Παράθεση από geozn8: “Παιδιά άσχετο... εχτές το μεσημέρι ήμουν στην γνωστή διασταύρωση στην Φιλαδέλφεια εκεί που έγινε η φιέστα και αφού ήπιαμε καφεδάκι κλπ φύγαμε πήγα και σε 2-3 αλλά μαγαζιά στο Γαλάτσι και μόλις έφτασα σπίτι είδα ότι έχασα το κλειδί από το άλλο μου αμάξι.. Ένα VW κλειδί.. Ήμουν πριν εκεί στη Φιλαδέλφεια μια ώρα και ρωτάω όλα τα μαγαζιά τριγύρω Φαντάσου σε ένα σουβλατζίδικο Βρήκα κάτι άλλα κλειδιά από άλλα αυτοκίνητα που τα είχε χάσει κάποιος άλλος ότι να ναι δεν ξέρω έψαχνα ρ…
Βρε μίρλες. Το μεγαλείο στον αθλητισμό το δείχνετε όταν παραδέχεστε ότι κάποιος είναι ανώτερος σας. Με το να υποτιμάτε συνεχώς τον αντιπαλό καταφέρνετε να δείχνετε το πόσο μικρόψυχοι είστε. Πείτε ένα μπράβο στην ΑΕΚ για τον τίτλό (κι ας πονάει) για να σας βγάλουν όλοι το καπέλο. Τώρα μονο οίκτο και γέλιο προκαλείτε με τα χάρτινα και τα χόρτα.
Οι πακτζήδες δεν είναι υγειής. Όταν ακούνε ΑΕΚ φτερνίζοντε, ανεβάζουν πυρετό, γουρλωνουν τα μάτια και κοκκινίζει το πρόσωπο τους ενώ έχει αναφερθεί σηματικός αριθμός πρησμένων όρχεων των ανθρώπων που τους ακούν. (Ελπίζω να μη πάω για μπανάκια. Αν πάω δεν πειράζει καλή καρδιά)
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εδώ. Εγώ την έχω καταβρεί με το nikelάκι και όλα δουλεύουν πένα. Τώρα αν αντί για να φαίνεται ο πόρος του φύλλου δεν φαίνεται ούτε το νεύρο του i don't give a shhhhhht που λενε και τα αμερικανά. Παρεπιπτόντως μήπως έχουμε εδώ στην τρούπα κανα μούτρο που του περισέυουν τίποτα ψαλίδια από Alfa Romeo 156 να αγοράσω;
Οι Stable στο nikel μέχρι τώρα ήταν όλες κακές rom με πολλά bug, πολλές αποσύρσεις και προβληματα γενικά. Αν θέλετε κεφάλι ήσυχο βάλτε μια developer να ησυχάσετε κι ας μη κάνετε update καθε βδομάδα. Όλες οι 9.6 φυσάνε. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο ταλαιπωρίας με τις stable.
Μου θυμίζεις έναν πρώην συνάδελφο που για να μη πει στη γυναίκα του πως πήρε καινούριο υπολογιστή τον αγόραζε για μένα, τον κρατούσα εγώ 1 μήνα και μετά επειδή τάχα τον βαριόμουνα του τον χάριζα.
Τον είδα πριν να σουλατσάρει στο θέμα για το νικελ. Ωραία η λάσπη όντως. Ειδικά αν βγεις να περπατήσεις στη βροχή και στο χώμα. Σε ευχαριστούμε τεράστιε.
Τον δικό μου τον είχα 9 μήνες χωρίς πύργο. Εβλεπα τα κοκκινο μπλε ανεμιστηράκια και τα λαμπάκια και ..... Μετά αποφάσισα να βάλω γυναίκα μέσα στο σπίτι.
Σα δε ντρεπεσαι λίγο λέω εγώ. Σάτυρε ε σάτυρε. Μαθανε τι κάνουμε πλακώσαν κι οι γύφτοι. Αλλά θα βρω χρόνο δε θα βρω; Τότε θα σε καθαιρέσω. @osalonikios