Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• δεν υπαρχει η επιλογη στην global για mido, και οχι μονο σε αυτο

• ενα καλο γυρω στα 3-4 ευρω εχει ,να κοιταξεις να μην ειναι λεπτο η διατομη του καλωδιου παιζει ρολο στα amper

• Να προσέχεις να είναι καλή ποιότητα για να μπορούν να περνάνε τα 2Α. Γιατί αλλιώς μπορεί να κάνει να φορτώσει και 5 ωρες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

makisfz - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλημερα και καλο μηνα ,να μπαινει σιγα σιγα η ανοιξη youtube.com/watch?v=a0hFZPvanMs

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από giwrgosalim: “@demakhs Μια λιτή και απερριτη φωτογραφία του honor από τον Χορτιάτη προχθές που χιονιζε.... Imgur: The magic of the Internet ΥΓ την χαραμιζει κιολας το imgur... ” Δεν την είδα pc αλλά.απο το κινητο μου φαίνεται λίγο "γκρι'. Συνήθως για αυτό φταίει το λευκό του χιονιού που μπερδεύει την φωτομέτρηση και την βγάζεις πιο "σκοτεινη". Όταν τραβας χιόνια ανέβαζε λίγο την έκθεση για να μην γκριζαρει ” @giwrgosalim βλεπω απο τα μοντελα το κυκνειο ασμα τ…

• Υπάρχει και άλλος τρόπος να μην χάνεις twrp να κατεβάζεις την Rom από το miui.com να την βάζεις στο κινητό και μετά install από το twrp και flash root η lazyflasher αυτό κάνω εγω Redmi n3pro

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

makisfz - - Recoveries

Μήνυμα

Πρόσεξες αν όταν έκανες factory reset έβγαλε κόκκινα γράμματα. Γιατί μπορεί να έχουν κάποια partition description και να μην μπορεί να κάνει mount τα data. Δοκίμασε πι και αν δεν στο κάνει μετά format data Redmi n3pro

• Το usb debugging το έχεις ενεργοποιημενο; από το επιλογές για προγραμματιστες Redmi n3pro

• Την αναβάθμιση θα την κανει αν είναι 1 giga και πάνω, αν είναι π.χ 56, 100, 150 mb αυτές δεν τις κάνει. Αλλά να ξέρεις θα χάσεις το twrp και πρέπει να το κάνεις από την αρχή πάλι. Υ.Σ για να δει κάποιος που τον αναφέρεις μπροστά από το nickname να βάζεις @ π.χ @spideman3 Redmi n3pro

• Πέρνα την global με τον οδηγό που σου έγραψε ο @demakhs unbrick η καθαρή εγκατάσταση Redmi n3pro

• Προβλημα redmi note 3 pro.

makisfz - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ. Μήπως κάποιο anti-virus η security δεν αφήνει τα αρχεία να κατέβουν Redmi note3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Καλησπερεςς! Τα χιονια ήδη πέφτουν σε πεδινές περιοχές γύρω από την Θεσσαλονίκη(Κουφάλια, Χαλκιδονα) και μάλιστα πυκνά. Τώρα αν θα χιονίσει στο κέντρο δεν το ξέρω και το εύχομαι. :hail:” Γιώργο αντε να το χαρείς όπως είδα το 12 του gfs για κέντρο βλέπω χιονόνερο και κατά διαστήματα χιόνι αλλά όχι χιονοστρωση αλλά γύρω γύρω χιόνι από την άλλη ο Ευρωπαίος δίνει πιο καλές Τ στα 850. Και η κίνηση του χαμηλού θα πέξει ρόλο στο όριο παγοποιησεις και στους ανέμους, μακάρι να …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Όχι δεν κλειδώνει, μπορείς να τον δεις μετά στο επιλογές για προγραμματιστες miunlock status Redmi note3 pro

• Εγώ θα σου έλεγα να πας με καθαρή εγκατάσταση Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και να προσέξεις τις επιλογές στο miFlash κάτω δεξιά για να μην κλειδώσεις το bootloader, θα επιλέξεις clean all. Είναι καλύτερα γιατί θα καθαρίσει και το κινητό από σκουπίδια. Και μετά περνάς twrp TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI και την αρωμα Redmi note3 pro

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο Redmi note3 pro

• WormHole

Μήνυμα

Καληνύχτα παίδες m.youtube.com/watch?v=UAHJcRS6s40 Redmi note3 pro

• WormHole

Μήνυμα

Γιώργη έχεις δίκιο, παρόλο που έχεις άποψη για την Μακεδονία, αλλά κάποιοι την προδωσαν από παλιά, βλέπε συνθήκη Βουκουρεστίου 1913 μιλάει για 4 Μακεδονίες Ελλάδα, Βουλγαρία, σκοπιά, Αλβανία. 1953 Τίτο επαρχία της Μακεδονίας τι έκανε η Ελλάδα; τίποτα. 1990 διαμελισμός της γιουγκοσλαβιας σύνοδος ε.ε υπογραφή Ελλάδος για τα Σκόπια Μακεδονία. Όταν παμε να διαπραγμάτευση μας πετάνε στα μούτρα τις υπογραφές και μας λένε το κράτος εχει συνέχεια. Δυστυχώς για μας τα Σκόπια θα πάρουν αυτό που εμείς προδ…

• Αλλαγη οθονης redmi pro

makisfz - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Από το dragontt έχει καλές οθόνες τις έχω δουλέψει απλός δεν έχει PayPal Redmi note3 pro