Άσε τα σάπια. Αν πιάσουν τα ζόρια σε κανα refund που θα πάει τραβά θα τυπώσεις καινούρια ετικέτα, θα την κολήσεις πάνω, θα κάνεις το βιντέακι και θα τα τσιμπήσεις τα €.
Τι λέ ρε παιδί μου; 3.000plus!!!!! O αρχισκώληξ μονος του έχει τις 439!!!!! Δικαιούται το μετάλλιο King Troll. Μονο αυτός όμως. Όλοι οι άλλοι γατιά είμαστε.
Μικρογραφία της κοινωνιας ειναι ο ΕΣ. Τίποτα περισσότερο. Κλασικά πραγματα. Δεν έχει σημασια τι είναι αλλά τι φαινεται. Κι αν φαινεται καλό είναι καλό.
Εδώ ειμαι. Το banned είναι τίτλος που απέκτησα το καλοκαίρι 10-15 λεπτα μετα το γατοπίγκου. Το δικό μου ανακλήθηκε σχεδόν άμεσα. Δεν πρόλαβα να το χαρώ.
Το εξαφάνισα το 10008. Απλά κάθε φορά μετα την αποτυχημένη προσπσαθεια ξαναρχεται, οπότε το ξανα vpnιάζω με Σαγκάη ή Πεκίνο ή Σένζεν. 14 και σήμερα....
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Καινούριο τηλέφωνο με 0 χλμ και μου έχει βγάλει την ψυχή. Επιγραμματικα το τηλέφωνο δεν ξεκλειδώνει, δεν παιρνει play store και δεν αλλάζει η rom σε global. Καρκίνος σκέτος μιλάμε. Κάθε ιδέα είναι μια καλή ιδέα.