους 32 ή στους 16 μια φορά στα 10 χρονια να σου ζητήσω και τις υπόλοιπες 15 ομάδες. Πάρτο χαμπαρί. Γατάκια είμαστε. Τώρα αν σε ικανοποιεί να πιστεύεις πως έχεις μεγαλύτερη ομάδα πίστευε το. …
-
Ελληνική ομαδα με ρώσο ιδιοκτήτη, προπονητή επίσης ξένο και τουλάχιστον κατά 80% στο αθλητικό κομμάτι επίσης ξένη. Δηλαδή επειδή έχει έναν τερματοφύλακα έλληνα και άλλους 2-3 που βολοδέρνουν μεταξύ πάγκου και χόρτου είναι ελληνικη ομάδα; Ελληνική ομάδα μόνο η εθνική είναι και πάλι έτσι όπως την μπασταρδέψαν με αλβανούς ουτε κι αυτή ειναι 100% ελληνικη. Πες μου πόσα από τα λεφτά που τσιμπάνε οι ομάδες καταλήγουν στην ελληνικη κοινωνιά. Το 90% φεύγει στο εξωτερικό. Πληρώνουμε οι χαζοί nova, εισητή…
-
Δεν είναι μια καμερα η ζωή ρε. Καλός ο χαβαλές και οι ΦΦΦΦασαρίες αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα. Ξεκώλα Μήτσουλα από το Mi6. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο. Θυμάσαι την φωτογραφια που σου έστειλα απο τις διακοπές μου πέρσι; Ε τόσο χάλια δε νομίζω να είναι. Κι εγώ να φανταστείς είμαι υπερικανοποιημένος με το Nikel. Εσύ αν ειχες nikel θα πηδούσες από Boeing χωρίς αλεξίπτωτο.