Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Παιδιά παρακολουθώ τι λέτε..........απλά πλέον δεν γράφω γτ έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για το φόρουμ. ” μηπως βρηκες αλλο ενδιαφερον (γκομενα) στο Λιτοχωρο και μας εχεις γραμμενους
-
WormHole
ΜήνυμαΦοβάται μην του κάνει ντου ο ερτογαν και κρατεί της Θερμοπύλες Redmi n3pro
-
WormHole
ΜήνυμαΜητσο τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή Redmi n3pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “...και αποδείχτηκε επίσης, ότι ο Στιβεν μπορεί να τα πήγαινε πολύ καλά στην φυσική, αλλά στα μαθηματικά ήταν σκρ@πας!!” Το ίδιο και ο Einstein για τα μαθηματικά είχε το καραθεοδωρη. Και εμείς από σήμερα εδώ έχουμε 5g Τρίκαλα: Η πρώτη πόλη της Ελλάδας με τεχνολογία 5G | Διαδίκτυο | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Redmi n3pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΜε αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Redmi n3pro
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΜε την official global Rom θα έχεις κανονικά update Redmi n3pro
-
RE:
Μήνυμα@stergiost3 Μπορείς να την περασεις και με το miFlash, fastboot rom για μένα είναι καλύτερα όταν αλλάζεις version να πας με καθαρή εγκατάσταση Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Redmi n3pro Redmi n3pro
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
makisfz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαι το καλυτερο ειναι, αν σε ξανα βγαλει error στο miflash να ανεβασεις εδω screenshot να το δουμε
-
WormHole
ΜήνυμαΓιώργο όσο ο Μήτσος έχει την στήριξη από τα πιο παλιά μέλη δεν μπορεί κανείς νέος να του πάρει την θέσει Redmi n3pro