Το ίδιο τηλέφωνο την είχε γλυτώσει άλλη μια φορά από ερπύστρια. Μου έπεσε πριν ανέβω να το παρκάρω και για καλή μου τύχη έκατσε ανάμεσα στο κενό που κάνουν τα πέδιλα. Εκείνο κι αν ήταν κατόρθωμα. Να το πατήσει άρμα και να την βγάλει με κάτι καλές γρατζουνιές. Το είχε η μοίρα του να πάει.
Ξύπνησα, έκανα καφέ, έστειλα στον αγύριστο κανα δυο γριές που θέλανε κοτόπουλο η μία και βιολογικό λάχανο η άλλη, ήπια τον καφέ, πήρα εφημεριδά, καθαρισα τα τζάμια, μίλησα με το μωρό στο τηλέφωνο κι εκεί που καθάριζα το πάτωμα τι σκέφτηκα;.... Τον διορισμένο. Μπουαχαχαχαχα.
Παράθεση από demakhs: “Υπαρχει εταιρία ταχυμεταφορών, που παραδίδει Κυριακή? ” Βεβαίως. Καταθέτεις 1500€ στον λογαριασμό μου και στο φέρνω ο ίδιος και Κυριακή του Πάσχα αν θέλεις.
Καλημέρα άχρηστα σκουλήκια και χρησιμότατε Άρχηγε. Μετά από μια κουβέντα χθες το βράδυ με τον ιδιοκτήτη του Prixel imitation διαπίστωσα πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος αυτό το τηλεφωνο και να είναι νορμαλ. Μέχρι χθες ήθελε 200€ κι από χθες επειδή θυμήθηκε την θήκη θέλει 210€. Έτσι όπως πάει το πράγμα μέχρι αύριο θα θυμηθει και το ρεύμα που έχει κάψει για να το φορτίζει... Κοζανίτες! Απαπαπαπαπαπα.
Σιγά μη βάλω κι απο την τσέπη μου. Ανέβα πολύ. Δε βγαίνω. Δεν μπαινω καν στην διαδικασία να πάρω τηλέφωνο. Άντε κι επειδή είμαι καλός άνθρωπας θα σου στείλω δώρο με το τηλέφωνο και μισό κιλό ρύζι νυχάκι να σου βρίσκεται. (Πότε δεν ξέρεις.)
Αυριο το απόγευμα θα μου φέρει την ανηψια μου οπότε θα τον πω. 200€ καλά είναι ή θα ξεκινήσουμε τα παζάρια; (Να βγάλω κι εγώ μια μίζα ρε παιδιά. Έμπορός είμαι. Μη χαλάσω την πιάτσα. :D).
Λοιπόν Αρχηγέ έχω νέα. Μεταχειρισμένο Capicorn (του γαμπρού μου) το πουλάει γιατί πήρε επιδότηση λέει από Cosmote. Το τηλέφωνο είναι πένα. Το έβαζε στην τσέπη το πρωί, από κει το αφηνε στο ντουλάπι του, μετά το ξαναβαζε στην τσέπη το μεσημέρι και το άφηνε στο τραπεζακι του σαλονιου μέχρι το βραδυ. Το βράδυ το έβαζε πριζα και είναι το μόνο μείον. Τιμές κτλ θα τα βρουμε. Θα ανεβεις πολύ εσυ. Δεν θα κατέβει καθόλου αυτος. Θα τα βρειτε.
Εγώ πάω στοίχημα το Φ του πρίξελ πως αν του πει κάποιος πως έχει ένα Redmi Pro που δεν το θέλει και του το χαρίζει με 50€ με την μία θα αναβαθμιστεί το Pro στα μάτια του και θα ξαναγίνει η σουπερ κινητάρα.
Καλημέρα λεχρίτες και κοπρίτες, μορφωμένοι και σοβαντισμένοι τοίχοι, ευγενής και μοσχοι σιτευτοί .... άντε καλημέρα και σε κανα δυο πίγκου που ξεμέινανε στην τρούπα ως guest stars.