Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Nα πω εγώ;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Όταν είσαι μεγάλη ομάδα σε προστατεύει το σύστημα πχ δες τι γίνεται ΠΑΟ. Ενώ τις ομαδούλες τις αφήνουν να κάνουν βόλτες με τα τρακτέρ σε κάτι ξεροχώραφα. ” Δηλαδή η ΑΕΚ που έκανε τουρνέ στα χωράφια και τα χωριά είναι μικρή ομάδα. Εσείς χάσατε τον τίτλο στα χαρτιά από μια μικρή ομάδα. Αρά εσείς τι είστε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άσε μη την ψάχνεις περισσότερο. Κατάφεραν να βγουν δεύτεροι σε πρωτάθλημα με χορηγο τον Σαββίδη. Φαντάσου τι θα γινόταν αν το πρωτάθλημα το έλεγαν Ιντρακομ ή κάτι τέτοιο. Στην μίρλα και στην προπαγάνδα είναι αστέρια. Ο Γκέμπελς μπρόστα τους γατάκι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έγω ξέρω πως όταν χάνω συγχαίρω τον νικητή, προσπαθώ να γίνω καλύτερος και πάω παρακάτω. Το να κάνω τον αδικημένο, να κλαίγομαι, να κατηγορώ το σύμπαν και να λέω αδικήθηκα το μόνο που καταφέρνω είναι να δείχνω εγω μικρότερος και να ξεφτυλίζομαι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και στη Γαμα πέσαμε αλλά το κεφάλι ψηλά ήταν. Εμείς βλέπεις δεν είχαμε χορηγό τον Τσοχατζόπουλο και χρέη στην κατάψυξη μέχρι να έρθει ο ρώσοπόντ με S400...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την παραλία την απολαμβάνεις βράδυ. Δεν έχει κόσμο. Δεν έχει ρακέτες. Δεν σε καίει ο ήλιος. Δεν κολυμπάς μέσα σε ούρα. Δεν ακούς το πιτσιρίκι να κλαίει και να λέει μαμά με πείραξε ο Γιώργος. Δεν περνάει ο πακιστανός, αφγανός με cd, γυαλιά, παπούτσια. Δεν σου πατάνε τις πετσέτες ούτε χρειάζεται να αφήσεις σκοπό στα πραγματα σου. Και το βασικότερο. Αν είσαι μούτρο μεγάλο και το πρόσωπο μεγαλύτερο κάνετε μια μεγάλη αγκαλιά χωρίς να σας βλέπουν.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ τους τελευταιόυς μήνες απέχω από τα τεκτενόμενα της τρούπας. Αραιά και που να πω καμια καλημεροκαλησπέρα. Με έχει φάει η δουλειά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πολλά μωρά και πολλά ωραία μωρά. Τα μάτια μας πέταξε ο Φφφφούστης.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καταστροφή για τις ΔΒ Χάνουν το γατοπίγκου....

• Magic WormHole

Μήνυμα

2 σπαστες άδειες. 29 μέρες η μία και 29 μέρες η άλλη.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πόσους μήνες πήρες άδεια απολύσεως ρε; Σεπτέμρη δεν μπήκες;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλώς το γατοπίγκου. Τι κάνεις βρε στρατευμένο νιάτο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν ανοιγει άλλο το Φ. Το τερμάτισε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Πελάτισσα την έκανε Ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο μπάσκετ. Τρομερή βελτίωση ομάδας!!!! Κρίμα που συνεχίζει απέναντι στον Παναθηναικό. Με τον Ολυμπιακό του έδινα πολλές ελπίδες. from my Mi5s ” Και Μικτή του ΝΒΑ να έρθει να παίξει στο ελληνικο πρωτάθλημα τρίτη θα βγει. Μην την ψάχνεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οι αλήθιες πονάνε και τους μεν και τους δεν. Μην έχεις την εντυπωση πως ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός ουρανος. Όλοι έχους τις λαμογιές τους. Το παραδοξο με εσας ειναι πως ποτέ δεν βλέπετε τις δικές σας, ποτε δε χάνετε δίκαια και πάντα φταίνε οι άλλοι. Οταν λοιπον ξεκαβαλήσετε το καλάμι και παραδεχτείτε πως κι εσείς στο ίδιο καζάνι με αυτούς που κατηγορέιτε βράζετε τότε θα αλλάξω γνώμη. Μέχρι τότε κι εσείς χάρτινοι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εχω βαρεθεί εδώ και 1 μήνα να ακουώ για χόρτα αδικίες και χάρτινα. Θέλετε δε θέλετε οι κανόνες ισχύουν για όλους. Όταν πριν από 3-4-5 χρόνια αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ στο τσουλου από την Μέταλιστ στο χόρτο ο ΠΑΟΚ έκανε ένσταση και πέρασε στα χαρτιά. Ναι στα χαρτιά. Εκεί κανένας που τώρα χτυπίεται δε βγήκε να πει πως είμαστε χάρτινοι. Όλοι το πανηγύριζαν. Επιτέλους χαρείτε το κύπελο και προχωρήστε παρακάτω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ θα πω καλησπέρα 42 λεπτά νωρίτερα. Έτσι για την αλητεία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να προστατέψεις μια κολόνα. ” Συμφωνώ. Απαγορεύεις σε όλες τις γυναίκες την οδήγηση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και μια υπενθύμιση. Όποιος έχει Alfa romeo έχει μυαλό.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δε πειράζει. Εγώ καζούρα στον αραχνιά κάνω.