Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΣε κάθε παιχνίδι και καλύτερος του χρόνου θα δείξει, έχει και το σουτ εκτός περιοχής που δεν το είχαμαι εκτός μεσι Redmi n3pro
-
WormHole
ΜήνυμαΓια αυτό να βλέπετε barca γιατί το ελληνικό δεν βλέπετε με τιποτα Redmi n3pro
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@Sotiris_s περίμενε να σου απάντηση ο χρήστος @derveni, θα βλέπει τον παοκ τώρα αν κερδίσει θα έρθει από δω, αν χάσει δεν ξέρω
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμααυτην την rom που 'χεις δεν θα παρει update για να ελπιζεις σε καποια αναβαθμηση η rom που την < μαγειρεψε> καποιο καταστημα δεν ξερεις ποτε τι βαλανε μεσα ,αρα απο ασφαλεια μηδεν οι πιο πολλες στο μελον βγαζουν προβληματα ασταθειας μονοδρομος ειναι για σενα το test point ,δεν ειναι και κατι δυσκολο κοιτα εδω Οδηγός Εγκατάστασης Chinese Developer ROM με Test Point για το Redmi 5 Plus πρωτη φορα το εκανε και ο φιλος και εκανε και ωραιο οδηγο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@derveni Χρήστο όχι δεν έχω @Sotiris_s στα Τρίκαλα η πιο πολύ είναι άσχετοι στα κινητά θέλει προσοχή αν πας σε κάποιον, αν έχεις αγοράσει εσύ την οθόνη και θέλεις μόνο να την περάσει να σε πω που θα πας, μην πας σε brand name μαγαζί θα σε πιάσουν το κ....... Αν δεν θέλεις να αγοράσεις εσύ οθόνη και να το κάνει όλα το μαγαζί κοίτα εκεί που σου είπε ο @MIUI_ART . Εκτός και αν έχουν τα παιδιά από Λάρισα Αν ήταν χειμώνας θα στην άλλαζα και εγώ, τώρα δεν έχω χρόνο Redmi n3pro
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμα@derveni στην Φρίξου την κάνατε την εγχείριση με τον Θάνο Redmi n3pro
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΜέχρι την Κυριακή θα είσαι OK. Redmi n3pro
-
fingerprint sensor
makisfz - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕσύ τον κλείδωσες, όταν στο miFlash έχεις την επιλογή κάτω δεξιά clean all& lock όπως στην φώτο που ανέβασες ο bootloader κλειδώνει. Για να μην σε κλειδώνει θα επιλέγεις clean all. Αν το Flash που έκανες τώρα είχες την ίδια επιλογή κλείδωσε πάλι και να τον ξεκλειδώσεις Redmi n3pro
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΤελικά τι θα κάνεις θα το πας για χειρουργείο το κινητό Redmi n3pro
-
fingerprint sensor
makisfz - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΓια έλεγξε τον bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Redmi n3pro
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΜπορεί να έγινε ανάκληση Redmi n3pro