Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα ρεμάλια. Τι κάνετε βρε; Πως είναι η κατάσταση στην τρούπα; Για κάντε μου ένα σύντομο briefing μια παραγράφου μέχρι 15 γραμμών παρακαλώ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs O χρήστης @osalonikios είναι απασχολημένος με μια ωραιότατη κορασίδα. Ως εκ τουτου η κλήση σας προωθείται.

• Γι αυτο κι εγώ δεν ξανακάνω update μέχρι να βρεθεί λύση στο θέμα των θεματων. Όχι δεν προκειτά να vpnιάζω σύνεχεια, ούτε να ψάχνω να βρω λύσεις. Το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά. Στο βωμό του υποτιθέμενου update δεν θα θυσιάσω ώρες από τη ζωή μου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι να κάνω ρε @spideman3 .... Η ανάγκη βλέπεις ...... (Η προσφορά για 0.50€/κιλό την μελιτζάνα ισχύει μέχρι και την Μ. Παρασκευή.)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Είναι ποτέ δυνατον να εμπιστευτεις σκουλήκι; Παράδειγμα. Δίνεις στον πριξελ 1 αυτοκινητο με 800 κιλα μελιτζάνες και του λές θέλω τουλάχιστον 800€. Ξεκινάει ο Μήτσος και δίνει τα 600 κιλά προς 800€. Έχει 200 κιλά για να βγάλει το εξτραδάκι του, θα γίνει και μάγκας επειδή θα πουλήσει τα 200 κιλά σε μένα με 0.5€ το κιλό. Κατάλαβες; Μακρυά από σκουλήκια. Μακρυά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ ρεμάλια αναβάθμισα την ερωμένη 6.0 σε σύζηγό 1.0 κι επειδή είχαμε κάτι hardware problems (έτσι νόμιζα δλδ) της έκανα downgrade σε ερωμένη 6.1, .62, 6,3 και μπορώ να πω πως διορθώθηκαν τα προβλήματα (άρα ήταν θέμα λογισμικου). Τώρα τρέχω την ίδια ως ερωμένη v6.15 ενώ σκέφτομαι την ερωμένη (δε λέω νουμερο) να την αναβαθμίσω σε σύζηγο 2.0. Εγγυήση να ζητησω από την πεθερά, τον πεθερό, τον αδερφό ή και τους 3;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κουφάλες δε θα χιονίσει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολυ σκουληκιΆΡΗ για τις ευχές.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “@osalonikios Θοδωρή χρόνια πολλά φίλε να χαίρεσαι το όνομα σου !!! ” Ευχαριστώ πολύ πρώην πίγκου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πέρνα από δω καμία βόλτα ρε γατοπίγκε να σε δούμε κιόλας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Mε τα μεμέτια πολλοί μπορει να κάνουν πόλεμο αλλά όχι εμείς. Θα φάνε φάπα που θα πάει συννεφό. Ένα χωριό στην διαλύμενη Συρία δεν μπορουν να πάρουν εδώ και 2 και βάλε μήνες. Που να τολμήσουν να κουνηθουν αλλού. Μόνο γαυγίζουν. Άστους να γαυγίζουν.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όσο εισαι στρατιώτης εισαι μια χαρά. Τα δύσκολα αρχίζουν μετά. Μη βάζεσαι να απολυθείς. Απόλαυσε το όσο μπορείς γιατί μετά θα θέλεις (κι ας μην το παραδέχεσαι) και δεν θα μπορείς.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Oι κουραμπίδες γιορ΄ταζουν τα Χριστούγεννα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μμμμμμ θα έλεγα γιατι έχεις μη πρότερο έντιμο βίο αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήταν κακία, συκοφαντία και αισχρή δυσφήμιση. Οπότε θα κάνουμε το εύκολο. Κατηγορούμε τον Αρχισκώληξ. Άλλωστε είναι γνωστό κι ευρέως αποδεκτό πως για οτιδήποτε γίνεται και για οτιδήποτε δεν γίνεται σε μια μονάδα υπευθυνος ειναι ο Δκτης. Δκτής = Διορισμένος = Δικτάτωρ = Κιμ = Αρχισκώληξ = (εχω καιρό να το πω) Σκουληκίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

• Ξεκλειδωμα Bootloader, twrp, xtrv

osalonikios - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Το 50% είναι υπουλο. Στο 99% είναι χτύπημα κάτω από τη μέση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όχι Ειρηνη άλλη καλημέρα από σένα. Κάποιο πουλάκι είπε πως συναγωνίζεσαι τον επίτιμο. Ξενύχτυσα το βράδυ για να φτιάξω το αυτοκινητό. Καλη Σαρακοστή και καλά χιλιόμετρα στους ταξιδιάρηδες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Λέγε... τι έκανες στο συγχωρεμένο τον επίτιμο;! ” Του τράβηξα κάτι μπινελίκια όταν ήμασταν μαζί σε πτήση από Μαδρίτη για Αθήνα και είχαμε καθυστέρηση 9-10 ώρες. Όποιος πετούσε με Ολυμπιακή ξέρει .... Συνδυάστε τώρα Ολυμπιακή με επίτιμο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ρεμάλια. Λοιπον αρχίζω γκρίνια. Χθες το βράδυ σοβαρό τροχαίο έξω από το μαγαζί. Το πρωί που ήρθα είχε σημαδί το τζάμι (λογικά από τα συντρίμια). Από τι ξέρω δεν σκοτώθηκε κανεις. Το πρώι όπως ερχόμουν σταματησα σε στοπ. Πατώντας τον συμπλέκτη για να βάλω πρώτη δεν τον έβρισκα. Πρέπει να μας άφησε χρόνους η αντλία. Κι αφου το φόρτωσα στην οδική και το άφησα στο συνεργείο λέω ας πάρω κι έναν καφέ να πιω. Και μου κλέψανε το φαγητό με το τάπερ. Ωραία μέρα σήμερα. Γράψτε και λίγα νουμερακια …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν θέλεις να γίνει ένα θαύμα κάντο. Ο Θεός κρύβεται μέσα μας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Tι να σου κάνει εσένα ο Γάγκης; Για να ξεπλυθουν οι αμαρτίες σου πρέπει να περάσει από Φ 25 όλοκληρος ο ειρηνικος με πίεση.