Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Tι λέτε ρε γιωτάδες. Ρε ντροπές των άντρων. Ρε ντροπές της ανθρωπότητας. Ρε ρεμπεσκέδες και ρεζιλικιά. Τι είναι αυτά που λέτε; Σας πήραν τον αέρα οι γυναίκες; Ρε δεν ντρεπεστε καθόλου; Κανόνας πρώτος. Στο σπίτι αρχηγός είμαι εγώ. Κανόνας δεύτερος. Δε θέλω συγνώμες, δεν ήξερα, δεν θα ξαναγίνει κτλ. Κανόνας τρίτος. Δε μαγειρεύουμε τις φακές. Τις πατάμε απο πριν. Κανόνας 4ος. Ρούχα, παπουτσια, εσώρουχα κτλ είναι πάντα στη θέση τους. Κανόνας 5ος. Το τηλέφωνο είναι για να μας ενοχλούνε οι άλλοι κι όχ…
-
Ξαδέρφια μου αλήτες, πτηνά καλημέρα. Σας σκεφτόμουν όοοοοοολη μέρα. Μπήκα να σας πω πως το miui 10 μου έχει πρήξει την σπλήνα. Εχει εμφανιστεί πάλι μια ρημαδοθόνη στο τέρμα αριστερά που με εκνευρίζει ταμάλα. Πως γίνεται να την στείλω στην Ψέριμο μαζί με τον Chief? To κουμπάκι με τις 3 γραμμες που μέχρι χθες το πατούσα κι έκλεινα τα apps που έτρεχαν τώρα το πατάω και μου βγάζει χαζά για ταπετσαρίες widget και ρυθμίσεις. Αν δεν στρώσουν τα πράγματα θα γυρίσω με fastboot σε miui 9 και να πάει να λο…
-
MIUI 10 σε Nikel
ΜήνυμαΛοιπον σε miui 10 απο χθες το απόγευμα. Σίγουρα πιο καλαίσθητο αν κι αυτό ειναι υποκειμενικο. Φαινεται να κάνει καλύτερ διαχείρηση ενέργειας αν και δεν ξέρω σίγουρα αν οφείλεται στο miui 10 ή στο fr που του έκανα. Έχει αλλάξει η λειτουργεία στο αριστερό κουμπάκι κι από κει που εμφάνιζε τις εφαρμογες που τρέχουν τώρα έγινε ρυθμιστής επιφάνειας εργασίας. Στο δια ταύτα μου έφυγε η καψούρα για miui 10. Ίδιο τηλέφωνο.
-
MIUI 10 σε Nikel
ΜήνυμαΟρίστε λυσσάξατε. Την κατέβασα και την έβαλα. Από xiaomi.eu είναι η rom. Σαν το απόλυτο πειραματόζωο σε nikel θα σας πω εντυπώσεις όταν με το καλό ανοίξει το τηλέφωνο.....