Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Με τόσες καλημέρες ζήλεψα ρε παιδιά. Μια καλημέρα αφοερωμένη σε όλους σας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το OBD II είναι από 2001 και μετά. Αρχισκώληξ επειδή σπαραζει η καρδιά μου έχω ένα Samsung S8000 με amoled οθόνη. Αν ψήνεσαι στο στέλνω να ψήνετε καλαμπόκια παρέα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Στος δωδεκαμιση τη νύχτα το μαθα, που άνοιξα την τι βι, δουλεύω σαν τον Φστη, για να πάρω καινούριο κινητό!! ” Δουλεύουνε οι ΔΥ; Και μάλιστα βράδυ; Άσε τα σάπια διορισμένε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο κι ευτηχισμενο το 2019.

• Αυτό το περιβόητο split screen παρόλο που γκρινιάζανε πολλοι (μαζί κι εγώ) τελικά το πήραμε. Το πήραμε αλλά εγώ σαν Θοδωρής δεν το χρησιμοποιώ γιατι μου την δίνει. Ωραία σαν λειτουργεία δε λέω, αλλά σε ότι αφορα εμένα, παρόλο που γκρίνιαζα γιατί δεν το είχα, τελικά μόλις το πήρα απλά δεν το χρησιμοποιώ. Κι αν κάτσουμε και δουμε τις καινοτομίες ή τις διαφορές του android 6 με το 7 και το 8 πολύ αμφιβάλω αν βρεθεί έστω μία που να κάνει την διαφορά.

• Το τηλέφωνο είναι μοντέλο του 2016. Κοντέυει 2 χρονων και φυσάει. Βάσει κάτω ακόμα και σήμερα τηλέφωνα των 200 και των 300€. Αν θέλετε με 150-180€ να έχετε φωτογραφιές σούπερ ουάου, μπαταρία που να βάζει μπρός κι αυτοκίνητο, τεράστια χωρτικότητας μνήμης, πολλους πυρήνες έτσι γιατί ακουγεται ωραίο το 10πύρινο, αναβάθμιση σε κάθε έκδοση android και miui, οθόνη 32" για να βλέπεις και mundial, Euro κτλ και να σας βγάλει και καμια δεκαετία η συσκευή τότε ναι έχουμε λάθος τηλεφωνο. 2 χρονών μπαταρία κ…

• To Aliexpress είναι η μεγαλύτερη μηχανή πώλησης παγκοσμίως με πολλές και σημαντικές δικλείδες για τον αγοραστή. Σε ότι αφορά το τελωνειο τα τυχόν έξοδα εκτελωνισμου βαρύνουν τον αγοραστή. Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις τηλέφωνο δεν έχει σχέση από που θα το πάρεις αλλά με ποιον τρόπο θα γίνει η αποστολή. Τηλέφωνο και αντικείμενα αξίας είτε τα στειλει πωλητης του Aliexpress είτε το Gearbest απαξ και πατήσουν τελωνειο υπολογίζεις 24% ΦΠΑ + 15€ τέλη εκτελωνισμου. Αν είναι άνω των 300€ υπάρχει και φόρος π…

• Δε νομιζω να είναι απαγορευμένο είδος. Θα φτάσει, αλλά πιθανών με κάποιο καπελάκι από τελωνείο. Μπορεί και εντελώς δωρεάν. Λιγη υπομονή και θα δεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήπως θα πάει στην Β. Κορέα και τα μπέρδεψε ο συγγραφέας; Αν αρχίσαμε να μπερδεύουμε τους Βόρειους με τους Νότιους σκούρα τα πράγματα; Να δεις που καμια μέρα θα ξυπνησουμε εδώ στη Νότια Μακεδονία και θα δούμε καμια πινακίδα στα σλάβικα. Α ρε Αλ6. Έτσι και σε πετύχω πουθενα δε σε σώσει ούτε ολόκληρο το ΝΑΤΟ. Μπλε θα σε κάνω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλημέρα, καλό σβκ παιδιά ” ΣΚ λέγεται μαντάμ. Μάθε μπαλίτσα λέμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ρετάλια, καλημέρα ρεμάλια καλημέρα άρχοντες σκουλήκια και ότι απέμεινε από τα πίγκου. Παράθεση από pavlidisc: “Ok. To βρήκα. Στην Αθήνα είναι. ” Τώρα το είδα ότι με αναζητάς. Ναι στην Αθήνα ειναι. Δεν ξέρω σε ποια γειτονια ακριβώς. Θα ήθελα να παώ να το δω. Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, δεν ήταν και από τα καλύτερα καταστήματα και πλέον ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος...ακόμα και το vickmall πάτωσε Να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο ” Πριν από καιρό διάβασα πως ένας Κινέζος τους έκανε …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όταν οι τοίχοι δεν γράφουν Μαρία σε αγαπώ ή Super 3. θύρα 4 και λοιπές αηδίες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ω ναι. Ήθελε το Mi5S και του βγήκε otg cable. Χαχαχαχα. Να μη ξεχάσω. Το γατοπίγκου σαλιαρίζει στας παραλίας της Κατερίνης με μελαχρινη κορασίδα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το γέλιο θα είναι να του έρθει καλώδιο ....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα δω αύριο τι θα μου ξαναπουν τα πουλια. 2 είχα για τελωνειο το ένα αξίας 50.55€ και το άλλο 17.79€. Το πρώτο το εκτελώνισαν κανονικα με τις εικόνες που τους έστειλα. Στο δευτερο δεν τους άρεσε το 17.79€ γιατι δεν μπορουν να βάλουν ΦΠΑ κι εκτελωνισμο. Κατάλαβες; Αν πέσεις σε λουκουμά .... και πιστποιητικο γέννησης του Μ. Αλεξάνδρου να του δώσεις πάλι τα δικά του θα λέει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τα βρήκαν σκούρα στο τελωνείο επειδή κάτι που πήρα φτηνα τους φαινεται ακριβό και δεν δέχονται τα έγγραφά. Πολυ χαβαλέδες οι τύποι. Αν βάλω ένα μηδενικό από πίσω μια χαρα θα το δεχθουν.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και 500ρικα τρώμε και μάλιστα είμαστε και καλοί. Μπορώ να έχω 5-6 δεσμίδες παρακαλώ;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρονια πολλά και σαν καλό σκουλήκι που είμαι ..... τι θα φάμε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ναι, αλλά αύριο είναι Δευτέρα ” Κι επειδή είναι Δευτέρα εγώ έχω ρεπό. Καλά να περνάτε στις δουλειές σας....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το πλάτσα πλάτσα πλούτσα μόνο εγώ το πεθυμήσα; youtube.com/watch?v=OimAsI3MAZo