Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πολύ συσκευασία aliexpress μου κάνει. Σίγουρα δε μπέρδεψε τις παραγγελίες; Ένα παράδειγμα δε φέρνει την καταστροφή, άμα σκάσουν 5-6 χωρίς ούτε ένα σωστό ναι. Όλοι το έχουν κάνει αυτό. Θυμάμαι και σχετικά πρόσφατα ένας Έλληνας έκανε unboxing στο αυτοκίνητο και είχε μέσα κάτι μικρό, φαινόταν ότι δεν είναι κινητό, νομίζω από gearbest και έλεγε "are you serious?" πριν το ανοίξει Μακάρι να μπορούσα να το πάρω από το αεροδρόμιο, ακόμα και αν είχε καλώδια, για να τερματιστει η αγωνία όλων.
-
Νωρις ειναι ολα αυτα. Πρωτα επικοινωνουμε με τον πωλητη, αν δε βγαλουμε ακρη με το paypal και αν δε βγαλουμε ακρη στην τραπεζα σαν εσχατη λυση. Αν παμε στην τραπεζα με την πρωτη ανησυχια, εγω αν ημουν (και δεν ημουν απατεωνας) θα εκοβα την αποστολη σε αυτη τη χωρα ολοτελα, κατι που συμβαινει συνηθως. Περιμενε να δεις την εξελιξη, αν το στειλει κανονικα και χρειαστεις αργοτερα dispute, τι θα κανεις;
-
Δε στελνουν untracked (σε ακριβο πραγμα), ακομα και αν διαλεξεις untracked. Ουτε το gearbest.
-
Παράθεση από newsformobiles: “Ή κανά λινκ με την περιγραφή του τύπου που παράλαβε, για να δούνε όσοι ενδιαφέρονται σχόλια και αντιδράσεις... ” Δε νομίζω να υπάρχει λινκ. Κάποιος το παρήγγειλε για κάποιον άλλο, το παρέλαβε και του έσκασε στα χέρια.. Υποθέτω. Εμένα μόλις πάτησε αεροδρόμιο Αθηνών. Αν κρίνω όμως από το τελευταίο που παρέλαβα, θα κάτσει 10 μέρες εκεί
-
Σαν νέο κατάστημα δεν είναι δυνατόν να ανταπεξέλθει στις παραγγελίες με τέτοιες τιμές, είτε ήταν το gearbest που ξαφνικά τα σκότωνε ούτε οτιδήποτε.. Πιστεύω θα παραλάβουμε. Αν έχει κάνει τόσο μεγάλη κομπίνα μόνο με τα mi5s και τα υπόλοιπα είναι με νορμάλ τιμές, τι να πω, είναι mastermind όχι κοινός απατεωνισκος.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Το να πουλάς τόσο χαμηλά δεν είναι έξυπνη διαφήμιση γιατί και είναι μεγάλο το κόστος αφού αυτός αυτή τη στιγμή πουλάει αρκετά κάτω από την τιμή που τα παίρνει κατά πάσα πιθανότητα κι εκτός αυτού με αυτό τον τρόπο κινείς την υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά και ο πελάτης αποφεύγει να αγοράσει... ” Aστο και σε μια αγορα (χρεοκοπημενη) σαν την Ελλαδα, δεν πανε ετσι βασει λογικης τα πραγματα. Εδω εχει παει 140€ το redmi 4 και 120 ειναι τιμη Κινας, δλδ με ΦΠΑ παει παραπανω, ει…
-
Παράθεση από Red21: “Εεεεε απο βδομαδα αν δεν εχει στειλει tracking και σημεια ζωης νομιζω καλα ειναι!!! ” Θα στειλει, αργει λιγο να παρει μπρος. Δινει tracking number την αλλη μερα, αλλα το κινητο ξεκιναει σε 5 μερες.. Το προβλημα μου ειναι μαλλον στην Ελλαδα, που εχω κινητο απο επισκευη στο αεροδρομιο εδω και 9 μερες. Απο Κινα εκανε 8!