Εγώ λέω να κάνουμε 5άδες κι ο καθένας να βοηθάει και στους 5. Δλδ τον ευατό του συν τους άλλους 4. Πάντως μη τρελαίνεστε. Marketing ειναι. Πολυ φασαρία για το τίποτα.
Το τηλεφωνάκι μια χαρά ειναι. Μην ακουω χαζα. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν σας ικανοποιεί ή αλλάζετε συσκευη ή παίρνετε ένα powerbank με 15-20€ και κάνετε τη δουλεια σας. Προσωπικα το φορτίζω μέρα παρά μέρα και μου βγάζει πάνω από 4 ώρες οθόνης.
Σε 50 ώρες ξεκλειδώνω τον Bootloader αν ο Θεός των Xiaomi μου το επιτρέψει. Μετά περνάω twrp και μια recovery global ή φλασάρω μια fastboot? Ρωτάω γιατι το λαπτοπ εδω αρνειται πεισματικα να πάρει το miflash.
Παράθεση από demakhs: “Προετοιμασία γλυκού τιραμισού. Καραμελωμένα σαβουαργιάκια!! Το πρώτο όνομα που σας έρχεται - ΑΒΙΑΣΤΑ-ΑΒΑΔΙΣΤΑ- στο μυαλό, παρακαλώ!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49442/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49443/ ” Μελομακάρονα.
Παράθεση από spideman3: “Εσύ γάτο πιγκου είσαι περίπτωση. Ντύσου και πήγαινε βόλτα, πιες καφεδάκι με φίλους, φλέρταρε με καμια κοπέλα πρωί πρωί ταινία. Θα πηδήξω από το παράθυρο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρωί πρωί οι κοπέλες κοιμουντε μετά το χθεσινο φλερτάρισμα. Άρα γατοπίγκε έχεις σαν επιλογή μόνο τον καφέ με φίλους.
Παράθεση από pavlidisc: “Υποσημείωση : ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ: ΝΟΜΟΣ! ” Τι λες καλε; Και τα φόρουμ θα σταματήσουν να υπάρχουν; Μην τον ακουτε. Πειράχτε τα όλα. Να εχουμε κάτι να ασχολουμαστε.
Εγώ πάντως το νικελάκι δεν το αλλαζω. 4 ώρες οθόνης άνετα και δεν κολώνει πουθενα. Τώρα το ότι δεν βγάζει αψεγαδιαστες φωογραφιες δεν με χαλάει καθόλου. Έτσι κι άλλιως ποιο πολύ χαζοφωταγραφιες τραβάω.