Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
makisfz - - Recoveries
ΜήνυμαΓιώργο ναι το παλιό έχω το πρώτο που έβγαλες, εφόσον μου κάνει την δουλειά και τις Official Rom και custom τις φλασαρει χωρίς πρόβλημα δεν το άλλαξα. Θα το δω το καινούργιο την Δευτέρα που θα ξεκλειδώσω ένα mido Redmi n3pro
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
makisfz - - Recoveries
ΜήνυμαΈχει κάποιες επιλογές παραπάνω το tools forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69227/
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Καλό ΣΚ. Αν και δεν άρχισε καλά για την Ferrari Redmi n3pro
-
WormHole
ΜήνυμαΜητσο κατάλαβε το κινητό ότι έρχετε ΠΣΚ και ζητάει format data Redmi n3pro
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΈχει βγει πιο καινούργια η 9.5.4.0. Να την πεις να κάνει μια σάρωση ασφαλείας από το εικονίδιο ασφάλεια, μπορεί να έχει μπει κάποιο ιός Redmi n3pro
-
WormHole
ΜήνυμαΓιώργο μην ανεβάζεις επίπεδο με Μόνικα, μια χαρά είναι και το survivor στο χαμηλό επίπεδο Redmi n3pro
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαOfficial είναι η Rom. Δεν σου έρθει αναβάθμιση να κάνεις; Redmi n3pro
-
sos !!!
makisfz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΒάλτο να φορτίσει να δεις αν φορτίζει και προσπάθησε να το ανοίξεις να δεις αν ανοίγει Και κοίτα όταν το συνδέεις με το pc αν ακούγετε ο ήχος συνδέσεις και αν το βλέπει στην διαχείριση συσκευών Redmi n3pro
-