Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
προβλημα με redmi 5 plus
ΜήνυμαΜάλλον πας και εσύ για test point εκτός και αν είσαι τυχερός και έχει ξεκλείδωτο bootloader κοίτα εδώ Κλειδωμένο redmi 5 plus xiaomi red 5 plus δεν ανοιγει εχει κολησει στην αναβαθμιση συστηματος Redmi note3 pro
-
WormHole
ΜήνυμαΌχι γκόμενά πληθυντικός γκομενες Redmi note3 pro
-
Δώσε την εντολή adb reboot bootloader Redmi note3 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Σύντροφοι στο πλήρως ασυντόνιστο νήμα το μόνο που θα μας σώσει είναι μια συντονιστική επιτροπή Καλημέρα σας!!” Όταν δεν θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα κάνεις επιτροπή. Και μέχρι να βγάλει πόρισμα θα έρθουν τα Χριστούγεννα και ο αρχησκολικς θα κοιμάται ήσυχος. Καλημέρα Redmi note3 pro
-
WormHole
ΜήνυμαΝαι τι γκαραγκουνης είναι, εσυ @takisfrag Τάκη πως τα πας πονάς ακόμη ξέρω από πέσιμο, το τελευταίο πέσιμο που έκανα με το fz ήταν όταν τράκαρα με αλογο Redmi Note 3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αμα ήθελα, θα μου καθότανε....δεν ήθελα!! :pardon:” Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Είναι επιλεκτικός ο αρχησκολικς δεν είναι σαβουρογα@@ς Redmi Note 3 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Έρχεται Αθήνα ο Διορισμένος και γίνεται του Φ πάλι;” Μάρκο να πας και να τον στρώσεις κόκκινο χαλί και να κρατάς και μια worm flag. Redmi Note 3 pro
-
WormHole
ΜήνυμαΤελικά μητσο βρήκες ποιος θα σε πάει στην μεσογείων Redmi Note 3 pro
-
WormHole
Μήνυμα@takisfrag καλή ανάρρωση, και άλλη φορά όταν θα ακούσεις οτι ο αρχησκολικς ανεβαίνει Αθήνα θα βάζεις σκόρδα για το κακό μάτι. Redmi Note 3 pro