Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από ilbar: “Εχω δοκιμάσει τον οδηγό που προτείνεις αλλά δεν καταφέρνει το λαπτοπ να μπεί σε test mode οπότε το άφησα. ” μπες στο bios του laptop και κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενο το secure boot αν ειναι, θελει απενεργοποιηση για να μπει στο test mode =============== Φεβ 22nd 2018, 5:55pm =============== κοιτα αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
-
Magic WormHole
Μήνυμα@ANDREAS54 Ανδρεα με απογοητευεις με το υφος της γραφης που εχεις, να εχεις πεσεις στο επιπεδο του survivor 2 (arxiskoliks) youtube.com/watch?v=TYPp-DkuLwg
-
Παράθεση από tacolla: “Πως βλέπουμε ποια οθόνη έχουμε; ” ρυθμισεις, σχετικα με το τηλεφωνο, πατησε στο kernel 5-6 φορες θα μπει στο Cit ,software version προς το τελος γραφει την οθονη Παράθεση από nikpro13: “Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα πήρα το note 3.εχω βάλει την ελληνική rom όλα καλά. Αν θελήσω να επιστρέψω στην global που είχε πως γίνεται; ” με fastboot rom με αυτον το οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Παράθεση από vprasinos: “ Η ερώτησή μου είναι η εξής. Όταν έρθει η ώρα πως να περάσω official stable? Με το update με τις 3 τελίτσες μέσα απ'το τηλέφωνο ή με το XiaomiMiFlash?” Με τον οδηγό αυτό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) θα περάσεις official global μόλις ξεκλειδώσεις Redmi note3 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Eλληνική rom σε mi4c
makisfz - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμαsnapdragon=qualcomm αυτον εχεις κανε αυτα σου εγραψε η Ειρηνη @fog και να κανεις αν δεν εχεις αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μάκη δες εδώ Xiaomi Mi 4c για rom ” χρηστο πριν μια βδομαδα περασα ρομ σε mi 4c απο unofficial σε xtrv mono κινεζικη υπαρχει και οπως λεει ο φιλος οτι ειχε ελληνικα ηταν μαιμου
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΓια το mi4c δεν υπαρχει global rom μονο china rom .αν πρωτα ειχες ελληνικα δεν ηταν official η rom το update miui 9 πως το περασες; τον bootloader ξερεις αν ειναι κλειδωμενος η ξεκλειδωτος; driver εχεις στο pc;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
makisfz - - Recoveries
Μήνυμαανεβασε φωτο απο το cmd με το error και απο το φακελο adb που εχεις το twrp
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
πολλες φορες αλλαγη version μπορει να κλειδωσει και ο bootloader καλυτερα να πας με καθαρη εγκατασταση και fastboot rom και μετα να περασεις twrp και την ελληνικη
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Καλή σαρακοστή Redmi note3 pro
-
Έξυπνος βοηθός
ΜήνυμαΔεν είναι μόνο στο δικό σου. Γενικά στις global Rom δεν έχει την επιλογή μόνο οι China Rom την έχουν Redmi note3 pro
-
-
Το πρώτο που θα κάνεις είναι αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] για να περάσεις gcam hdr+ θέλει να είναι ξεκλείδωτος και να περάσεις driver στο pc Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 για snapdragon, αυτά θα τα κάνεις τώρα και όταν με το καλό το πάρεις θα ανεβάσεις screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την Rom και μετά θα σε πούμε πως θα περ…