Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
osalonikios - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΤο VDSL είναι Οκ γιατί το δίκτυο ειναι το ΟΤΕ. Κάνω λάθος; Δικό της δίκτυο η Wind αν δεν κάνω λάθος μονο στην Καλαμάτα έχει.
-
Παράθεση από pavlidisc: “@osalonikios Χτύπα και εσύ ένα Amazfit. Σου έχω έτοιμο watchface forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c35b534f8b17d8cebb0594e68 ” Ψαχνω θεμα για miui 9 σε Άρης αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Αν ήξερα πως γινονται θα έφτιαχνα εγώ ένα και θα το έδινα στο λαό. Μάλλον 2 θα έφτιαχνα. Κι ένα Alfa Romeo. Τωρα που το ξανασκέφτομαι μαλλον 3. Κι ένα "Για μια Μαρία γίνονται όλα."
-
ΜήνυμαΤης κοντής .... τα μαλιά της φταίνε. Βάλε στο ίδιο τηλέφωνο μια sim άλλης εταιρείας και θα δεις πως και να μιλάς μπορείς και δεδομένα θα έχεις και το σήμα θα ξεχειλίζει.
-
ΜήνυμαΓενικά σαν εταιρεία δεν στέκει καλά. Σήμα κινητής μέτριο. Δεν είμαστε στο 1999 για να λέμε πως ακόμα χτίζει το δίκτυο. Απαράδεκτο η Cosmote και η Vodafone να είναι καμπαναριά και για να πιάσεις σήμα της Wind να πηγαίνεις να κάνεις αίτηση στο ΚΕΠ. Τμήμα τεχνικής υποστήριξης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Τους αναφέρεις ένα πρόβλημα και οι απαντήσεις που παίρνεις είναι μια απλή αναγνωση του τεχνικου εγχειρίδιου του router. Με το μπαρδόν αλλά γραφή κι αναγνωση ξέρουμε κι εμείς. Τμήμα μάρκετινκ εξαιρετικό (στην απάτη)…
-
Είδα πως έχουν βαφτίσει τα Σκόπια Μακεδονία στο thread της ψηφοφορίας. Σαν Θοδωρής δεν το αντέχω να βλέπω τέτοια αίσχη και να μην αντιδράω. Καμία σχέση με πολιτικές συζητήσεις και αριστεροδεξιά. Όποιος θέλει γράφει κάτι κατω από εδώ για να υποστηρίξει. Miui Fan sites of the year - Global Fans - Xiaomi MIUI Official Forum Αν δεν συμφωνει δε γράφει τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το διπλό ποστ. Θέλω να το δουν περισσότερα μάτια.