Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Tι λες; Παίρνεις μια λαγάνα. Την ανοίγεις και βγάζεις την ψύχα. Πάς σε ένα σουβλατζίδικο επιπέδου και παίρνεις 3 μερίδες χοντροκομένου γύρου. Βάζεις τον γύρο τις πατάτες και τις ντομάτες μέσα στη λαγάνα ΕΥΛΑΒΙΚΑ. Κατόπιν ανοίγεις το xiaomi και βάζεις να παίζει Γονίδη. Καταβροχθίζεις τη λαγάνα. Καλη Σαρακοστή.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Eγώ επιμένω στις 14 Φλεβάρη. Καψούρια καλημέρα σας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάτι τέτοια επιβάλλεται να τα κάνεις για να μην επωφελούνται οι "διορισμένοι".

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν μετακινούνται από χωραφια. Είναι κομάντα και πέφτουν με αλεξίπτωτα. Μάθετε να πετάτε κι εσείς κοτόπουλα με κράνη.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zanos: “Που μίλησα με το τελωνείο μου είπαν ότι πάει για καταστροφή αλλά αυτός που θα ήθελε να το χαρεί την πάτησε γιατί δεν έχει μπαταρίες και θέλει αλλά 40 ευρωπαϊκά για μπαταρίες και φορτιστή. ” Μη στεναχωριέσαι και όλο και κάποιος θα παρηγγειλε ολοκληρό το σετάκι οπότε θα βολευτεί. Σε κατάσχεση ένος radiocd στους Ευζώνους γιατί θέλανε λεφτά για εκτελωνισμο μου λέγανε πως θα κατασχεθει. Οπότε το πήρα το έριξα κάτω, πήδηξα και πάνω του καμια 10αρια φορές και τους είπα τώρα μπορειτ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτό είναι η περσινή Sauber με αυτοκολητα Alfa Romeo. Το φετινο μονοθέσιο θα είναι διαφορετικο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “Καλησπέρα στην παρέα. Δειλά - δειλά αρχίζει το πανιγύρι. Πρώτη παρουσίαση μονοθεσίου F1 για το 2018 από την Haas. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50357/ ” Ανυπομονώ να δω την Alfa Romeo. Περριτό να πω πως το 90% αυτων που υποστήριζαν Ferrari το έκαναν λόγο της Alfa.... Alfa και τα μυαλά στο μπλέντερ. Αραχνιάρη δεν περιμένα ποτε στη ζωή μου να είναι ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής ταυτόχρονα πρώτοι. Δλδ με ξεπερνάει. (Η σειρά δεν ειναι τυχαία και ειναι κατα αγωνιστική κατ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα καψούρια.

• Και ξαναλέω. Μην ασχολείστε με τις Stable σε Nikel. Είναι τραγικές. Βάλτε Developer να βρειτε την υγεια σας.

• Ξεκλειδωμα Bootloader, twrp, xtrv

osalonikios - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Αν ήρθε με επίσημη global μη το πειράξεις καθόλου. Αν ήρθε με μαιμουδιά εννοείται κάνεις αίτηση για ξεκλεδωμα και περιμένεις τις 15 μερούλες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φίλος μου που μεγαλώσαμε μαζί για 2 χρόνια δούλευε στο Πλαίσιο σαν πωλητής Harrware PC Αν τον ρωτήσεις τώρα τι σημαίνουν τα αρχικά GPU ή CPU ή RAM δεν ξέρει να σου απαντήσει. Δεν συζητάω κάν για χρονισμούς ή για χωρητικότητα μνήμης. Κι αυτός σήμερα καταναλωτης ειναι κι όταν πάει στο Χ μαγαζί έχει την απίτηση ο πωλητής να ξέρει το αντικείμενο. Δυστηχώς δεν είναι η εξαίρεση του κανόνα αλλά ο κανόνας.

• Έχε χάρη που δεν είμαστε στην τρούπα....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από flytouch1111: “Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεξει και να μην γινουν διακοπες ρευματος στην περιοχη μου! Ουτε μια στο μυριο! Ποσες φορες βρεχει τον χρονο?? Ε ποσες φορες θα μου καει καποιο μηχανημα? Σημερα θυμα ηταν το wii της κορης μου που επαιζε με φιλη της ! Να κανω τι? Να παραπονεθω στην δεη?? Να κλεινω τους διακοπτες καθε φορα βρεχει? Να γεμισω το σπιτι με UPS καμια 4-5 δηλαδη και να τα αλλαζω καθε ποσα χρονια?? Ελεος @Μ@#$@ την ουγκαντα σου που μετα απο 50 χρονια στην ιδια καταστα…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Nαι ναι ναι. Να πάρουμε δείγμα από το γατοπίγκου ή είναι πολύ επικίνδυνο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Τι έπαθα ο άνθρωπος ......... πήγα να πάρω back up την global για να περάσω την XTRV. Λέω ας καθαρίσω τα σκουπίδια πρώτα. Επιλογή wipe cache, dalvick και κατά λάθος system. Άντε τώρα να στήσεις ξανά το τηλέφωνο από την αρχή Μόλις έγινε το flash της XTRV ArΩma για να δούμε έχω κανένα back up στο Micloud? ” Επηρεάστηκες κι εσύ από τον σκώληκα. Κοίτα μη βάλεις καμια Rom για Huawei μέσα και τρέχεις μετά...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω EU έβαλα και είναι μια χαρά. Το μονο που με χαλάει είναι τα κουμπάκια για fastboot kai twrp αλλά κλάιν. Δεν είναι και κάτι σοβαρό. Ούτε καν πταίσμα δλδ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Του ΠΣΚ ειναι το γατοπίγκου που λιώνει τις 48ώρες. Θα τον ρωτήσουν όταν απολυθεί πόσες μέρες άδεια πήρε και θα πεί έκανα 13 υπηρεσίες και μάλιστα οι 3 με βαρύ χειμώνα (3μ χιόνι) και με σόμπα που υπολειτουργούσε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ίλη και καλή δεν έχει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ίλη; Μπλιάχ. Μαυρίλααααα....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το τέλειο τσικνισμα για τον Μάρκο είναι η Κυριακή του Πάσχα.