Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Δευτέρα και δουλεύουμε ρε. Ρε που καταντήσαμε....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μην απλωνετε πολυ τις κορμαρες σας εσείς οι νησιώτες στη παραλία. Τρομάζετε τους τουρίστες και χάνουμε λεφτά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Mi Tv Box εννοάς;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το ίδιο τηλέφωνο την είχε γλυτώσει άλλη μια φορά από ερπύστρια. Μου έπεσε πριν ανέβω να το παρκάρω και για καλή μου τύχη έκατσε ανάμεσα στο κενό που κάνουν τα πέδιλα. Εκείνο κι αν ήταν κατόρθωμα. Να το πατήσει άρμα και να την βγάλει με κάτι καλές γρατζουνιές. Το είχε η μοίρα του να πάει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το GX 20 φοβερό τηλέφωνο. Το είχα κι εγώ μέχρι που το πάτησα κατα λάθος με τζιπάκι....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ήθελα να ξερα που τα σκεφτεσαι όλα αυτά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

I love you too

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξύπνησα, έκανα καφέ, έστειλα στον αγύριστο κανα δυο γριές που θέλανε κοτόπουλο η μία και βιολογικό λάχανο η άλλη, ήπια τον καφέ, πήρα εφημεριδά, καθαρισα τα τζάμια, μίλησα με το μωρό στο τηλέφωνο κι εκεί που καθάριζα το πάτωμα τι σκέφτηκα;.... Τον διορισμένο. Μπουαχαχαχαχα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Υπαρχει εταιρία ταχυμεταφορών, που παραδίδει Κυριακή? ” Βεβαίως. Καταθέτεις 1500€ στον λογαριασμό μου και στο φέρνω ο ίδιος και Κυριακή του Πάσχα αν θέλεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλη βδομάδα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό ΣΚ για εσάς τους παραδοσιακούς και καλό ΚΔ για εμάς τους trendy.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Είπαμε. Κοζανή!!!! Η μοναδική πολή της Ελλάδας στην οποία οι Εβραιοι δεν έκαναν περιουσία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φήμες λένε πως ψάχνει για παπά. Τώρα δεν ξέρω αν το θέλει για τρισάγιο ή για να κάνει την ακολουθία της Ανάστασης.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα άχρηστα σκουλήκια και χρησιμότατε Άρχηγε. Μετά από μια κουβέντα χθες το βράδυ με τον ιδιοκτήτη του Prixel imitation διαπίστωσα πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος αυτό το τηλεφωνο και να είναι νορμαλ. Μέχρι χθες ήθελε 200€ κι από χθες επειδή θυμήθηκε την θήκη θέλει 210€. Έτσι όπως πάει το πράγμα μέχρι αύριο θα θυμηθει και το ρεύμα που έχει κάψει για να το φορτίζει... Κοζανίτες! Απαπαπαπαπαπα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σιγά μη βάλω κι απο την τσέπη μου. Ανέβα πολύ. Δε βγαίνω. Δεν μπαινω καν στην διαδικασία να πάρω τηλέφωνο. Άντε κι επειδή είμαι καλός άνθρωπας θα σου στείλω δώρο με το τηλέφωνο και μισό κιλό ρύζι νυχάκι να σου βρίσκεται. (Πότε δεν ξέρεις.)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εβραίος ο πρίξελ, σκωτσέζος ο γαμπρός μου .... Δύσκολα τα πράγματα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυριο το απόγευμα θα μου φέρει την ανηψια μου οπότε θα τον πω. 200€ καλά είναι ή θα ξεκινήσουμε τα παζάρια; (Να βγάλω κι εγώ μια μίζα ρε παιδιά. Έμπορός είμαι. Μη χαλάσω την πιάτσα. :D).

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λοιπόν Αρχηγέ έχω νέα. Μεταχειρισμένο Capicorn (του γαμπρού μου) το πουλάει γιατί πήρε επιδότηση λέει από Cosmote. Το τηλέφωνο είναι πένα. Το έβαζε στην τσέπη το πρωί, από κει το αφηνε στο ντουλάπι του, μετά το ξαναβαζε στην τσέπη το μεσημέρι και το άφηνε στο τραπεζακι του σαλονιου μέχρι το βραδυ. Το βράδυ το έβαζε πριζα και είναι το μόνο μείον. Τιμές κτλ θα τα βρουμε. Θα ανεβεις πολύ εσυ. Δεν θα κατέβει καθόλου αυτος. Θα τα βρειτε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ πάω στοίχημα το Φ του πρίξελ πως αν του πει κάποιος πως έχει ένα Redmi Pro που δεν το θέλει και του το χαρίζει με 50€ με την μία θα αναβαθμιστεί το Pro στα μάτια του και θα ξαναγίνει η σουπερ κινητάρα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα λεχρίτες και κοπρίτες, μορφωμένοι και σοβαντισμένοι τοίχοι, ευγενής και μοσχοι σιτευτοί .... άντε καλημέρα και σε κανα δυο πίγκου που ξεμέινανε στην τρούπα ως guest stars.