Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Εγώ χρησιμοποιούσα Freedcam με κλείστρο μέχρι εκεί που κατέβαινε και iso όσο χρειαζόταν για να ανεβάσει φως. Είχε τρομερή διαφορά από την stock. Αλλά ήθελε σταθερό σημείο. Έχω στο Flickr μου συγκριτικό. from my Mi5s” Χρήστο υπάρχει η freedcam γιατί κάποια στιγμή την είχαν κατεβάσει από το play store Redmi Note 3 pro
-
WormHole
ΜήνυμαΜάρκο μήπως να γαργαλισει και τίποτα αλλο Redmi Note 3 pro
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Δεν ξυπνάνε ούτε με σφαίρες. Μοιάζουν να είναι σε χειμερία νάρκη. ” Χρήστο κόψε τα hipnosedon και θα ξυπνήσουν. Το ίδιο ισχύει και για τον @demakhs
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες, με ολίγον κρύο -1 Redmi Note 3 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αν το έχεις σε fastboot το κινητό δώσε την εντολή "fastboot devices" Redmi Note 3 pro
-
Έχεις ανοίξει το usb debugging, στη διαχείριση συσκευών (device manager) στο Android phone πως το βλέπει το κινητό Redmi Note 3 pro
-
Πρώτα δώσε την εντολή "adb devices" να δούμε τι βγαζει Redmi Note 3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “άνοιγμα παραθύρου powershell ??” Μητσο ευτυχώς έδωσες την απάντηση γιατί δεν θυμόμουν πως λεγόταν η εντολή, σαν από μηχανής θεος Redmi Note 3 pro
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΜάρκο αφού τον τρώει το χέρι δεν πρόκειται να τον σταματήσεις καινούργιο κινητό και να μην το πειράξει δεν γίνεται Redmi Note 3 pro
-
Το cmd να το ανοίξεις μέσα από το φάκελο adb με πατημένο το shift και δεξιό κλικ Redmi Note 3 pro
-
ΜήνυμαΔώσε την εντολή fastboot oem unlock Redmi Note 3 pro
-
Μήνυμα@spideman3 Γιώργο τον bootloader τον ξεκλειδωσεις? Redmi Note 3 pro