Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Σαν το frrr δεν έχει. Παίρνει και μια ανάσα η μπαταρία. Χθες το βράδυ το έβγαλα από την πρίζα και είναι στο 43% με 2 ώρες και 15 λεπτά οθόνη.

• Stable και Nikel δεν πάνε μαζί. Καλυτερα να δοκιμάσω την muiu 21 παρά να βάλω stable. Λιγότερα bug θα έχω.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Πηγαίνεις στο my orders, βρίσκεις την παραγγελία που θέλεις και βλέπεις την επιλογή για dispute. Συμπληρώνεις τα κουτάκια κι έφυγε. Μίλα και με τον πωλητη πάντως σε πρώτη φάση πως το προιόν που σου έστειλε ειναι για τα πανηγύρια. Θα σου πει κινεζιές βεβαια. Αλλά κάντο.

• Περάστηκε η miui 10. 2 προβληματα. Δεν μπορώ να εξαφανίσω την οθόνη που εμφανίζεται σέρνοντας αριστερα. Και πατώντας το κουμπάκι με τις 3 γραμμές αντί να εμφανίζει να ενεργά apps μου βγάζει μενου για αλλαγή της επιφάνειας εργασίας. Καμια ιδέα κανεις χριστιανός;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι να πω τι να πω. Σας επιτρέπω να με ζηλεύετε ελεύθερα. Κανείς καμια ιδέα για το πως να στρώσω το miui 10 έχει;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Tι λέτε ρε γιωτάδες. Ρε ντροπές των άντρων. Ρε ντροπές της ανθρωπότητας. Ρε ρεμπεσκέδες και ρεζιλικιά. Τι είναι αυτά που λέτε; Σας πήραν τον αέρα οι γυναίκες; Ρε δεν ντρεπεστε καθόλου; Κανόνας πρώτος. Στο σπίτι αρχηγός είμαι εγώ. Κανόνας δεύτερος. Δε θέλω συγνώμες, δεν ήξερα, δεν θα ξαναγίνει κτλ. Κανόνας τρίτος. Δε μαγειρεύουμε τις φακές. Τις πατάμε απο πριν. Κανόνας 4ος. Ρούχα, παπουτσια, εσώρουχα κτλ είναι πάντα στη θέση τους. Κανόνας 5ος. Το τηλέφωνο είναι για να μας ενοχλούνε οι άλλοι κι όχ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξαδέρφια μου αλήτες, πτηνά καλημέρα. Σας σκεφτόμουν όοοοοοολη μέρα. Μπήκα να σας πω πως το miui 10 μου έχει πρήξει την σπλήνα. Εχει εμφανιστεί πάλι μια ρημαδοθόνη στο τέρμα αριστερά που με εκνευρίζει ταμάλα. Πως γίνεται να την στείλω στην Ψέριμο μαζί με τον Chief? To κουμπάκι με τις 3 γραμμες που μέχρι χθες το πατούσα κι έκλεινα τα apps που έτρεχαν τώρα το πατάω και μου βγάζει χαζά για ταπετσαρίες widget και ρυθμίσεις. Αν δεν στρώσουν τα πράγματα θα γυρίσω με fastboot σε miui 9 και να πάει να λο…

• MIUI 10 σε Nikel

osalonikios - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Λοιπον σε miui 10 απο χθες το απόγευμα. Σίγουρα πιο καλαίσθητο αν κι αυτό ειναι υποκειμενικο. Φαινεται να κάνει καλύτερ διαχείρηση ενέργειας αν και δεν ξέρω σίγουρα αν οφείλεται στο miui 10 ή στο fr που του έκανα. Έχει αλλάξει η λειτουργεία στο αριστερό κουμπάκι κι από κει που εμφάνιζε τις εφαρμογες που τρέχουν τώρα έγινε ρυθμιστής επιφάνειας εργασίας. Στο δια ταύτα μου έφυγε η καψούρα για miui 10. Ίδιο τηλέφωνο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Sleeping bag τέλει;

• MIUI 10 σε Nikel

osalonikios - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Ορίστε λυσσάξατε. Την κατέβασα και την έβαλα. Από xiaomi.eu είναι η rom. Σαν το απόλυτο πειραματόζωο σε nikel θα σας πω εντυπώσεις όταν με το καλό ανοίξει το τηλέφωνο.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ενημερωτικά σας το λέω βγηκε miui 10 για nikel. Κατεβάζω από το πρωι και ειναι στο 35%... Νιώθω όπως την εποχή της Ολυμπιάδας. Για 1GB μπορεί να πέρναγε και μια μέρα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γυναικάρα ο παππους. Μεγάλος μπήχτης.

• Magic WormHole

Μήνυμα

θέλω φώτο της Anne Nicole Smith με τον παππού.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω που είμαι 10 χρόνια μικρότερος από το μισθοφόρο κοιμάμαι από τις 11. Αλλά .... 1 φορά την εβδομάδα που πηγαινώ να δω την μοναδική μου αγάπη κοιμάμαι αργάμιση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το 83 με 84 οι περισσότεροι εδώ ήμασταν ή μελλοντικό σχέδιο ή τελειόφοιτοι νηπιαγωγείου το πολύ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com 100€ βγαίνει. Κι άλλα 40-50 το τελωνείο είναι στο μπάτζετ του.

• Magic WormHole

Μήνυμα

23 Ιουλίου του 2015 πέθανε ο κολλητός μου στα 39 του απο εγκεφαλικό. Η ζωή πάντα συνεχίζεται. Δεν ειναι η ίδια. Αλλά συνεχίζεται.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα από την πλημμυρισμένη Θεσσαλονίκη στην καμμένη Αθήνα. Ζούμε επικές στιγμές. Όσοι ζούμε δλδ .

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στην δικιά μου δεν το έχει. Μάλιστα σε επικοινωνία μου με την Samsung για να λυθει το πρόβλημα μου στειλανε μια λίστα με τα μοντέλα τηλεοράσεων που υποστηρίζουν την λειτουργεια. Τους ειπα ξανά απο Samsung δεν πάιρνω ούτε βίδα. Τραγικοί.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Kι εγώ ψήνομαι για tv box επειδή δεν μπορω να βάλω το netflix στην samsung smart (τρομάρα της) tv