Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΡίξε μια ματιά στο miui. com αν βρήκαν κάτι, γιατί ερώτηση που έκαναν προς την xiaomi είπε ότι θα το κοιτάξει Redmi n3pro
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΥπάρχει πρόβλημα με τις global Rom έχει αναφερθεί και σε άλλα forum πολυ δύσκολα κάνει bound τον λογαριασμό. Redmi n3pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@tasven το πιο εύκολο είναι το xiaomi tools, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα μπορέσει να στην περάσει. Σε κάποια note 3 μπόρεσε να την περάσει και σε κάποια άλλα δεν την πέρασε. Το xiaomi tool( Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi) δεν ξεκλειδώνει bootloader, απλώς σε κάποια ξεκλείδωσε το edl για να περάσει τη Rom αυτό εννοούσε αυτός που σου είπε και όχι τον bootloader. Δοκίμασε το, αν δεν στην περάσει, μετά θα ξεκλειδώσεις bootloader και θα πας με αυτόν το…
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΤην τελευταία global stable Rom έχει Redmi n3pro
-
Εφόσον λέει no Greek θα έρθει με China Rom. Αυτό από μια άποψη είναι καλό γιατί δεν το έχουν βάλει "χερι". Η άλλη όψη είναι ότι θα χρειαστείς να ξεκλειδώσεις bootloader για να περάσεις μετά Rom που θα έχει ελληνικά. Για αυτό κάνε από τωρα αίτηση (αν δεν εχεις) για ξεκλείδωμα για να είσαι έτοιμος όταν ερθει Redmi n3pro
-
WormHole
Μήνυμα@spideman3 αν μπορείς να την πάρεις μαζί με το frame είναι πιο εύκολη να την περασεις ενώ χωρίς θα χρειαστείς ταινία διπλής όψης η κόλα B7000 πχ Original Complete screen with front housing for 16G/32G Redmi note 4x –Black & White να βρεις τέτοια οθόνη. @demakhs αυτά που είναι στην φώτο στο άλλο νήμα λέγονται πολύκομπι και κάνει καλό ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ: πολυκόμπι - ένα ισχυρότατο διουρητικό βότανο,αποτελεσματικό στη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων,των πληγών και των δερματικών προβλημάτων Redmi n3…
-
Κατά πάσα πιθανότητα ο φίλος είχε ενεργοποιήσει αυτο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51992/ Για αυτό δεν μπορεί να κάνει παράκαμψη τον λογαριασμό. Αν περάσει China Rom νομίζω θα ανοίξει γιατί δεν έχει τα gapps περασμένα. Αν περάσει global θα είναι στα ίδια. Πρέπει να μιλήσεις με την Google
-
-